Ε γατες είναι, φυσικα και βλέπεις, αλλά όλες έχουν σπίτια, νομίζω.
Ομολογώ οτι (εκτος απο κολλαρο) δεν ξέρω να ξεχωρίζω αδέσποτα γατιά.
Απλά η έννοια 'αδέσποτο' είναι λίγο ταμπού εδώ.
Ε γατες είναι, φυσικα και βλέπεις, αλλά όλες έχουν σπίτια, νομίζω.
Οι γάτες είναι αναγκαίες στις πόλεις - κυνηγάνε τα ποντίκια...
Μια ζωή γατιά είχα στο σπιτ αλλά δε γαμείς, σιγά, η φασούλα είναι όπως έλεγες κι εσύ με την κάουντρι, το να ακούς κάουντρι δεν σε κάνει Αμερικάνο, wannabe σε κάνει όπως και τους υπόλοιπους Άραβες.panos291 έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 18:51Αχ να μια σκυλομανουλα!
Ναι αλλα τα σκυλια κυνηγανε τις γατες που κυνηγουν τα ποντικια κι ετσι διατηρειται μια κατασταση ισορροπιας.
τα σκυλια λοιπον κυνηγουν ανθρωπους και γατες και οι ανθρωποι τις γάτες και ετσι κλεινει ο κυκλος της τροφικής αλυσιδας
Μπα...
Μη σκας, και η "δική μας" θρησκεία λέει ότι "δεν έχουν ψυχή".Allah έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 18:02Ναι, αλλά δεν λέει να θανατώνονται, ούτε να κακοποιούνται.πατησιωτης έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 15:27Δεν θα σου αρέσει.Το κοράνι λέει ότι είναι ακάθαρτα ζώα.Ο Αλλάχ είναι μεγάλος.
Σωστό. Τα σκυλιά σχηματίζουν αγέλες βασικά, και κυνηγάνε τους μαλακες. Γιατί το σκυλί ξέρει, τον μυρίζει το μαλακα, δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν έχουν επιτεθεί σε εμένα και σε ένα σωρό άλλα σοβαρά άτομα που γνωρίζω
Έχεις βρεθεί ποτέ μόνος βράδυ σε αγέλη αδέσποτων φίλος; Χωρίς αυτά να σε έχουνε δει την ημέρα και να σε ξέρουν.
Ναι, και τραμπούκισα το μπροστινό τους (που συνήθως είναι ο αρχηγός της αγέλης, αυτός ξεκινάει τον καβγά και δίνει το σινιάλο και στα άλλα). Όταν σπάσει αυτός, σπάνε όλα.Golden Age έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 20:45Έχεις βρεθεί ποτέ μόνος βράδυ σε αγέλη αδέσποτων φίλος; Χωρίς αυτά να σε έχουνε δει την ημέρα και να σε ξέρουν.
Και ισχύει πράγματι αυτό που είπα, δεν τρολαρω. Όλοι όσοι μου έχουν παραπονεθεί για σκυλιά που τους επιτέθηκαν, είναι μαλακες. Είναι αξιοθαύμαστο το ένστικτο του σκύλου απέναντι στους μαλακες.Golden Age έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 20:45Έχεις βρεθεί ποτέ μόνος βράδυ σε αγέλη αδέσποτων φίλος; Χωρίς αυτά να σε έχουνε δει την ημέρα και να σε ξέρουν.