Παρατηρητήριο Μασκ για τον νεοτάξ εκφασισμό της ευρωπαϊκής πολιτικής
Re: Παρατηρητήριο Μασκ για τον νεοτάξ εκφασισμό της ευρωπαϊκής πολιτικής
σιγα μη θιξουμε το Σταρμερ ... παρεμβαση του Μασκ στο ΗΒ λεει ... ο Μασκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ... μπορει να λεει οτι γουσταρει ... ο Στορμερ με το κομμα του εστελνε μεχρι και εθελοντες να βοηθησουν την Καμαλα ... για αυτα αχνα δεν βγαζετε ...
https://theconversation.com/why-donald- ... mer-242063
https://theconversation.com/why-donald- ... mer-242063
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ναι. Ενας απλος πολιτης που σας δουλευει ψιλο χαζι ειναι.
- Golden Age
Να μου λείπουν οι φαντασιώσεις σου.Allah έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 19:15Μαλακάκο, αν σου προσκομίσω το Βρετανικό μου διαβατήριο, το πιστοποιητικό πολιτογράφησης (Τερέζα Μέι, 2010), και λογαριασμούς Βρετανικών ΔΕΚΟ που δείχνουν όλες μου τις διευθύνσεις από το 1998, και εκκαθαριστικά εφορίας με όλους τους εργοδότες και τους πελάτες μου, θα μου πάρεις μια πίπα;Golden Age έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:37Τί μπάχαλα ρε άσχετε που δεν ξέρεις ούτε κατα που πέφτει η Βρεττανία στον χάρτη...
Σε ότι αφορά τα δρώμενα της βρεττανικής πολιτικής πάντως είσαι άσχετος.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Καμμία "συγκάλυψη επί χρόνια" δεν έγινε. Που να χτυπιέσαι κάτω. Το ακριβώς αντίθετο. Αντικειμενικά. Τεκμηριωμένα. Αποδεδειγμένα. Πήξε.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 20:54Allah έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 20:18Στ'αρχίδια μου τι θεωρείς εσύ. Δεν σου πέφτει λόγος. Είσαι ανύπαρκτος και ασήμαντος, εκτός από ελλιπώς ενημερωμένος και επαγγελματίας ψεύτης. Η γνώμη σου για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει ακριβώς μηδενική σημασία.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 19:45
Ακου να δεις ΑΛΗΤΑΡΑ αυτα με τους πατους στους φιλους σου.
Και ξεκαβαλα εσυ απο το καλαμι, κανεις δεν σε προκαλεσε απλα εχεις τη μυγα και τον ανθρωποδιωκτη.
Και ναι θεωρω:
α) ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ τις ποινες για 1400 κακοποιημενα κοριτσια που πολλα επεσαν θυματα τραφικινγκ ενω τρομοκρατηθηκαν και συγγενεις τους. Συν οτι αρκετοι θα πετυχαν στην πορεια μειωση των ποινων.
β) Οτι ειναι ελαχιστος ο αριθμος αυτων που συνεληφθηκαν και καταδικαστηκαν για ενα τοσο μαζικο εγκλημα. Ισως ενα 10% των βιαστων να συνεληφθηκε.
γ) Οτι υπηρξε σκανδαλωδης η αδιαφορια θεσμων και αρχων για αρκετα χρονια και απαραδεκτη η ρετσινια της ισλαμοφοβιας στους επικριτες τους. Εδω μιλαμε για τοση μαζικη και τοσο πολυχρονη κακοποιηση που ουσιαστικα θα μπορουσαμε να μιλησουμε για τρομοκρατηση ολοκληρης της πολιχνης.
Γι'αυτό, μπορείς να πάρεις και τα "θεωρήματά" σου, και τα ψέματά σου, και να τα προσθέσεις και αυτά στο γνωστό μέρος (στον πάτο σου).
Αν θεωρεις οτι αυτες οι ποινες και αυτες οι συλληψεις καλυπτουν την ομαδικη κακοποιηση (και το τραφικινγκ σε πολλες περιπτωσεις) 1400 κοριτσιων...
μην πας να σε κοιταξει γιατρος, πηγαινε να σε διαβασει κανενας παπας.
Πολυ καλα κανει ο Μασκ και ζηταει ευθυνες και απο τον Σταρμερ και απο οσους συγκαλυψαν επι χρονια το σκανδαλο που θυμιζει ταινια φρικης, εκαναν ελαχιστες συλληψεις και εδωσαν ποινες χαδια.
Κανονικα δεκαδες θα επρεπε να ειχαν φαει ισοβια σαν οι οργανωτες του ολου κυκλωματος.
Αλλα η πιο μεγαλη ποινη που ειδα ηταν 35 χρονια.
Όσο για τις ποινές, είπαμε: ότι ορίζει ο νόμος, όχι ότι κατεβάσει ή κούτρα σου. Ξαναπήξε.
- Allah
- Επικοινωνία:
Κόλλησαν στο στόμα σου, ε;
- Allah
- Επικοινωνία:
Ειρηνικές πορείες ο "Ρόμπινσον";Lord Brum έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 20:34Που τον ειδες να κανει μπαχαλα και σπασιματα κλπ καφριλες? Ισα ισα περιφρουρησε μια χαρα τις ειρηνικες πορεις που διοργανωσε. Καμία σχέση με τρομοκρατικές ομάδες τύπου αντιφα και λοιπά σκουπιδια
Θέλω κι εγώ από αυτό που καπνίζεις.
- Allah
- Επικοινωνία:
Δεν θα σου απαντήσω όπως σου αρμόζει, παρατράγουδο.Golden Age έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:12Να μου λείπουν οι φαντασιώσεις σου.Allah έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 19:15Μαλακάκο, αν σου προσκομίσω το Βρετανικό μου διαβατήριο, το πιστοποιητικό πολιτογράφησης (Τερέζα Μέι, 2010), και λογαριασμούς Βρετανικών ΔΕΚΟ που δείχνουν όλες μου τις διευθύνσεις από το 1998, και εκκαθαριστικά εφορίας με όλους τους εργοδότες και τους πελάτες μου, θα μου πάρεις μια πίπα;Golden Age έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:37
Τί μπάχαλα ρε άσχετε που δεν ξέρεις ούτε κατα που πέφτει η Βρεττανία στον χάρτη...
Πήγαινε μέχρι το Λονδίνο να δεις αν έρχομαι.
Στο γυρισμό, πάρε μου μια πίπα.
- Golden Age
Φίλε δεν έχουμε τα ίδια γούστα...Allah έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:30Δεν θα σου απαντήσω όπως σου αρμόζει, παρατράγουδο.Golden Age έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:12Να μου λείπουν οι φαντασιώσεις σου.Allah έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 19:15
Μαλακάκο, αν σου προσκομίσω το Βρετανικό μου διαβατήριο, το πιστοποιητικό πολιτογράφησης (Τερέζα Μέι, 2010), και λογαριασμούς Βρετανικών ΔΕΚΟ που δείχνουν όλες μου τις διευθύνσεις από το 1998, και εκκαθαριστικά εφορίας με όλους τους εργοδότες και τους πελάτες μου, θα μου πάρεις μια πίπα;
- Allah
- Επικοινωνία:
Εννοείται. Εγώ δίνω, εσύ παίρνεις.Golden Age έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:31Φίλε δεν έχουμε τα ίδια γούστα...Allah έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:30Δεν θα σου απαντήσω όπως σου αρμόζει, παρατράγουδο.Golden Age έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:12
Να μου λείπουν οι φαντασιώσεις σου.
- Golden Age
Κράτα τις φαντασιώσεις σου για αλλούAllah έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:32Εννοείται. Εγώ δίνω, εσύ παίρνεις.
Κανείς και grooming?Allah έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:32Εννοείται. Εγώ δίνω, εσύ παίρνεις.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Allah
- Επικοινωνία:
Όχι, για τον συγκεκριμένο δεν χρειάζεται άλλωστε, έτοιμος είναι. Το ζητάει ο οργανισμός του, κάνει μπαμ. Δεν τον βλέπεις πώς κωλοτρίβεται;
Ο κερδοσκόπος μαυραγορίτης σχεδόν ποτέ δεν έγραφε γραμμές εναντίον πολιτικών ηγετών. Μονίμως λειτουργούσε μέσω φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, ανεξάρτητων δημοσιογράφων, ανεξάρτητων φαουντεϊσιονς, ΜΚΟ, παρατηρητηρίων, κτλ κτλ. Τελικά βέβαια πήρε τα αρχίδια μας και είναι λίαν ευτυχές που θα ψοφήσει στην αυγή της Musk Era.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Golden Age
Κάποιος να πει στον ανώμαλο ότι ο Ρόμπινσον εκείνες τις μέρες ταξίδευε στο Ισραήλ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρατηρητήριο Ευρωπαϊκής αντεπίθεσης στον Ισλαμοφασισμό
από Unique » 11 Νοέμ 2023, 13:35 » σε Διεθνής πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
24 Νοέμ 2023, 13:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Oι Νεοτάξ και οι Αντινεοτάξ στις 20 Ιανουαρίου
από Αρίστος » 12 Ιαν 2025, 14:36 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
13 Ιαν 2025, 06:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι Νεοτάξ θεωρούν τη Ρωσία νο1 εχθρό τους
από Αρίστος » 17 Μαρ 2024, 21:53 » σε Διεθνής πολιτική - 98 Απαντήσεις
- 2173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
03 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση H διαφορά μεταξύ νεοτάξ και αντινεοτάξ που κανονικά έπρεπε να διδάσκεται και στα σχολεία
από Αρίστος » 24 Μαρ 2025, 10:34 » σε Διεθνής πολιτική - 106 Απαντήσεις
- 939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
24 Μαρ 2025, 16:23
-