Και χαίρεσαι; Θα πω στον Μακρόν να βάλει και σένα ως στόχο.OANNHSEA έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:25Αχ ναι καλέ!!!Καραμελίτσα έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:20Ο αυτοαποκαλούμενος Μακρόν λέει ότι όποιος θέλει να επιτεθεί σε όσους αναπαράγουν τα σκίτσα, θα πρέπει να επιτεθεί στο Γαλλικό κράτος. Υπό τις συνθήκες, αναγκαία επιλογή.
Από την άλλη, αυτό κάνει θεμιτό στόχο οποιονδήποτε Γάλλο. Μάλλον στοχευει να κλιμακώσει την κατάσταση, ώστε να δικαιολογήσει πιο βίαια μέτρα.
Βομβαρδισμούς καμένης γης και στρατόπεδα συγκέντρωσης τύπου Άουσβιτς!!!!
.
Ο Μακρόν απασφάλισε ; Γιγάντια σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία
- Καραμελίτσα
Re: Ο Μακρόν απασφάλισε ; Γιγάντια σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία
Z
Re: Ο Μακρόν απασφάλισε ; Γιγάντια σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία
https://twitter.com/hashtag/boycottfran ... htag_click
Ποσο ζωα ειστε ρε;
Σα να διαβάζεις τους αριστερους του πχωρουμ.For our prophet, our religion and for every oppressed muslim around the world.
Ποσο ζωα ειστε ρε;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Bellum!!! Bellum!!! Bellum!!!Καραμελίτσα έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:29Και χαίρεσαι; Θα πω στον Μακρόν να βάλει και σένα ως στόχο.OANNHSEA έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:25Αχ ναι καλέ!!!Καραμελίτσα έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:20Ο αυτοαποκαλούμενος Μακρόν λέει ότι όποιος θέλει να επιτεθεί σε όσους αναπαράγουν τα σκίτσα, θα πρέπει να επιτεθεί στο Γαλλικό κράτος. Υπό τις συνθήκες, αναγκαία επιλογή.
Από την άλλη, αυτό κάνει θεμιτό στόχο οποιονδήποτε Γάλλο. Μάλλον στοχευει να κλιμακώσει την κατάσταση, ώστε να δικαιολογήσει πιο βίαια μέτρα.
Βομβαρδισμούς καμένης γης και στρατόπεδα συγκέντρωσης τύπου Άουσβιτς!!!!
.

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
To δικό μου προαίσθημα δεν είναι για τη Γαλλία...Σουβλίτσα έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:29Δεν είναι προαίσθημα.OANNHSEA έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:23Δεν είσαι ο μόνος που έχει κακό προαίσθημα...ST48410 έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:08Δεν συμφωνώ με αυτή την κίνηση, είτε είναι του Μακρόν είτε των τοπικών αρχών. Οι αρχές έχουν το δικαίωμα να απαγορεύσουν την μαντίλα, να κλείσουν τα σύνορα, ακόμα και να απελάσουν κάποιους που υποψιάζονται ότι μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα αλλά μια τέτοια κίνηση προσβολής των πιστεύω μια μεγάλης μερίδας και Γάλλων πολιτών μου φαίνεται προβληματική.
Εκτός ίσως αν σκοπεύουν να οδηγήσουν τους φανατικούς στα άκρα για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα. Έχω κακό προαίσθημα πάντως...
.
Είναι η σωστή ανάγνωση των γεγονότων για όποιον έχει τα μάτια να το δει. Το έργο γενικότερα.
Έχει σχέση με την Ελλάδα...
.
Δεν το πρότεινα για να ικανοποιηθούν αλλά για να αναδείξουν ότι ο Μακρόν και οι συν αυτω μια χαρά φερετζέ φορούν.πατησιωτης έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 13:49Δεν είναι τόσο σοφιστικέ.Αυτοί δεν το βλέπουν μία σου και μία μου.Κάποιος που πιστεύει πραγματικά δεν ικανοποιείται με κάποιου είδους ισοφάριση.
Όταν σκάνε οι βόμβες μη μου βγείτε πάλι με το je suis Frances και λοιπά μηνύματα συμπαράστασης.
Θα πέσει γερό κράξιμο με τις μαλακίες του Μακρόν.
Θα πέσει γερό κράξιμο με τις μαλακίες του Μακρόν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τι ε πεντέ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εάν δεν το έχεις προσέξει μέχρι στιγμής, σου λέω ότι αυτή τη στιγμή μαίνεται πόλεμος και δη εναντίων της Ευρώπης - δηλαδή εναντίων σου!!!sharp έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:27Όπως βλέπεις όμως οι περισσότεροι πανηγυρίζουν όταν διακρίνουν πολεμικές κραυγές. Ότι διαβάζω ένα άρθρο για το 1914 και πόση χαρά επικρατούσε στους λαούς που επί τέλους θα γίνει πόλεμος. Δεν κράτησε πολύ η χαρά, ο πόλεμος όμως και η δυστυχία κράτησε.ST48410 έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:08Δεν συμφωνώ με αυτή την κίνηση, είτε είναι του Μακρόν είτε των τοπικών αρχών. Οι αρχές έχουν το δικαίωμα να απαγορεύσουν την μαντίλα, να κλείσουν τα σύνορα, ακόμα και να απελάσουν κάποιους που υποψιάζονται ότι μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα αλλά μια τέτοια κίνηση προσβολής των πιστεύω μια μεγάλης μερίδας και Γάλλων πολιτών μου φαίνεται προβληματική.
Εκτός ίσως αν σκοπεύουν να οδηγήσουν τους φανατικούς στα άκρα για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα. Έχω κακό προαίσθημα πάντως...
Εκατοντάδες χιλιάδες ευρωπαίοι αυτή τη στιγμή υποφέρουν, αλλά κάποιοι διεστραμμένοι το ονομάζουν πολυπολιτισμό!!!
.
Στη Γαλλία το τι επιτρέπεται και δεν επιτρέπεται να αναρτά κάποιος το ορίζει ο γαλλικός νόμος και όχι ο νόμος του Προφήτη. Όποιου δεν του αρέσει, πίσω στην έρημο.Maspoli έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:40Δεν το πρότεινα για να ικανοποιηθούν αλλά για να αναδείξουν ότι ο Μακρόν και οι συν αυτω μια χαρά φερετζέ φορούν.πατησιωτης έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 13:49Δεν είναι τόσο σοφιστικέ.Αυτοί δεν το βλέπουν μία σου και μία μου.Κάποιος που πιστεύει πραγματικά δεν ικανοποιείται με κάποιου είδους ισοφάριση.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Καλή κίνηση αλλά μοιάζει περισσότερο σαν πείσμα γκόμενας παρά για αντίδραση "υπερδύναμης"
Ας απελάσει 2.000.000 καλύτερα και να κλείσει τα τζαμιά.
Δεν θέλω να χάνεις την πίστη σου και να σε πιάνει θανατηφόρα αγωνία
Η αφίσα ήρθε για να αλλάξει
Προς το παρόν, στα 4 με Σενέκα και σια, τις μασκούλες φρόνημα και ωραία και βαστάτε τοίχο γιατί θα παίξει γερό σμπρώξιμο
- Συνημμένα
-
- πανθρησκεία.jpg (47.27 KiB) Προβλήθηκε 397 φορές
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Kοίτα αν είναι να σκίσεις την καλτσόδέτα να σου πάρω μια ντουζίνα να έχεις απόθεμα.
Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό. Οι πιο πολλοί μουσουλμάνοι είναι νορμάλ και τζαμιά υπάρχουν στη Γαλλία εδώ και 150 χρόνια.independent_44 έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:54Καλή κίνηση αλλά μοιάζει περισσότερο σαν πείσμα γκόμενας παρά για αντίδραση "υπερδύναμης"
Αυτό που πρέπει να κάνει σαφές είναι ότι δεν ανέχεται το "αντάρτικο" της Σαρία. Απέλαση όσων συμμετέχουν και κλείσιμο των τζαμιών που το προωθούν. Και βέβαια οποιαδήποτε αντάρτικη κίνηση γίνεται επειδή προσβλήθηκε το Χ, σαν αποτέλεσμα θα έχει να προσβληθεί 100 φορές το Χ.
Εγώ θα το πήγαινα μέχρι και υποχρεωτική καύση των πτωμάτων τρομοκρατών, αφού παραγεμιστούν με χοιρινό λίπος. Μάλιστα είμαι σίγουρος ότι και μόνο αυτό θα αρκούσε για να κόψουν τις μαλακίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 2176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
28 Ιαν 2024, 12:20
-
- 9 Απαντήσεις
- 1762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
07 Σεπ 2023, 09:20
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστα, καλή αντάμωση με τον Μωάμεθ!!!
από Οργισμένος » 19 Μάιος 2024, 17:52 » σε Ταξίδια - 1 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
19 Μάιος 2024, 17:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξι κυβερνητικά αφηγήματα ή Πώς αλλάζουμε πλευρό στο μαξιλάρι!
από Frappezitis » 24 Ιούλ 2023, 07:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Ιούλ 2023, 07:12
-