Ξεκόλλα ρε, η ψευτο-δεξια που στηρίζεις έχει ψευτο ενιαίο αμυντικό δόγμα , κάνε πώς το ανεχεσαι

Ε Ε ένωσις!
Γιατι οι φουκαραδες οι Γεωργιανοι όπως και οι Ουκρανοι ειναι αντι-Ρωσοι. Στα παπαρια τους των Ελλήνων ψεκοδεξιων για τη θρησκεία. Μόνη προυποθεση στήριξης ειναι να ειναι υποτακτικοι των Ρωσων. Σε αυτό το πλαίσιο Ουκρανοι =Ναζι, Σερβοι= ορθοντοξ μπραδερς. Εδω στην κοντρα Βαρθολομαιου-Ρωσου πατριαρχη καγκεμπιτη παίρνουν τη θέση του δεύτερου, τι περιμένεις.vantono έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 19:43
Ούτε απέναντι σε αυτούς έχουμε καμια υποχρέωση, αλλά αυτοί τουλάχιστον δεν έχουν πλασαριστεί ποτέ ως "ντε και καλά σύμμαχοι και αδέρφια μας" από το κατεστημενο (εγχώριο η εξωτερικό δεν ξέρω και δεν έχω καταλάβει ακόμα) που εδώ και τόσα χρόνια πλασάρονται οι Σέρβοι.
Από μικρός θυμάμαι που άκουγα στην τβ για Ελλαδα-Σερβια συμμαχία και τέτοια, χωρίς να είμαστε και καν γείτονες ξέρω 'γω, να συνορεύουμε, και μου ακουγόταν παράλογο.
Αν είναι μόνο λόγω θρησκείας, τότε γιατί δεν προπαγανδιζόταν αντιστοίχως και συμμαχία με τη Γεωργία ξέρω 'γω?
Δεν βρέθηκαν λιμά να ψηφίσουν υπερ. Βρέθηκε η αυτοκράτειρα της χώρας και εκπρόσωπος της δυναστείας να ψηφίζει.Green Dragon έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 19:15Έλεος δηλαδή, εδώ ο ΓΑΠ που θεωρείται τέρμα αμερικανόφιλος έκανε αποχή αλλά βρέθηκαν λιμά να ψηφίσουν υπέρ! Φυσικά τα πορνοκάναλα το θάψανε απ' ότι μαθαίνω, ουδεμία έκπληξις!
Ο γούγλης είναι φίλος σου.vantono έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 19:43Ούτε απέναντι σε αυτούς έχουμε καμια υποχρέωση, αλλά αυτοί τουλάχιστον δεν έχουν πλασαριστεί ποτέ ως "ντε και καλά σύμμαχοι και αδέρφια μας" από το κατεστημενο (εγχώριο η εξωτερικό δεν ξέρω και δεν έχω καταλάβει ακόμα) που εδώ και τόσα χρόνια πλασάρονται οι Σέρβοι.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 19:35Εγω δεν καταλαβαινω το αντιθετο. Ποια υποχρεωση εχουμε απεναντι στους Κοσσοβαρους? Ειναι δυνατο η Ισπανια να διχνει μεγαλυτερη συνεπεια απο μας?vantono έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 19:33Δεν καταλαβαίνω τί υποχρέωση εχουμε διαχρονικά απεναντι στους Σερβους, και πρεπει να ψηφίζουμε υπερ τους? Επειδη ειμεθα ουόρτοτοκς πράδερς? Τι συμμαχία του πεους ειναι αυτη? Πώςστομπούτσο εχει επικρατήσει διαχρονικά οτι "πρέπει" να ειμαστε συμμαχοι και "αδελφοποιημενοι" σε τοσο μεγαλο βαθμο με τις βλαχούτσες των βαλκανίων και οχι πχ με τη Γεωργία, που και αυτοι ορτοτοκς πραδερς ειναι?
Τιποτα, το μονο που τους χρωσταμε και αναγνωρίζουμε ειναι ο Μέγας Ζέλικο της eurovision
όπως και η παρακάτω ΜΟΥΝΑΡΑ!!!
Τίποτα αλλο, λυπάμαι,δεν λυπάμαι.
Από μικρός θυμάμαι που άκουγα στην τβ για Ελλαδα-Σερβια συμμαχία και τέτοια, χωρίς να είμαστε και καν γείτονες ξέρω 'γω, να συνορεύουμε, και μου ακουγόταν παράλογο.
Αν είναι μόνο λόγω θρησκείας, τότε γιατί δεν προπαγανδιζόταν αντιστοίχως και συμμαχία με τη Γεωργία ξέρω 'γω?
Άλλη λέξη θέλω να βάλω αντί το "πουτανα".Green Dragon έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 18:57Όποιος το ψήφισε είναι μεγάλος μαλάκας.
Τους ουτσεκάδες ρε γαμώ την πουτάνα του!
Καταλονία και Βάσκοι.Golden Age έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 20:04Η Ισπανία απο την αρχή είναι κατα της αναγνωρίσεως του ψευδοκράτους του Κοσσόβου, λόγω των αποσχιστικών κινημάτων που υπάρχουν σε αυτή. Εμείς πάλι...τον παίζουμε.
Είσαι σίγουρος ότι τον παίζουμε;; Κάποια ανταλλάγματα θα υπήρξαν για τη χάρη που τους κάναμε .Έτσι πάει ..Golden Age έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 20:04Η Ισπανία απο την αρχή είναι κατα της αναγνωρίσεως του ψευδοκράτους του Κοσσόβου, λόγω των αποσχιστικών κινημάτων που υπάρχουν σε αυτή. Εμείς πάλι...τον παίζουμε.
Τρίχες κατσαρές. Απλά ακολουθήσαμε την δυτική γραμμή, έστω κι αν αυτή είναι σε βάρος των συμφερόντων μας.Γυφτάκι έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 20:10Είσαι σίγουρος ότι τον παίζουμε;; Κάποια ανταλλάγματα θα υπήρξαν για τη χάρη που τους κάναμε .Έτσι πάει ..Golden Age έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 20:04Η Ισπανία απο την αρχή είναι κατα της αναγνωρίσεως του ψευδοκράτους του Κοσσόβου, λόγω των αποσχιστικών κινημάτων που υπάρχουν σε αυτή. Εμείς πάλι...τον παίζουμε.
Έχουν οι αζερο αρμενιες και δεν έχουν οι εβραιοι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 19:26Έχουν δουλειά οι Τούρκοι στο συμβουλίο της Ευρώπης και δεν έχουν οι Σέρβοι.