Το αλκοολ μετατρεπεται σε ποτο για γεροντες και περιθωριακους
- Βινόσαυρος
Re: Το αλκοολ μετατρεπεται σε ποτο για γεροντες και περιθωριακους

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εμενα η μανουλα μου οταν ημουν 10 μου επαιρνε αραια και που μαυροδαφνη κι επινα απο λιγο.Απο τα δωδεκα και μετα επινα και λιγο μπυρα καθως και κρασι πυργιωτικο οποτε εφερνε η γιαγια μου απο το χωριο και ετσι ψιλοεφτιαχνα κεφαλι και ειχα καυλες.Μια φορα ομως μπεκρης δεν εγινα.Και τωρα οποτε βγαινω εξω προτιμω ελαφρια ποτα και ποτε ως τωρα δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να μεθα και να χανει τον ελεγχο.
Τζάμπα τα γράφεις.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 23:27
Βάρβαρα τά Συμπόσια ;;;
Βάρβαρο τό χαμόγελο ;;;
Βάρβαροι οι τόν Οίνον υιοθετήσαντες ;;;
Αρχαιότερο τών Αρχαίων σέ βρίσκω ......
Ήπιες ποτέ στό φαγητό ένα Μοσχάτο Αλεξανδρείας....ένα φρέσκο Αγιωργίτικο ... ένα Νυχτέρι .....
Εχεις τήν εμπειρία του πράγματος ..... η μιλάς ακαδημαικά ;;;;
Πρός τί ...... η μιά μαλακία καί η μισή ;;;
Εκτός υπερβολών.... μπορείς νά δικαιολογήσεις τήν μισή καί μία μαλακία ;;;;
.
Ο πίθηκος και οι υπόλοιποι νομίζουν πως κατανάλωση αλκοόλ είναι αυτό που κάνουν οι Άγγλοι και οι Γερμανοί.
Ε, με αυτό και εγώ συμφωνώ, δεν είναι ωραίο να γίνεσαι σκατα επειδή σιχαίνεσαι τη ζωή σου.
ΟΜΩΣ, η κατανάλωση αλκοόλ όπως την έχεις εσύ στο μυαλό σου είναι πολύ σπουδαιο πράγμα και προοριζόμενο για ανώτερης ποιότητας ανθρώπους.
Δε θα σε καταλάβουν ποτέ γιατί μιλάτε για δύο διαφορετικά πράγματα, ασχέτως αν χρησιμοποιείτε την ίδια λεξη
barbarellaNorthern Spirit έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 22:42oχι..παιδια απο δωρεα σπερματος και κυηση σε τεχνητες μητρες και το σεξ θα θεωρειται πρωτογονο..Νταρνάκας έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 16:54Τότε ελπίζω η μεθεπόμενη να αντικαταστήσει το σεξ με τη μαλακία για να αποφευχθεί η αναπαραγωγή και διαιώνισή της.Northern Spirit έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 14:44η νεα γενια ειναι πιο φυλικη ρπος το περιβαλλον και ενανγτια στις καταχρησεις..Η επομενη πιστευω να ανγτικαταστησει την καταναλωση κρεατος με βιταμινες και συνθετικες τροφες για να αποφευγονται οι σφαγες ζωων που οσο περναει ο καιρος φαινονται ολες και πιο πρωτογονες..
Έχω ζήσει κάποια χρόνια στο νησί σου και επίσης συναναστραφεί Άγγλους στην Ελλάδα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Εσύ που μένεις τώρα εκεί το βλέπεις αυτό στην πράξη; Είναι κάτι ορατό στην Σαββατιάτικη βραδυνή έξοδο;Northern Spirit έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 14:23Στην βρετανια το 1/3 των νεων 16-24 ετων δεν καταναλωνει καθολου αλκοολ. Το ποσοστο τον lifetime asbtainers εχει αυξηθει σε 17% απο 9%.
Η αποxη απο το αλκοολ γινεται πλεον πιο mainstream.
But a recent Scandinavian study reports that a protective effect of alcohol on the heart may be most obvious only in 15 percent of people, those with a particular mutation in the gene that produces CETP, a protein that figures in cholesterol transport–and who drink more (in some cases much more) than “moderate” amounts. These people show a massive reduction in heart risk, up to 80 percent, even when they drink heavily.
https://geneticliteracyproject.org/2014 ... l-truisms/
https://geneticliteracyproject.org/2014 ... l-truisms/
Έτσι!κυριος Μακης έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 14:30αν συνεχισει ετσι η νεα γενια, θα γινει η πρωτη την οποια δε ζηλευουμε που δεν ανηκουμε σε αυτη.

Στην Ελλάδα τουλάχιστον, το ποτό ή οι άνθρωποι που το καταλανώνουν ευθύνονται για θανάτους από τροχαία, αλλά όχι για πολλά άλλα. Πιο πολύ θα χρειαζόταν να τα βάλουμε πχ με τα λιπαρά τυριά και την καθιστική ζωή που ευθύνονται για ένα σωρό προβλήματα στη μέση ηλικία και δημιουργούν κόστος στα ασφαλιστικά ταμεία και πολλές χιλιάδες πρόωρους και βασανιστικούς θανάτους.
Στη Βρετανία όντως είχε παραγίνει αυτό το πράγμα, αν και είχε και την πλάκα του να βγαίνεις εκεί να το παρακολουθείς. Με μια φίλη Βρετανίδα που το θεωρούσε νορμάλ αυτό όταν βρεθήκαμε οι δυο μας δεν προλάβαμε καν να βγουμε από το σπίτι. Είχε γίνει χάλια... Είχε κατεβάσει μια μπουκάλα κρασί για ζέσταμα πριν βγούμε, σαν νερό. Ούτε καν νερό δεν μπορεί να κατεβάσει άνθρωπος στην Ελλάδα τόσο γρήγορα! Τελικά δεν μπορούσε να περπατήσει να βγούμε έξω από το διαμέρισμα αλλά και να μπορούσε δεν είχα σκοπό να κάνω τη νταντά της κοπέλας. Έτσι πίνουν αυτοί που το τερματίζουν τέλος πάντων, αν και μερικές φορές αν είναι ένα κλικ πιο κάτω έχουν πολλή πλάκα να τους παρακολουθείς!
Ε, δεν ξανα"βγήκαμε" σε τέτοια φάση με τη συγκεκριμένη φίλη και έληξε το θέμα εκεί. Χαλάστηκα, της το είπα ευγενικά και απλά δεν έτυχε να με ξανακαλέσει ή να σκεφτώ να την ξανακαλέσω, κάναμε παρέα αλλά βράδυ βγαίναμε με άλλες παρέες. Βράδια στη Βρετανία και στα τελειώματα της rave εποχής ήταν κάτι να το ζήσεις, αλλά στην Αθήνα είχα ζήσει πολύ πιο μαγικά! Meanwhile στην Ελλάδα υπήρχαν επικές βραδιές - δεκαετίες που κανείς δεν γινόταν τόσο χάλια που να μη θυμάται.. Ε, ελάχιστοι τέλος πάντων. Και στο μεταξύ όλο αυτό το έζησα sober, δεν ήμουν του ποτού, αλλά φαινόταν ότι οι περισσότεροι το χρειάζονταν για να χαλαρώσουν αρκετά και ακόμα θα περάσω καλά με κανένα ουζάκι πλέον.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Bασικα ο τσαβοπιθηκας σε καθε νημα που ανοιγει τον πινει καθε φορα ομως.Γερο ποτηρι ο φιλος μας απο αυτη την αποψη δεν μπορεις να πεις.ritzeri έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:30Τζάμπα τα γράφεις.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 23:27
Βάρβαρα τά Συμπόσια ;;;
Βάρβαρο τό χαμόγελο ;;;
Βάρβαροι οι τόν Οίνον υιοθετήσαντες ;;;
Αρχαιότερο τών Αρχαίων σέ βρίσκω ......
Ήπιες ποτέ στό φαγητό ένα Μοσχάτο Αλεξανδρείας....ένα φρέσκο Αγιωργίτικο ... ένα Νυχτέρι .....
Εχεις τήν εμπειρία του πράγματος ..... η μιλάς ακαδημαικά ;;;;
Πρός τί ...... η μιά μαλακία καί η μισή ;;;
Εκτός υπερβολών.... μπορείς νά δικαιολογήσεις τήν μισή καί μία μαλακία ;;;;
.
Ο πίθηκος και οι υπόλοιποι νομίζουν πως κατανάλωση αλκοόλ είναι αυτό που κάνουν οι Άγγλοι και οι Γερμανοί.
Ε, με αυτό και εγώ συμφωνώ, δεν είναι ωραίο να γίνεσαι σκατα επειδή σιχαίνεσαι τη ζωή σου.
ΟΜΩΣ, η κατανάλωση αλκοόλ όπως την έχεις εσύ στο μυαλό σου είναι πολύ σπουδαιο πράγμα και προοριζόμενο για ανώτερης ποιότητας ανθρώπους.
Δε θα σε καταλάβουν ποτέ γιατί μιλάτε για δύο διαφορετικά πράγματα, ασχέτως αν χρησιμοποιείτε την ίδια λεξη
- hellegennes
Επειδή ήταν πολύ βαρύτερος.
Παπάρια. Για όποιον βαριέται να το δει όλο, ο αριθμός των ατόμων που ήπιαν έστω μια φορά την εβδομάδα έχει πέσει από το 64% στο 57% τα τελευταία 12 χρόνια και ανέβηκε 1,5% το ποσοστό αυτών που δεν πίνουν καθόλου. Τρομερό. Στο μεταξύ, ο αριθμός των ανδρών 16-24 που πίνουν πάνω από 4 μπύρες, τις μέρες που πίνουν πολύ, είναι 43%.ST48410 έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 02:16Έχω ζήσει κάποια χρόνια στο νησί σου και επίσης συναναστραφεί Άγγλους στην Ελλάδα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Εσύ που μένεις τώρα εκεί το βλέπεις αυτό στην πράξη; Είναι κάτι ορατό στην Σαββατιάτικη βραδυνή έξοδο;Northern Spirit έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 14:23Στην βρετανια το 1/3 των νεων 16-24 ετων δεν καταναλωνει καθολου αλκοολ. Το ποσοστο τον lifetime asbtainers εχει αυξηθει σε 17% απο 9%.
Η αποxη απο το αλκοολ γινεται πλεον πιο mainstream.
Παπάρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 21:59Δεν είναι θέμα καλής τύχης, απλά βγαίνουν νέες έρευνες.
Για τον καφέ* αντίθετα τα νέα είναι θετικά, χουρέι!
*το αναφέρω γιατί είναι ο 3ος μεγάλος εθισμός της ανθρωπότητας.
Η τελευταια ηταν αθλια, προσμετρωντας τους θανατους και τραυματισμους απο ατυχηματα λογω μεθης στην κατηγορια "προβληματα υγειας" καθως και τις περιπτωσεις φυματιωσης για την οποια ειναι απολυτα βεβαιο οτι δεν υπαρχει αιτιακη σχεση καθως η φυματιωση ειναι βακτηριο, αλλα μονο συσχετιση (οι φτωχοι εχουν φυματιωση/οι φτωχοι πινουν/οι γιατροι θεωρουν τον αλκοολισμο risk factor για φυματιωση/η ελληνιδα του WHO προσθετει 10.4 εκατομμυρια ετησιες περιπτωσεις φυματιωσης στις επιπτωσεις του αλκοολ!)
Όχι. Τον βγάλανε οι πολίτικαλ κορέκτ Μπαμπινιώτηδες της μεταπολίτευσης. (και βάλανε την Εστία)
Παλαιότερα ήταν στους 12.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Dorian έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 00:24
Aν βάλεις νέους μουσουλμάνους, κανα 5%, ελίτ ΄& ανώτερη μεσαία τάξη που από αντίδραση στα αίσχη για να διαφοροποιηθεί από την μάζα που μπεκροπίνει μερικά τοις εκατό, νομιμοποίηση του χασισιού άρα και αντικατάσταση του αλκοόλ ως ευφορικό από τους μπα΄φους (οι προυπολογισμοί είναι πεπερασμένοι πόσα χρήματα θα διαθέσει κανείς σε κάθε τομέα), και λίγο είναι.
Τώρα να χαίρεται κανείς που χάνεται και αλλοιώνεται η βαθιά ριζωμένη στην ευρωπαϊκή κουλτούρα και ακόμα και βιολογία ελληνορωμαϊκή παράδοση της αμπελουργίας, λελογισμένης οινοποσίας, εξαιτίας, μεσανατολιτών ισλαμιστών και του χασισιού, είναι τραγικό.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Το ίδιο αλλά αντί για μαυροδάφνη ξυρό κρασί νερωμένο. Σήμερα δεν πίνω σχεδόν τίποτα. Εκτός από καμία μπύρα, βότκα ουίσκι και έτσι μια φορά το τρίμηνο.plouf έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 01:16Εμενα η μανουλα μου οταν ημουν 10 μου επαιρνε αραια και που μαυροδαφνη κι επινα απο λιγο.Απο τα δωδεκα και μετα επινα και λιγο μπυρα καθως και κρασι πυργιωτικο οποτε εφερνε η γιαγια μου απο το χωριο και ετσι ψιλοεφτιαχνα κεφαλι και ειχα καυλες.Μια φορα ομως μπεκρης δεν εγινα.Και τωρα οποτε βγαινω εξω προτιμω ελαφρια ποτα και ποτε ως τωρα δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να μεθα και να χανει τον ελεγχο.

δεν εχω γνωρισει ποτε, ουτε εναν που να πινει λιγοτερες απο καμμια 10αρια μπυρες το μηνα σε αυτη την ηλικια, και μονο κοριτσακια 40 κιλων που να γινονται σκατα με 2 μπυρες, αλλα οχι και τελειως σκατα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Τα εχουμε πει αυτα συντρολλε ο τσαβοπιθηκας σε καθε νημα που ανοιγει τον πινει μιλαμε για γραμμη παραγωγης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
03 Μαρ 2025, 18:38
-
-
Νέα δημοσίευση Διακοπή αλκοόλ και δοκιμή μετά από ενάμιση χρόνο!
από alto_sem » 12 Οκτ 2023, 19:07 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
12 Οκτ 2023, 20:14
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 922 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Exodus
21 Μάιος 2023, 18:30