foscilis έγραψε: ↑14 Σεπ 2018, 17:26
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Σεπ 2018, 17:11
foscilis έγραψε: ↑14 Σεπ 2018, 17:06
τον έχω στη μπούκα από πολύ πριν γίνει ανοιχτά αβγό, δεν προστίθεται ούτε καν 0.01% στην αηδία που ήδη νιώθω για αυτόν τον καραγκιόζη γυαλάκια.
Ναι, καλά. Ένα νοσταλγικό
ιμάτζιν έπαιζε για τους χιπστεροχίπηδες, τους το σμπαράλιασε ο Δαλάι.
Λάθος.
Τον έχω στη μπούκα από τότε που έμαθα για τη θεοκρατία. Και παρεμπιπτόντως οι Κινέζοι αναγνωρίζουν 55 μειονότητες και σέβονται ακόμα και την εθνοτική ταυτότητα κάτι φυλών στου πούτσου τ' αρμένι που πιστεύουν ότι τα δίδυμα πρέπει να θυσιάζονται γιατί είναι γρουσουζιά, δεν είναι λίγο ύποπτο που ειδικά στο Θιβέτ αποφάσισαν να μην αφήσουν ίχνος μπουολιτιζμού;
Γιατί νομίζεις τον έβαζα πάντα σαν επιλογή ξεφτίλας στα πολ μου;
Την περασμένη δεκαετία οι ΣΥΡΙΖΑίοι φώναζαν μαζί με τις ΗΠΑ, "Free Tibet" για να δείξουν στους Αμερικάνους πόσο δικά τους παιδιά είναι, ενώ στα κορόιδα τους οπαδούς τους, άφηναν να εννοηθεί ότι το έκαναν δήθεν "για να την πούνε" στη "γραφειοκρατική" Κίνα που δεν ήταν "διαρκοεπαναστατική" (
σαν αυτούς)).
Τώρα ξαφνικά το Θιβέτ έγιναν...θεοκράτες.
Βέβαια οι Βουδιστές απο την Κίνα μέχρι διάφορες περιοχές του κόσμου, αντιμετωπίζουνε προβλήματα απο Ισλαμιστές, αλλά ο Δαλάι Λάμα
θα πρέπει να σωπάσει.
Τί να κάνουμε όμως... Ο Δαλάι Λάμα δεν είναι πρώην χωρ'φύλακας του Βιντέλα, για να τον πιάνουν διάφοροι επιτήδειοι και να του λένε
απήγγηλε αυτό το σκονάκι που σου 'στειλε ο Σόρος, αλλιώς θα θυμηθούμε το παρελθόν σου.