.
Άσε μας ρε Αριστάκο. Συνέχισε να μασας το μούρο σου για να πετύχεις τη μαγκιόρικη προσομοίωση που επιζητάς στο κοινό σου και άσε τις κοντρίτσες με τις κεραμιδόγατες...
Διεξάγεται κάποια μάχη; Δεν βλέπω κάτι, στον αυτόματο είσαι, δηλαδή σχολιάζεις πάντα τους σχολιαστές και όχι τα τρέχοντα γεγονότα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 17:11Οκ, επειδη κόλλησε η βελόνα σου,ας το θέσουμε επί προσωπικού.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 17:05Μας τιμάς, αλλά εγώ εννοούσαΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 17:00
Οκ, κάνω προσθήκη.
Πασοκογενή αυριανικά πορδογεννήματα είστε οι περισσότεροι. Κατανοητόν μεν ως προς το κοινωνικό σκέλος, πλήρως αδιάφορο ή αστείο ως ιδεολογική κάλυψη του κάθε παπάρα, που είδε το μαχαίρι για βραστές πατάτες ως σάρισσα.
Αν θέλεις κι άλλες, κανένα πρόβλημα.
Πρωχοπασοκογενή αυριανικά πορδογεννήματα
ή
Πασοκογενή πρωχοαυριανικά πορδογεννήματα
ή
Πασοκογενή αυριανικά πρωχοπορδογεννήματα
Θεωρείς εαυτόν ως αξιόμαχο αντίπαλο στη μάχη εναντίον των οχτρών σε πρακτικό ή διαλεκτικό επίπεδο, Νανούκο μου;
Αν όχι, άλλαξε νικ. Αν ναι, συνεχίζουμε.
Με αφήσεις δεν με αφήσεις, το ίδιο μου κάνει.Αρίστος έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 17:26
Γιατι να σε αφησω;
Εχεις το ακαταλογιστο και νομιζεις θα στη χαρισω;
Αφου ψαχνεις για Πασοκους το ποιο πασοκογενες κομμα ειναι η ΝΔ.
Μεχρι που οι Πασοκοι του κομματος εμποδισαν την καθοδο του Φαηλου σαν υποψηφιου με τη ΝΔ στις ευρωεκλογες γιατι τους στραβωνε καθοτι εθνικιστης.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 17:29Με αφήσεις δεν με αφήσεις, το ίδιο μου κάνει.Αρίστος έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 17:26
Γιατι να σε αφησω;
Εχεις το ακαταλογιστο και νομιζεις θα στη χαρισω;
Αφου ψαχνεις για Πασοκους το ποιο πασοκογενες κομμα ειναι η ΝΔ.
Μεχρι που οι Πασοκοι του κομματος εμποδισαν την καθοδο του Φαηλου σαν υποψηφιου με τη ΝΔ στις ευρωεκλογες γιατι τους στραβωνε καθοτι εθνικιστης.
.
Εγώ συνεχίζω να σας θεωρώ κατηγορία, με κοινά σημεία αναφοράς.
Όχι γλυκούλη, δεν διεξάγεται κάποια μάχη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 17:27Διεξάγεται κάποια μάχη; Δεν βλέπω κάτι, στον αυτόματο είσαι, δηλαδή σχολιάζεις πάντα τους σχολιαστές και όχι τα τρέχοντα γεγονότα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 17:11Οκ, επειδη κόλλησε η βελόνα σου,ας το θέσουμε επί προσωπικού.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 17:05
Μας τιμάς, αλλά εγώ εννοούσα
Πρωχοπασοκογενή αυριανικά πορδογεννήματα
ή
Πασοκογενή πρωχοαυριανικά πορδογεννήματα
ή
Πασοκογενή αυριανικά πρωχοπορδογεννήματα
Θεωρείς εαυτόν ως αξιόμαχο αντίπαλο στη μάχη εναντίον των οχτρών σε πρακτικό ή διαλεκτικό επίπεδο, Νανούκο μου;
Αν όχι, άλλαξε νικ. Αν ναι, συνεχίζουμε.
Αλλά ας είναι, ας απαντήσω. Σε πρακτικό σίγουρα όχι, διαλεκτικό, sure, αν μη τι άλλο λέω πράγματα που δεν έγραφα εγώ πολύ πιθανόν να μη γράφονταν από κανέναν. Όχι σε όλα φυσικά, απλά λέω και τέτοια που και που.
Είσαι αλλού...πατησιωτης έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 15:00Καιρός λοιπόν να σταματήσεις και εσύ και οι ρωσοψέκ να γράφουν για τις διώξεις των χριστιανών από τους έχοντες στρατηγική σχέση με τη Ρωσία και να ζητάτε από τον .....Γεραπετρίτηνα τους σώσει.
Να τους σώσουν οι έχοντες στρατηγική σχέση.Μεταξύ μας περισσότερες πιθανότητες έχει να τους σώσει ο Ερντογάν που δέχθηκε στο γραφείο του τον Βαρθολομαίο που του ζήτησε να ασκήσει την επιρροή του για την τύχη των χριστιανών παρά ο Πούτιν που δεν δίνει δεκάρα για χριστιανούς και μη.
η Ελλάδα με το ζόρι μπορεί πλέον να γεμίσει καμία τάξη με ελληνακια χωρίς να είναι τα μισά αλβανακια σιγά μην μπορεί να προστατεύσει και τους χριστιανούς στη συρια. η Ρωσία του καγκεμπιτη που θα μπορούσε αν ήθελε απλά κάνει για μια ακόμη φορά το π@τανακι του ισλάμ και των ασιατών.Pillars έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 23:30Είσαι αλλού...πατησιωτης έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 15:00Καιρός λοιπόν να σταματήσεις και εσύ και οι ρωσοψέκ να γράφουν για τις διώξεις των χριστιανών από τους έχοντες στρατηγική σχέση με τη Ρωσία και να ζητάτε από τον .....Γεραπετρίτηνα τους σώσει.
Να τους σώσουν οι έχοντες στρατηγική σχέση.Μεταξύ μας περισσότερες πιθανότητες έχει να τους σώσει ο Ερντογάν που δέχθηκε στο γραφείο του τον Βαρθολομαίο που του ζήτησε να ασκήσει την επιρροή του για την τύχη των χριστιανών παρά ο Πούτιν που δεν δίνει δεκάρα για χριστιανούς και μη.
Η Ελλάδα είναι η διάδοχη χώρα της ανατολικής ρωμαικής αυτοκρατορίας και αυτή που έχει την μεγαλύτερη ηθική υποχρέωση και το γεωπολιτικό συμφέρον να στείλει ακόμα και στρατό για να τους σώσει. Αν μπορούσαν να μας βοηθήσουν οι Ρώσοι οι άλλοι τρίτοι ενδιαφερόμενοι τόσο το καλύτερο για τους ανθρώπους και για εμάς.
βρες ενα γιατρο εσυ και γρηγορα.Pillars έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 23:30Είσαι αλλού...πατησιωτης έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 15:00Καιρός λοιπόν να σταματήσεις και εσύ και οι ρωσοψέκ να γράφουν για τις διώξεις των χριστιανών από τους έχοντες στρατηγική σχέση με τη Ρωσία και να ζητάτε από τον .....Γεραπετρίτηνα τους σώσει.
Η Ελλάδα είναι η διάδοχη χώρα της ανατολικής ρωμαικής αυτοκρατορίας και αυτή που έχει την μεγαλύτερη ηθική υποχρέωση και το γεωπολιτικό συμφέρον να στείλει ακόμα και στρατό για να τους σώσει. Αν μπορούσαν να μας βοηθήσουν οι Ρώσοι οι άλλοι τρίτοι ενδιαφερόμενοι τόσο το καλύτερο για τους ανθρώπους και για εμάς.