Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Imperium

Re: Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 11 Αύγ 2024, 19:46

Αλιόσα έγραψε:
11 Αύγ 2024, 19:29
Imperium έγραψε:
11 Αύγ 2024, 15:51
Η πλάκα είναι οτι Αγγλία δεν βλέπεις αδέσποτο, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Συμφωνα με την νομοθεσία μπορούν να θανατόνονται μετα από 7 μέρες, όχι 30 που δείνει ο Ερντο. Αλλά κλάμα οι Εγγλλεζες κυρίες.
γάτες βλέπεις έξω;
Ε γατες είναι, φυσικα και βλέπεις, αλλά όλες έχουν σπίτια, νομίζω.

Ομολογώ οτι (εκτος απο κολλαρο) δεν ξέρω να ξεχωρίζω αδέσποτα γατιά.
Απλά η έννοια 'αδέσποτο' είναι λίγο ταμπού εδώ.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Re: Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 11 Αύγ 2024, 19:47

Bazoomba έγραψε:
11 Αύγ 2024, 15:20
Δεν το εκανε για τις γατες η τσουτσου ομως...
Οι γάτες είναι αναγκαίες στις πόλεις - κυνηγάνε τα ποντίκια...
Τα σκυλιά είναι που κυνηγούν τους ανθρώπους...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 11 Αύγ 2024, 19:49

Να πώ επίσης (μια που αναφέρθηκε το κηνύγι) οτι τους σκύλους του hunt τους σκοτώνουν αμέσως όταν πάψουν να είναι χρήσιμοι. Δεν έχει συναισθηματισμούς - they are not domestic animals - δεν είναι κατοικίδια, σου λέει.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Αύγ 2024, 19:52

panos291 έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:51
sys3x έγραψε:
11 Αύγ 2024, 17:21
nemo έγραψε:
11 Αύγ 2024, 17:06
ωραιος ο ερντο
panos291 έγραψε:
11 Αύγ 2024, 16:26
4 εκατομμυρια αδεσποτα βρωμοσκυλα εχουν λεει. Μπράβο στον Ταγιπαρο, θα ψηφισω οποιον κανει το ιδιο και εδω κι ας είναι και το ΚΚΕ.
Όχι όχι, δεν είστε πιο Άραβες κι από τους Άραβες εσείς, εσείς ακούτε αμερικάνικη κάουντρι στο χωριό σας.
:102:
Δεν έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία με ένα ράντομ Άραβα πάρα μαζί μου.
Δεν είναι ορθολογική ανάλυση αυτό το πράμα που κάνω είναι φουλ συναισθηματισμός.

Φαγάκι.
:smt047
Αχ να μια σκυλομανουλα! :hebit:
Μια ζωή γατιά είχα στο σπιτ αλλά δε γαμείς, σιγά, η φασούλα είναι όπως έλεγες κι εσύ με την κάουντρι, το να ακούς κάουντρι δεν σε κάνει Αμερικάνο, wannabe σε κάνει όπως και τους υπόλοιπους Άραβες. :102:
Επίσης άλλο το να είσαι ημιαδιάφορος για τα σκλυά (όπως εγώ πχ) άλλο να δέχεσαι να τα σφάζουν χύμα στο δρόμο, θέλω να πω, οκ, κι εγώ σε αυτό το ελληνιάρικο περιβάλλον μεγάλωσα αλλά δεν αραβοφέρνω ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ μέσα έξω.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 11 Αύγ 2024, 19:53

OANNHSEA έγραψε:
11 Αύγ 2024, 19:47
σωστό :+1::goodpost:

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 11 Αύγ 2024, 20:03

OANNHSEA έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

.
Ναι αλλα τα σκυλια κυνηγανε τις γατες που κυνηγουν τα ποντικια κι ετσι διατηρειται μια κατασταση ισορροπιας.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 11 Αύγ 2024, 20:06

OANNHSEA έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

.
τα σκυλια λοιπον κυνηγουν ανθρωπους και γατες και οι ανθρωποι τις γάτες και ετσι κλεινει ο κυκλος της τροφικής αλυσιδας
τον ηπιανε οι ποντικες!
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 11 Αύγ 2024, 20:09

Bazoomba έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:03
OANNHSEA έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

.
Ναι αλλα τα σκυλια κυνηγανε τις γατες που κυνηγουν τα ποντικια κι ετσι διατηρειται μια κατασταση ισορροπιας.
Μπα...
Οι γάτες ισορροπούν μόνες τους τον πληθυσμό τους...
Εδώ στην εξοχή που είμαι, ξέρεις πόσες αδεσποτές γάτες έχω παρατηρήσει που τα έχουν τινάξει τα τελευταία τρία χρόνια;
Χώρια βέβαια τα μικρά που ψοφάνε με το παραμικρό - μέχρι και οι γλάροι τα τρώνε...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 11 Αύγ 2024, 20:28

Allah έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:02
πατησιωτης έγραψε:
11 Αύγ 2024, 15:27
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
11 Αύγ 2024, 15:18
Αν βρούμε τη δικαιολογία
Δεν θα σου αρέσει.Το κοράνι λέει ότι είναι ακάθαρτα ζώα.Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. :D
Ναι, αλλά δεν λέει να θανατώνονται, ούτε να κακοποιούνται.
Μη σκας, και η "δική μας" θρησκεία λέει ότι "δεν έχουν ψυχή".
Και έχει δίκιο. Η διαφωνία μου μαζί της, είναι στο ότι πιστεύει ότι έχει ο άνθρωπος.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 11 Αύγ 2024, 20:38

OANNHSEA έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

.
Σωστό. Τα σκυλιά σχηματίζουν αγέλες βασικά, και κυνηγάνε τους μαλακες. Γιατί το σκυλί ξέρει, τον μυρίζει το μαλακα, δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν έχουν επιτεθεί σε εμένα και σε ένα σωρό άλλα σοβαρά άτομα που γνωρίζω :102:

Αλλά με τον Έρντο γιατί ξεροχύσανε τόσο πολύ τα σαλβάρια τους οι σπυριαρηδες της πχορουμικης υπόγας, ούτε που το κατάλαβα :102:
Λες και εδώ Ελλάδα πχ, που δεν έχουν παρθεί ούτε θα παρθούν ποτέ τέτοια ακραία μέτρα, "μας ξεσκίζουν τη σάρκα τα αδέσποτα σκυλιά κάθε μέρα".

Αδέσποτο σκυλί εντός νομού Αττικής όπου έχω βρεθεί, έχω να δω πάνω από 10ετια.
Πλέον δεν βλέπω ούτε καν στο χωριό μου.
Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής γενικώς, μια χαρά το έχουν χειριστεί το θέμα με τα αδέσποτα σκυλιά χωρίς ακρότητες.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 11 Αύγ 2024, 20:45

vantono έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:38

Σωστό. Τα σκυλιά σχηματίζουν αγέλες βασικά, και κυνηγάνε τους μαλακες. Γιατί το σκυλί ξέρει, τον μυρίζει το μαλακα, δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν έχουν επιτεθεί σε εμένα και σε ένα σωρό άλλα σοβαρά άτομα που γνωρίζω :102:
Έχεις βρεθεί ποτέ μόνος βράδυ σε αγέλη αδέσποτων φίλος; Χωρίς αυτά να σε έχουνε δει την ημέρα και να σε ξέρουν.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 11 Αύγ 2024, 20:47

Α ρε εποχες που το ελληνικο ήταν γεμάτο κόπρες (οχι εσεις παιδια) αφιξεις αναχωρήσεις μέχρι και μέσα στον πύργο ελέγχου στο ανατολικο ταίζανε δυο .
τα αδέσποτα τα κάνανε κονσέρβες το 2004 rip :a040:
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 11 Αύγ 2024, 21:32

Golden Age έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:45
vantono έγραψε:

Έχεις βρεθεί ποτέ μόνος βράδυ σε αγέλη αδέσποτων φίλος; Χωρίς αυτά να σε έχουνε δει την ημέρα και να σε ξέρουν.
Ναι, και τραμπούκισα το μπροστινό τους (που συνήθως είναι ο αρχηγός της αγέλης, αυτός ξεκινάει τον καβγά και δίνει το σινιάλο και στα άλλα). Όταν σπάσει αυτός, σπάνε όλα.

Επαναλαμβάνω, δύσκολο πλέον να ξαναβρεθεί κάποιος αντιμέτωπος με αγέλη σκύλων μέσα στις πόλεις. Στα χωριά πολύ πιθανόν, αλλά πλέον και στα πολιτισμένα χωριά, όπως το δικό μου, ακόμα κι εκεί δεν βλέπεις σκυλιά αδέσποτα πλέον.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 11 Αύγ 2024, 21:35

Golden Age έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:45
vantono έγραψε:

Και ισχύει πράγματι αυτό που είπα, δεν τρολαρω. Όλοι όσοι μου έχουν παραπονεθεί για σκυλιά που τους επιτέθηκαν, είναι μαλακες. Είναι αξιοθαύμαστο το ένστικτο του σκύλου απέναντι στους μαλακες.

Ακόμα κι εγώ εκείνη τη περίοδο που πήγαν να μου επιτεθούν (σε σημειο άγνωστο για μένα, που πρώτη φορα περνούσα από κει και νυχτα) ήμουν μεγάλος μαλακας.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών