Ευλογημένη ΕΕ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Ευλογημένη ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 27 Ιαν 2019, 13:14

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον πιο επίσημο τρόπο πλέον, έχει χάσει κάθε ιδεολογική αναφορά με το παρελθόν και τον πολιτισμό της. Όχι μόνο δεν αντέδρασε στον συστηματικό βιασμό της Ιστορίας, της Γλωσσολογίας, της Αρχαιολογίας και άλλων επιστημών σε σχέση με τη Μακεδονία,
Φίλε πρέπει να σου πω ότι ο κορέκτορας σου άλλαξε τη φράση "ΕΠΟΠ επιλοχίας Τσιλιγκερίδης από τη Μακρακώμη" με τη φράση "Ευρωπαϊκή Ένωση".

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Ιαν 2019, 13:16

Οργισμένος έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:13
hellegennes έγραψε:
26 Ιαν 2019, 23:46
Τρίκαλος έγραψε:
26 Ιαν 2019, 19:16
Όσο για τους εδώ υποστηρικτές της, πιο σημαντική είναι η αντιπαράθεση με οπαδικά συνθήματα, για την αλλαγή της ώρας και για το εάν το βιογραφικό του Νταισεμπλουμ ήταν αληθές ή όχι. Καμία κριτική σκέψη, καμία αγωνία για το μέλλον της, παρά μόνο τυφλή υπερασπιστική γραμμή τύπου Τσουκαλά, σε όσους έκφραζαν και εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για το που πάει το καράβι και ποιος είναι ο καπετάνιος.
Για αυτό λοιπόν, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αγαπημένη ΕΕ.
Ακριβώς αυτά για τα οποία βροντάω πόρτες.
Ναι, καταραμενη ΕΕ που εμπασες πολυεθνικες στην χωρα και δεν μπορουνε τα μπακαλικα να πουλανε την 1 εξαδα νερο 5€...
Πέρα από μαλακίες επί προσωπικού, κανένα αντεπιχείρημα θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάζαμε καμμιά φορά. Βέβαια πουλάω φθηνότερα από τις πολυεθνικές, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιαν 2019, 13:19

Cloud87 έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:11
Dwarven Blacksmith έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:05
Cloud87 έγραψε:
27 Ιαν 2019, 12:58

Ρε sorry δε γνωρίζω τα νομικά αλλά όπως το λες αυτό...αν δεν μπορείς να κάνεις κριτική στο σπίτι σου; Τότε τι;
Δηλαδή εσένα σου φαίνεται λογικό να συναντάς ανθρώπους που λένε "εγώ Έλληνας πατριώτης είμαι, αλλά δεν μ' αρέσουν οι πολιτικές που ακολουθούνται, λέω να τη διαλύσουμε". Σου έχει τύχει και λες ντάξει μωρέ, κριτική στο σπίτι τους κάνουνε.

Δεκτό, εμένα πάλι δε μου έχει τύχει και θεωρώ ότι όποιος κάνει κριτική έχει κάτι να πει επί των ζητημάτων, όχι για το αν όλη η οντότητα για την οποία μιλάει είναι "καλή" ή "κακή".
Δηλαδή είσαι της άποψης πως η Ευρωπαική Ενωση ήρθε για να μείνει. Και αντίλογος δεν θα πρέπει να υφίσταται.
Ίσως δεν θες να καταλάβεις για να το εκφράζεις έτσι. Εγώ λέω ότι όποιος αμφισβητεί τα θεμέλια δεν κάνει κριτική στο σπίτι, θέλει απλά να γκρεμίσει το σπίτι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 27 Ιαν 2019, 13:25

27 Ιαν 2019, 13:19
Cloud87 έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:11
27 Ιαν 2019, 13:05

Δηλαδή εσένα σου φαίνεται λογικό να συναντάς ανθρώπους που λένε "εγώ Έλληνας πατριώτης είμαι, αλλά δεν μ' αρέσουν οι πολιτικές που ακολουθούνται, λέω να τη διαλύσουμε". Σου έχει τύχει και λες ντάξει μωρέ, κριτική στο σπίτι τους κάνουνε.

Δεκτό, εμένα πάλι δε μου έχει τύχει και θεωρώ ότι όποιος κάνει κριτική έχει κάτι να πει επί των ζητημάτων, όχι για το αν όλη η οντότητα για την οποία μιλάει είναι "καλή" ή "κακή".
Δηλαδή είσαι της άποψης πως η Ευρωπαική Ενωση ήρθε για να μείνει. Και αντίλογος δεν θα πρέπει να υφίσταται.
Ίσως δεν θες να καταλάβεις για να το εκφράζεις έτσι. Εγώ λέω ότι όποιος αμφισβητεί τα θεμέλια δεν κάνει κριτική στο σπίτι, θέλει απλά να γκρεμίσει το σπίτι.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι μπροστά στα όποια πιστεύω σου τα δημοκρατικά σου αντανακλαστικά είναι μάλλον μειωμένα.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιαν 2019, 13:26

Δεκτό. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω, αλλά δεν θέλω να προσπαθήσω πάλι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Ιαν 2019, 13:28

Αυτό ακούγεται λογικοφανές, μέχρι να διαπιστώσει κανείς ότι δεν έχεις κάνει ποτέ κριτική. Αποφασίζεται να μπει επικεφαλής ενός οργάνου ο Καρανίκας; Παλαμάκια/ευλογημένη ΕΕ. Αποφασίζεται να αυξηθεί ο ΦΠΑ; Παλαμάκια/ευλογημένη ΕΕ.

Πέραν τούτου, η ΕΕ δεν είναι κράτος, είναι σύνολο συμφωνιών μεταξύ κρατών. Η ύπαρξή της στην σημερινή μορφή της δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη δυνατή. Χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές που δυστυχώς δεν θα γίνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 27 Ιαν 2019, 13:34

Μαυροβασίλης έγραψε:
17 Ιαν 2019, 23:04
συνέλθετε λίγο, με το σιβι της ρίκας ή του ηγέτη των κομψών μόνο σε ζαίικη αργομισθία ελπίζεις για >10Κ
Τι εννοείς; Ότι εκεί που λέει "γονείς" δεν έχουν κάποιον άλλον λεφτά όπως το 99% των CEO; Ναι δεν έχουν. Από την άλλη ο CEO με το CV του αφού είναι τόσο ικανός είναι ελεύθερος να πείσει κι αυτός τα όργανα που εκφράζουν μισό δις ευρωπαίων να του δώσουν μισθάρα. Ο Τραμπ ας πούμε κατάφερε κάτι αντίστοιχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 27 Ιαν 2019, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιαν 2019, 13:34

hellegennes έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:28
Αυτό ακούγεται λογικοφανές, μέχρι να διαπιστώσει κανείς ότι δεν έχεις κάνει ποτέ κριτική. Αποφασίζεται να μπει επικεφαλής ενός οργάνου ο Καρανίκας; Παλαμάκια/ευλογημένη ΕΕ. Αποφασίζεται να αυξηθεί ο ΦΠΑ; Παλαμάκια/ευλογημένη ΕΕ.

Πέραν τούτου, η ΕΕ δεν είναι κράτος, είναι σύνολο συμφωνιών μεταξύ κρατών. Η ύπαρξή της στην σημερινή μορφή της δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη δυνατή. Χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές που δυστυχώς δεν θα γίνουν.
Δεν αντιλαμβάνεσαι την κριτική μου ως κριτική ακριβώς γιατί είναι επιτυχημένη και διαβάζεται ως έκφραση πολιτικής θέσης, όχι ως επίθεση.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 27 Ιαν 2019, 17:34

hellegennes έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:16
Οργισμένος έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:13
hellegennes έγραψε:
26 Ιαν 2019, 23:46

Ακριβώς αυτά για τα οποία βροντάω πόρτες.
Ναι, καταραμενη ΕΕ που εμπασες πολυεθνικες στην χωρα και δεν μπορουνε τα μπακαλικα να πουλανε την 1 εξαδα νερο 5€...
Πέρα από μαλακίες επί προσωπικού, κανένα αντεπιχείρημα θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάζαμε καμμιά φορά. Βέβαια πουλάω φθηνότερα από τις πολυεθνικές, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
Εξαδα νερων μιτσικελι-μεταλλικο(μονιμη τιμη) 1,19€ στα λιντελ.
Ακουω προσφορα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 27 Ιαν 2019, 17:49

:smt005::smt005::smt005:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 27 Ιαν 2019, 17:53

Οργισμένος έγραψε:
26 Ιαν 2019, 19:44
talaipwros έγραψε:
26 Ιαν 2019, 19:31
Τρίκαλος έγραψε:
26 Ιαν 2019, 19:16
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον πιο επίσημο τρόπο πλέον, έχει χάσει κάθε ιδεολογική αναφορά με το παρελθόν και τον πολιτισμό της. Όχι μόνο δεν αντέδρασε στον συστηματικό βιασμό της Ιστορίας, της Γλωσσολογίας, της Αρχαιολογίας και άλλων επιστημών σε σχέση με τη Μακεδονία,αλλά πίεζε, επιζητούσε και τώρα γίνεται η νονά ενός νέου, ψεύτικου, έθνους. Καμία έκπληξη για όσους, πολλά χρόνια πριν, την έλεγαν Ευρωπαϊκή Εταιρεία.
Όσο για τους εδώ υποστηρικτές της, πιο σημαντική είναι η αντιπαράθεση με οπαδικά συνθήματα, για την αλλαγή της ώρας και για το εάν το βιογραφικό του Νταισεμπλουμ ήταν αληθές ή όχι. Καμία κριτική σκέψη, καμία αγωνία για το μέλλον της, παρά μόνο τυφλή υπερασπιστική γραμμή τύπου Τσουκαλά, σε όσους έκφραζαν και εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για το που πάει το καράβι και ποιος είναι ο καπετάνιος.
Για αυτό λοιπόν, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αγαπημένη ΕΕ.
ναι, οι ελληνες δινουν αυτοδυναμια στο κομμα που παντοτε ηθελε ανεξαρτητο μακεδονικο κρατος, και φταιει η ΕΕ για αυτο
Eτσι ακριβως. Στο κατω κατω της γραφης η ονομασια των γειτονων ηταν το μοναδικο πραγμα που αληθως ειχαν υποσχεθει οι κυβερνωντες πολυ πριν ανελθουν στην εξουσια. Η μοναδικη αληθινη προεκλογικη τους εξαγγελια. Και οι οχιτζηδες τωρα κλαινε.
Όχι μόνο.Και μια άλλη προεκλογική εξαγγελία προσπάθησαν να τηρήσουν : να γεμίσουν την Ευρώπη με λαθρομετανάστες.Πάνω από ένα εκατομμύριο πέρασαν μέχρι που οι ακατανόμαστοι μετά από παρότρυνση των Κεντροευρωπαίων έκλεισαν τα σύνορα.
Μόλις οι συριζαίοι είδαν ότι έκλεισε η πόρτα της Ειδομένης τα χρειάστηκαν και φθάσαμε στο έπος της Μόριας. :D Αλλά δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς ότι δεν προσπάθησαν.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 27 Ιαν 2019, 18:04

αυτή ήταν μια επιτυχία της κυβέρνησης συριζανελ που θα μεινει στην ιστορία:
πέρασαν 1-1,5 πρόσφυγες και μετανάστες για τη βορεια ευρώπη που ειχε καλέσει η Μερκελ χωρίς να πάρει σχεδόν κανένας ειδηση.
Μονο όταν η Γερμανία διέταξε να σταματήσουν οι ροές, αυξήθηκε ο προσφυγικός πληθυσμός, αλλά και πάλι η κυβέρνηση κατόρθωσε να εξασφαλίσει καλά οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία βοήθησαν την ανάπτυξη

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 27 Ιαν 2019, 18:09

Η Θάτσερ με την επάρατη ιδεολογία, επικαλέστηκε θέμα Δημοκρατίας για την ΕΕ. Φανταστείτε τι είναι η ΕΕ.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 27 Ιαν 2019, 18:12

dna replication έγραψε:
27 Ιαν 2019, 18:04
αυτή ήταν μια επιτυχία της κυβέρνησης συριζανελ που θα μεινει στην ιστορία:
πέρασαν 1-1,5 πρόσφυγες και μετανάστες για τη βορεια ευρώπη που ειχε καλέσει η Μερκελ χωρίς να πάρει σχεδόν κανένας ειδηση.
Μονο όταν η Γερμανία διέταξε να σταματήσουν οι ροές, αυξήθηκε ο προσφυγικός πληθυσμός, αλλά και πάλι η κυβέρνηση κατόρθωσε να εξασφαλίσει καλά οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία βοήθησαν την ανάπτυξη
Εικόνα

Αυτό το πράγμα που βλέπετε και διαβάζετε είναι η αριστερά. Αυτό ακριβώς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 27 Ιαν 2019, 18:17

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών