Μα δεν την ξέρω την πηγή. Τις φώτο που ανέβασες εσύ, σύγκρινα.

Όσο για τον λεπτομερή συσχετισμό, αφήνω άλλους να τον κάνουν. Τεμπέλα γαρ.
Μα δεν την ξέρω την πηγή. Τις φώτο που ανέβασες εσύ, σύγκρινα.
όσοι καταλαβαν, καταλαβαν.Thor έγραψε: ↑30 Οκτ 2018, 17:49δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα,τι θες να πεις.
Θες να το ξαναγραψεις στα Ελληνικα,τη γλωσσα που χρησιμοποιουμε εδω στο φορουμ;
ειναι κριμα το αποσταγμα της σοφιας σου,να περιοριζεται μονο σε καποιους εκλεκτους.Βινόσαυρος έγραψε: ↑30 Οκτ 2018, 17:56όσοι καταλαβαν, καταλαβαν.
μπορει και ναναιThor έγραψε: ↑30 Οκτ 2018, 17:58ειναι κριμα το αποσταγμα της σοφιας σου,να περιοριζεται μονο σε καποιους εκλεκτους.
Καποιος κακεντρεχης θα το ονομαζε ελιτισμο.
Έχω ξεπεράσει τις ντροπές και τα γιατί.
Το θέμα είναι ότι ο Χαϊνης έφερε σαν παράδειγμα ένα συνθέτη τον οποίο δεν ξέρει κανένας εκτός Ελλάδος, αλλά ο οποίος είναι πασίγνωστος στην Ελλάδα, σαν απόδειξη ότι αξίζει ο σύγχρονος Ελληνικός πολιτισμός. Αυτό το θεώρησα ακραίο επαρχιωτισμό και έφερα τρείς συνθέτες πολύ πιό διάσημους από οποιονδήποτε Ελληνα, από μιά χώρα που όπως φαίνεται στον χάρτη δεν έχει καμμιά ιδιαίτερη περιφάνεια γιά τον πολιτισμό της.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
τον οιδίποδα τον εντάσσετε στους ελληνες;Νταρνάκας έγραψε: ↑30 Οκτ 2018, 18:09Tι να λέμε τώρα, όταν εμείς κατακλέβαμε τα ταμεία της αθηναϊκής συμμαχίας για να χτίσουμε Παρθενώνες οι άλλοι έτρωγαν τους γονείς τους όταν πέθαιναν και τους πηδούσαν όσο ζούσαν. Aυτό έλειπε, να μην είμαστε πρώτοι. Και λίγο είναι το 89%.
ο υποφαινόμενος το αμφισβητεί, τουτέστιν δεν είναι αναμφισβήτητο