Πέθανε ο Κίσινγκερ
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Re: Πέθανε ο Κίσινγκερ
Οι σχεδιασμοι των δυτικων (των αγγλοσαξωνων βασικα, οι αλλοι ειναι διακοσμητικοι) δεν εχουν Ελλαδα απο τις δυο πλευρες του Αιγαιου κ μεχρι την Αν.Μεσογειο.
Αυτα παραβιαζουν το "μερτικο" της Τουρκιας απο καιρου Ατατουρκκ/Βενιζελου.
Βλεπεις κ η Τουρκια αφεθηκε να ζησει με καποια ανταλλαγματα. Οι τουρκοι παραιτηθηκαν της αυτοκρατοριας (που ο Ερντογαν ξαναφερνει τωρα στο προσκηνιο- γι αυτο μιλα για Λωζανη κλπ), αλλα κ οι Αγγλοσαξωνες υποσχεθηκαν Ελλαδα καρπαζοεισπρακτορα, με καμια δυναμη να κλεισει Αιγαιο, Μεσογειο, Κυπρο, Θρακη, Βαλκανια.
Λιγα ακομα υποσχεθηκαν για Συρια, Ιρακ, Ιραν, Καυκασο.
Ο τελευταιος ξεφυγε μετα την πτωση του Σιδηρουν παραπετασματος.
Το Ιραν με τον Χομεινι.
Το Ιρακ πηγε να κανει κατι με Σανταμ, τωρα ξαναγυρισε στο μαντρι κ οι Τουρκοι μπηκαν μεσα.
Η Συρια σηκωσε κεφαλι με τους Ασσαντ, αλλα πανε να την γονατισουν ξανα, οι Τουρκοι μπηκαν ετσι κ αλλοιως.
Οπου μπαινει/πηγαινει η Τουρκια ειναι μετα απο συμφωνια με τα αφεντικα. Ο Τουρκος απροσκλητος δεν παει πουθενα.
Τωρα παει να ξεφυγει κ η ιδια η Τουρκια με τον Ερντογαν.
Ακομα ειναι μακρυα, αλλα αν κανει οντως βημα προς τα εκει.... ολα τα παραπανω ειναι ακυρα.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Η δικη μου ερμηνεια ειναι,οτι δεν θα διναν ποτε την Κυπρο στην Ελλαδα,καθως ηταν κοκκινη γραμμη της Τουρκιας.Ξερω δεν μας αρεσει να το ακουμε αλλα η Τουρκια παντα θα ειναι πιο σημαντικη απο την Ελλαδα,και παντα για τους συμμαχους θα ειναι πιο σημαντικη η εξυπηρετηση των συμφεροντων της.πατησιωτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 13:56Δεν το ξέρω.Μετράει και ο προσωπικός παράγοντας.Εκείνο που ξέρω είναι ότι από το 1950 ως το 1955 η Ελλάδα πρόσφερε διάφορες βάσεις στους Άγγλους και μέσα στην Ελλάδα για να δώσουν την Κύπρο αλλά αρνήθηκαν.Η εποχή μπορεί να θεωρήθηκε κατάλληλη λόγω αποαποικιοποίησης αλλά για τον ίδιο λόγο ήταν ακατάλληλη,οι Άγγλοι ήδη ήταν σε μεγάλη κόντρα με τον Νάσερ της Αιγύπτου ακριβώς από κάτω για το Σουέζ.
Εκ των υστέρων φαίνεται ότι θα έπρεπε να περιμένουμε να χάσουν οριστικά όλα τα πόστα στη Μέση Ανατολή και να το πάρουν απόφαση.Η δική μου αίσθηση είναι ότι η δεκαετία του 60 που έφυγαν από πολλές αποικίες θα ήταν πιο κατάλληλη.
-
To σχέδιο Άτσεσον ήταν σχέδιο ενώσεως.Η ευκαιρία υπήρξε μεταξύ 1964 και 1967.Μετά όχι.paotaris έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 14:22Η δικη μου ερμηνεια ειναι,οτι δεν θα διναν ποτε την Κυπρο στην Ελλαδα,καθως ηταν κοκκινη γραμμη της Τουρκιας.Ξερω δεν μας αρεσει να το ακουμε αλλα η Τουρκια παντα θα ειναι πιο σημαντικη απο την Ελλαδα,και παντα για τους συμμαχους θα ειναι πιο σημαντικη η εξυπηρετηση των συμφεροντων της.πατησιωτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 13:56Δεν το ξέρω.Μετράει και ο προσωπικός παράγοντας.Εκείνο που ξέρω είναι ότι από το 1950 ως το 1955 η Ελλάδα πρόσφερε διάφορες βάσεις στους Άγγλους και μέσα στην Ελλάδα για να δώσουν την Κύπρο αλλά αρνήθηκαν.Η εποχή μπορεί να θεωρήθηκε κατάλληλη λόγω αποαποικιοποίησης αλλά για τον ίδιο λόγο ήταν ακατάλληλη,οι Άγγλοι ήδη ήταν σε μεγάλη κόντρα με τον Νάσερ της Αιγύπτου ακριβώς από κάτω για το Σουέζ.
Εκ των υστέρων φαίνεται ότι θα έπρεπε να περιμένουμε να χάσουν οριστικά όλα τα πόστα στη Μέση Ανατολή και να το πάρουν απόφαση.Η δική μου αίσθηση είναι ότι η δεκαετία του 60 που έφυγαν από πολλές αποικίες θα ήταν πιο κατάλληλη.
Για να περασει το σχεδιο επρεπε να το αποδεχθει και η Τουρκια ομως.πατησιωτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 14:42To σχέδιο Άτσεσον ήταν σχέδιο ενώσεως.Η ευκαιρία υπήρξε μεταξύ 1964 και 1967.Μετά όχι.paotaris έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 14:22Η δικη μου ερμηνεια ειναι,οτι δεν θα διναν ποτε την Κυπρο στην Ελλαδα,καθως ηταν κοκκινη γραμμη της Τουρκιας.Ξερω δεν μας αρεσει να το ακουμε αλλα η Τουρκια παντα θα ειναι πιο σημαντικη απο την Ελλαδα,και παντα για τους συμμαχους θα ειναι πιο σημαντικη η εξυπηρετηση των συμφεροντων της.πατησιωτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 13:56
Δεν το ξέρω.Μετράει και ο προσωπικός παράγοντας.Εκείνο που ξέρω είναι ότι από το 1950 ως το 1955 η Ελλάδα πρόσφερε διάφορες βάσεις στους Άγγλους και μέσα στην Ελλάδα για να δώσουν την Κύπρο αλλά αρνήθηκαν.Η εποχή μπορεί να θεωρήθηκε κατάλληλη λόγω αποαποικιοποίησης αλλά για τον ίδιο λόγο ήταν ακατάλληλη,οι Άγγλοι ήδη ήταν σε μεγάλη κόντρα με τον Νάσερ της Αιγύπτου ακριβώς από κάτω για το Σουέζ.
ο σύγχρονος Δάνδολος ή διάολος
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
-
- Phorum.gr user: Giotis2023
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! 

Αιωνία η μνήμη του. Μεγάλος Εβραίος, σπουδαίος Αμερικάνος, σπουδαίος Γερμανός. Τεράστιος πολιτικός άντρας.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Προσωπικα πιστευω παλι θα το απορριπτε,αλλα ο Μακαριος επρεπε να το δεχθει.πατησιωτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 15:35
O Άτσεσον εγγυήθηκε ότι θα το δεχόταν.Ας το δεχόμαστε εμείς και ας το απέρριπτε η Τουρκία να δουμε τι θα γινόταν.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το αντικομμουνιστικό μένος είναι μεγαλύτερο από τον πατριωτισμό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 07:55Όπως και από την εθνικιστική σήψη, βλέπε Κύπρος. Μια χαρά λύση η εισβολή, 50 χρόνια ηρεμία. Ρεαλισμός πάνω από όλα.Unique έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 07:41Νομπελίστας ειρηνοποιός που βρέθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας σε Καμπότζη, Λάος, Βιετναμ, Ινδονησία, Πακιστάν, Μ. Ανατολή, Ιράκ, Χιλή, Αργεντινή, Α. Τιμόρ, Ινδία. Προσπάθησε να απαλάξει τον πλανήτη απο την αριστερή σήψη, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
πεθανε ο Χωμενιδης? ποτε καλε?
Οι Εβραιοι θεωρουν οτι τους πουλησε στο Γιομ Κιπουρ.
Οσο για τους Αμερικανους δεν θεωρουν οτι εργαζοταν υπερ των ΗΠΑ αλλα υπερ των συμφεροντων των Ροκφελερ και του deep state.
Ξεκαθαρα η θεση του ηταν υπερ μιας παγκοσμιας κυβερνησης που θα διοικουσαν Ολιγαρχες τυπου Ροκφελερ.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
16 Δεκ 2023, 23:30