Ειναι ευσεβεις ποθοι, αν για παραδειγμα πιστευαν σε θεο, καθε βραδυ στη προσευχη τους αυτο θα ευχονταν.stergiosbik έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 18:36Tι σκατα πίνετε ρε πστ μου και σκέφτεστε τέτοιες μαλακίες;
Δηλαδή πόσο καμμένος μπορεί να είσαι για θεωρείς ότι υπάρχει πιθανότητα να χτυπήσει η Τουρκία τους Ισραηλινούς;
Θα κανει επεμβαση η Τουρκια εναντια στο Ισραηλ? Εμεις τι θα κανουμε?
Re: Θα κανει επεμβαση η Τουρκια εναντια στο Ισραηλ? Εμεις τι θα κανουμε?
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
-
Πρακτικά γίνεται.
Και με τους βαλλιστικούς πυραύλους που έχει η Τουρκία αλλα και με την αεροπορία της μιας και διαθέτει και ιπτάμενα τάνκερ μπορεί να το κάνει.
Αν αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν μπορούν να το κάνουν.
Η πολιτική των Δεξιών και των εθνικιστών απέναντι στην Τουρκία είναι εμετικά τυχωδιοκτικη. Βλέπουν τι θέση παίρνει ο Ερντογάν και πάνε και παίρνουν την αντίθετη.
Θα ήθελα για ένα μήνα ο Ερντογάν κάθε μέρα να αλλάζει πλευρά για να διασκεδάσω με τις διαρκές κωλοτουμπες μερικών εδώ μέσα.
Θα ήθελα για ένα μήνα ο Ερντογάν κάθε μέρα να αλλάζει πλευρά για να διασκεδάσω με τις διαρκές κωλοτουμπες μερικών εδώ μέσα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Είτε με βαλλιστικούς πυραύλους είτε με αεροπορία.
Αν μπορεί το Ιράν 3 χώρες παραπέρα να βομβαρδίζει το Ισραήλ δε βλέπω το λόγο γιατί να μη μπορεί η Τουρκία
Αλλά δε θα το κάνει. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την γεωγραφία.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Η μόνη επέμβαση που μπορεί να κάνει είναι καμιά κήλη άντε το πολύ πολύ καμιά χολή.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- SeaHawk
Δηλαδη η Τουρκια θα σηκωσει αδιευκρινηστο αριθμο F-16 Ozgur τα οποια θα διασχισουν την μιση Συρια παραβιαζοντας τον εναεριο χωρο της,μετα θα περασουν ολο τον Λιβανο και στην συνεχεια θα φτασουν στο Ισραηλ να κανουν τι ακριβως;Τους στοχους;
Μηπως καποιοι εχετε λιωσει το τοπ γκαν;
Βαλλιστικοι λεει ο αλλος.Για να πετυχουν τι ακριβως;Να διασφαλισουν οτι θα τον πιουν;
Αν επρεπε σωνει και καλα να επεμβουν με καποιον τροπο στο Ισραηλ θα το επιχειρουσαν μεσω θαλασσης
Αλλα σε ολα τα σεναρια τον πινουν πανηγυρικα
Οι Τουρκικοι πυραυλοι ειναι αστειας ακριβειας
Μηπως καποιοι εχετε λιωσει το τοπ γκαν;
Βαλλιστικοι λεει ο αλλος.Για να πετυχουν τι ακριβως;Να διασφαλισουν οτι θα τον πιουν;
Αν επρεπε σωνει και καλα να επεμβουν με καποιον τροπο στο Ισραηλ θα το επιχειρουσαν μεσω θαλασσης
Αλλα σε ολα τα σεναρια τον πινουν πανηγυρικα
Οι Τουρκικοι πυραυλοι ειναι αστειας ακριβειας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 04 Οκτ 2024, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aπο τα Κατεχομενα της Κυπρου.
Που μακαρι να εκανε τη μαλακια.
.
Που μακαρι να εκανε τη μαλακια.
.
- SeaHawk
Α καλα απο τα Κατεχομενα λεει ο αλλος
Η Τουρκια θα χτυπησει το Ισραηλ σε μια και μοναδικη περιπτωση την οποια υπονοησε ο Ερντογαν.
Αν το Ισραηλ μετα την επιχειρηση στο Λιβνο επιχειρησει να αλλαξει τα συνορα στη Συρια δημιουργωντας κουρδικο κρατος.
.
Αν το Ισραηλ μετα την επιχειρηση στο Λιβνο επιχειρησει να αλλαξει τα συνορα στη Συρια δημιουργωντας κουρδικο κρατος.
.
Σε περίπτωση πολέμου Τουρκιας-Ισραηλ η Τουρκία τους έχει. Εάν εξαίρεσης την αεροπορία που το Ισραήλ υπερέχει ποιοτικά αλλά υστερεί ποσοτικά σε όλα τα άλλα επίπεδα υστερεί σημαντικά. Μόνο τον στόλο να κατεβάσει ή Τουρκία μπορεί άνετα να αποκλείσει το Ισραήλ και με αποβασεις πεζοναυτών και ειδικών δυνάμεων να καταλάβουν τα παραλία προκαλώντας μεγάλες απώλειες στον Ισραηλινό στρατό.
Στο μόνο που στηρίζεται το Ισραήλ είναι η αεροπορία αλλά εάν δεν μπορέσει να σταματήσει τον ναυτικό αποκλεισμό ουσιαστικά θα είναι με την πλάτη στο Τείχος κυριολεκτικά
Στο μόνο που στηρίζεται το Ισραήλ είναι η αεροπορία αλλά εάν δεν μπορέσει να σταματήσει τον ναυτικό αποκλεισμό ουσιαστικά θα είναι με την πλάτη στο Τείχος κυριολεκτικά
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τιποτα δεν εχει η Τουρκια γιατι θα βρει μπροστα της καποιο αεροπλανοφορο και ναυτικες δυναμεις των ΗΠΑ να φρουρουν τα παραλια του Ισραηλ.
Χτες οι ΗΠΑ αποφασισαν να εμπλακουν βαθυτερα.
Υεμένη: Σφοδρές αεροπορικές προσβολές των ΗΠΑ κατά των ανταρτών Χούθι – Έπληξαν δεκάδες στόχους
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... on-xouthi/
.
Υεμένη: Σφοδρές αεροπορικές προσβολές των ΗΠΑ κατά των ανταρτών Χούθι – Έπληξαν δεκάδες στόχους
.
Οπότε το αφήγημα του παντοδύναμος και άτρωτος Ισραήλ είναι μια μουφα.Αρίστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 06:03Τιποτα δεν εχει η Τουρκια γιατι θα βρει μπροστα της καποιο αεροπλανοφορο και ναυτικες δυναμεις των ΗΠΑ να φρουρουν τα παραλια του Ισραηλ.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
16 Σεπ 2024, 09:21
-
- 2 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
08 Μάιος 2024, 22:39
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
από Ίακχος » 21 Ιούλ 2024, 23:02 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-