Pompeo ;;; τι κάνεις καλέ Pompeo;; πούτσουνα τόσο καιρό;;;;;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Pompeo ;;; τι κάνεις καλέ Pompeo;; πούτσουνα τόσο καιρό;;;;;
Τζάμπα τα μεζεκλίκια τελικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
ok PeanutOtto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 22:08Ότι εσύ, ας πούμε, είσαι σε θέση να διασκεδάζεις μαζί μου.Αγις έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 22:04Πιες ενα φλαμουρι να ηρεμησεις - κ προσεχε την πιεση σου - σε θελουμε ακμαιο να διασκεδαζουμεOtto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 21:57
Εγώ φιλαράκι δεν γράφω μαλακίες.
Εδώ είναι τα γραπτά μου. Μοιράζομαι κάποιες πληροφορίες. Όπως σας είχα γράψει κάποτε για τα εμβόλια μήνες πριν τις ανακοινώσεις και γελαγατε σαν χαπατα.
Εν προκειμένω, δεν έγραψα τίποτα περισσότερο από το ότι ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με γερουσιαστές, μετά με Πομπέο.
Εσείς απλά χοροπηδάτε σαν μαϊμούδες επειδή δεν πήρε αξίωμα ο Πομπέο.
Διαβάζετε και τις παπαριές του bankinews (γιατίεχρι εκεί είστε). Το οποίο μας ότι ο Πόλσον (φαβορί για ΥΠΟΙΚ ή θέση γενικά) είναι κατά της πράσινης ενέργειας και τρέμε Μητσοτάκη αλλά παρέλειψε να σας πει ότι πριν κάτι μέρες το δεξί του χέρι ήταν στο γραφείο του Σκερτσου. Τυχαία πέρασε, μη νομίζεις.
Άσε λοιπόν εμένα και συνεχίστε την παπαρολογία.
Εσύ.
Οκ, διασκέδασε.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις αντίστοιχη φωτο με κατσίκι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
γιατι σκεφτεσαι ( υπερβολη ) σαν αφοσιωμενο κομματοσκυλοOtto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 22:26Γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις αντίστοιχη φωτο με κατσίκι;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δικιο ξεδικιο δεν ειχε καμια δουλεια να αναφερει τον Τραμπ, και το ιδιο θα ελεγα αν σε μια αντιπαραθεση με καποιον δεξιοτερα του μιλαγε για "δεξιοστροφο Μπαιντενισμο/Καμαλισμο.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 21:37Α γι'αυτό το είχε πει ;
Ε, δίκιο είχε δω που τα λέμε. Τραμπικοί ήταν αυτοί που διέδιδαν pizza gate και αδενοχρωμια.
Στην Ελλάδα, ήταν ζαίοι.
Κοίτα, θέλουμε τον Τράμπ αλλά παίρνουμε πακέτο και πολλούς μουρλούς.
Μιλάει με Κουλη τώρα ο Τραμπ
Σύντομο τηλεφωνημσ
Του ζήτησε μέχρι να μπει στο Λευκό Οικο να έχει την παραίτηση της κυβέρνησης στο οβάλ γραφειο
Σύντομο τηλεφωνημσ
Του ζήτησε μέχρι να μπει στο Λευκό Οικο να έχει την παραίτηση της κυβέρνησης στο οβάλ γραφειο
Όποια σχέση έχεις εσύ στο μυαλό σου με το τι ήταν οι δυνάμεις που υποστηριζεις. Εσύ ας πούμε αδερφάκι είσαι.με τον κυρ άριστο.πατησιωτης έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 21:16Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη βάση της Αλεξανδρούπολης;Aitwlos έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 21:15Παππου πλέον μιλάνε οι παραγωγικές δυνάμεις. Άραξε και κάνε την πλάκα σου, αλλά το κόμμα που υποστηρίζεις θα δώσει πρώτα αύξηση μισθών σε εμάς και θα τα κόψει από εσάς.και καλά θα κάνει αφού γερασατε και γίνατε ασύμφοροιπατησιωτης έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 20:09Τι παραμύθια πουλάει και αυτό το bankingnews.H βάση στην Αλεξανδρούπολη έγινε επί Τσίπρα.Όταν ήταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός στις ΗΠΑ ήταν πρόεδρος ο ...Τραμπ.Αλλά γράφει ότι ήταν συμφωνία Μπάιντεν - Μητσοτάκη.
Πιστεύεις σοβαρά ότι θα αναλύσουμε θέσεις, μετα από το σεντονακι σου για το αν βόλεψε τον Κούλη ή όχι η συμφωνία των Πρεσπών;
;; Ποιοι; Και ποιοι θέλουν ντεμοκρατς; Πότε θα σταματήσετε να είστε σκυλάκια;Otto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 21:37Α γι'αυτό το είχε πει ;
Ε, δίκιο είχε δω που τα λέμε. Τραμπικοί ήταν αυτοί που διέδιδαν pizza gate και αδενοχρωμια.
Στην Ελλάδα, ήταν ζαίοι.
Κοίτα, θέλουμε τον Τράμπ αλλά παίρνουμε πακέτο και πολλούς μουρλούς.
Να διασκεδάζετε ποιοι ακριβώς βρε Άγι; Οι "δεν ξέρω, δεν είδα, δεν λέω ποιους υποστηρίζω" επικριτές;Αγις έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 22:04Πιες ενα φλαμουρι να ηρεμησεις - κ προσεχε την πιεση σου - σε θελουμε ακμαιο να διασκεδαζουμεOtto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 21:57Εγώ φιλαράκι δεν γράφω μαλακίες.
Εδώ είναι τα γραπτά μου. Μοιράζομαι κάποιες πληροφορίες. Όπως σας είχα γράψει κάποτε για τα εμβόλια μήνες πριν τις ανακοινώσεις και γελαγατε σαν χαπατα.
Εν προκειμένω, δεν έγραψα τίποτα περισσότερο από το ότι ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με γερουσιαστές, μετά με Πομπέο.
Διαβάζετε και τις παπαριές του bankinews (γιατίεχρι εκεί είστε). Το οποίο μας ότι ο Πόλσον (φαβορί για ΥΠΟΙΚ ή θέση γενικά) είναι κατά της πράσινης ενέργειας και τρέμε Μητσοτάκη αλλά παρέλειψε να σας πει ότι πριν κάτι μέρες το δεξί του χέρι ήταν στο γραφείο του Σκερτσου. Τυχαία πέρασε, μη νομίζεις.
Γουάου και τρισγουάου λέμε. Κόλαφος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ειναι γνωστες οι πολιτικες μου αποψειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 21:35Να διασκεδάζετε ποιοι ακριβώς βρε Άγι; Οι "δεν ξέρω, δεν είδα, δεν λέω ποιους υποστηρίζω" επικριτές;Αγις έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 22:04Πιες ενα φλαμουρι να ηρεμησεις - κ προσεχε την πιεση σου - σε θελουμε ακμαιο να διασκεδαζουμεOtto Weininger έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 21:57
Εγώ φιλαράκι δεν γράφω μαλακίες.
Γουάου και τρισγουάου λέμε. Κόλαφος.
Θες φλαμούρι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΝΔ παραδέχεται ότι τόσο καιρό έλεγε ψέματα!
από Γάταρος » 07 Νοέμ 2024, 23:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
09 Νοέμ 2024, 22:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλε τι γκομενος εισαι εσυ ;
από Frappezitis » 15 Οκτ 2023, 23:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Οκτ 2023, 23:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκληροί (αχ, καλέ) Ρωσοφάγοι καρΓιόληδες του πχόρουμ.
από Kauldron » 30 Νοέμ 2023, 15:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 31 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
06 Δεκ 2023, 08:25
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
31 Μαρ 2024, 20:45