Μητσοτάκη καν'το όπως οι Γαλλοι:Η Γαλλία θα πληρώνει 50 ευρώ ανά άτομο για επισκευές ποδηλάτων
Μητσοτάκη καν'το όπως οι Γαλλοι:Η Γαλλία θα πληρώνει 50 ευρώ ανά άτομο για επισκευές ποδηλάτων
https://www.lifo.gr/now/world/280743/i- ... rsi-metron Η Γαλλία θα πληρώνει 50 ευρώ ανά άτομο για επισκευές ποδηλάτων ως κίνητρο για την μετακίνηση μετά την άρση του lockdown στις 11 Μαΐου. Η υπουργός Περιβάλλοντος Elisabeth Borne ανακοίνωσε ένα σχέδιο 20 εκατομμυρίων ευρώ για επισκευή ποδηλάτων, εγκατάσταση προσωρινών χώρων στάθμευσης ποδηλάτων και χρηματοδότηση συνεδριών προπόνησης ποδηλασίας. Η κυβέρνηση θέλει να ενθαρρύνει περισσότερους πολίτες να επιλέξουν την ποδηλασία ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός σε μετρό και λεωφορεία, όπου είναι δύσκολο να τηρηθεί το μέτρο της απόστασης που επιβάλλεται λόγω πανδημίας. «Θέλουμε αυτή η περίοδος να είναι ένα νέο στάδιο προς μια ποδηλατική κουλτούρα και θέλουμε το ποδήλατο να είναι ο βασιλιάς της αποσυμφόρησης», δήλωσε η υπουργός στο Twitter της. Η γαλλική ομοσπονδία ποδηλασίας FUB, η οποία θα συντονίσει το πρόγραμμα επισκευής ποδηλάτων, δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει ετοιμάσει 300.000 επιταγές αξίας 50 ευρώ για το πρόγραμμα επισκευής και είπε ότι το σχέδιο θα επεκταθεί εάν είναι επιτυχές. «Η ποδηλασία μπορεί να συμβάλει στην αποτροπή ενός δεύτερου κύματος πανδημίας», δήλωσε ο πρόεδρος της FUB Olivier Schneider. Το Παρίσι και άλλες πόλεις σχεδιάζουν επίσης να δημιουργήσουν νέες λωρίδες ποδηλάτων αφαιρώντας
χώρο από τις λωρίδες αυτοκινήτων. Ο Pierre Serne, ο οποίος συντονίζει το ποδηλατικό σχέδιο της κυβέρνησης, δήλωσε ότι στη περιοχή γύρω από το Παρίσι θα δημιουργηθούν έως και 750 χιλιόμετρα νέες λωρίδες κυκλοφορίας ποδηλάτου σε επαρχιακούς δρόμους για να διευκολύνουν τους ποδηλάτες σε πόλεις έξω από την πρωτεύουσα. Η δήμαρχος του Παρισιού Anne Hidalgo δήλωσε ότι η πόλη θα δημιουργήσει νέες λωρίδες ποδηλάτου κατά μήκος πολυσύχναστων γραμμών μετρό 1, 4 και 13. Είπε επίσης ότι η ο δρόμος Rue de Rivoli θα προορίζεται για ποδηλασία και θα κυκλοφορούν μόνο λεωφορεία, ταξί και οχήματα έκτακτης ανάγκης. Το Παρίσι έχει περίπου 370 χιλιόμετρα ποδηλατοδρόμων και οι προσωρινές λωρίδες αναμένεται να αυξηθούν στα 650 χιλιόμετρα.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Re: Μητσοτάκη καν'το όπως οι Γαλλοι:Η Γαλλία θα πληρώνει 50 ευρώ ανά άτομο για επισκευές ποδηλάτων
Ό,τι μαλακία θες σε τούτη τη Γη θα τη δεις
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Μητσοτάκη καν'το όπως οι Γαλλοι:Η Γαλλία θα πληρώνει 50 ευρώ ανά άτομο για επισκευές ποδηλάτων
Ένα μεγάλο κακό που έχουμε εδώ στην Ελλάδα είναι πως παίρνουμε ότι μας φαίνεται καλό από το εξωτερικό και πάμε να το εφαρμόσουμε σώνει και καλά στο εσωτερικό, χωρίς να εξετάζει κανένας αν όντως θα βοηθήσει κάπου. Το ότι ταιριάζει κάτι σε κάποια χώρα δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και στις υπόλοιπες.
Οι περισσότερες ελληνικές μεγαλουπόλεις είναι χτισμένες πάνω σε ημιορεινό έδαφος, ειδικά οι δύο μεγαλύτερες. Επιπλέον, οι δρόμοι τους είναι ως επί το πλείστον στενοί και η αφαίρεση τμήματος του οδοστρώματος για να καλυφθούν οι ανάγκες των ποδηλατών θα δημιουργήσει χάος. Άντε τώρα να συγκρίνεις τις πεδιάδες του Άμστερνταμ και τα επίπεδα του Παρισίου με τα σκαρφαλωμένα στα λοφάκια σπίτια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Για δοκίμασε να κάνεις το ποδήλατο βασικό σου μέσο μετακίνησης να δούμε αν θα τα καταφέρεις!
Έχω φίλο φανατικό ποδηλάτη που μένει σε τέτοια περιοχή. Το χρησιμοποιεί κατά την κάθοδο αλλά για να επιστρέψει το φορτώνει στο λεωφορείο γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Όχι, δεν είναι μεγάλης ηλικίας, νέος είναι.
Οι περισσότερες ελληνικές μεγαλουπόλεις είναι χτισμένες πάνω σε ημιορεινό έδαφος, ειδικά οι δύο μεγαλύτερες. Επιπλέον, οι δρόμοι τους είναι ως επί το πλείστον στενοί και η αφαίρεση τμήματος του οδοστρώματος για να καλυφθούν οι ανάγκες των ποδηλατών θα δημιουργήσει χάος. Άντε τώρα να συγκρίνεις τις πεδιάδες του Άμστερνταμ και τα επίπεδα του Παρισίου με τα σκαρφαλωμένα στα λοφάκια σπίτια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Για δοκίμασε να κάνεις το ποδήλατο βασικό σου μέσο μετακίνησης να δούμε αν θα τα καταφέρεις!
Έχω φίλο φανατικό ποδηλάτη που μένει σε τέτοια περιοχή. Το χρησιμοποιεί κατά την κάθοδο αλλά για να επιστρέψει το φορτώνει στο λεωφορείο γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Όχι, δεν είναι μεγάλης ηλικίας, νέος είναι.
Ρε μαλάκες είστε τρελοί;
Έχετε δει τους υφιστάμενους Έλληνες ποδηλάτες;
Οι τύποι δεν σταματάνε σε ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ....ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!!!
Και θέλετε κι άλλους;
Έχετε δει τους υφιστάμενους Έλληνες ποδηλάτες;
Οι τύποι δεν σταματάνε σε ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ....ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!!!
Και θέλετε κι άλλους;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μεγαλυτερο προβλημα απο τους ελληνες ποδηλατες ειναι οι ελληνες οδηγοι κανονικων οχηματων που κανουν τα ιδια και χειροτερα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Επίσης επιδοτούν αντίστοιχα τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Κάτι που θα ήταν ιδανικό να εφαρμοστεί εδώ για εμάς που είμαστε τεμπέληδες και δεν μας αρέσει ούτε το περπάτημα, ούτε τα ΜΜΜ ούτε να ψάχνουμε να παρκάρουμε.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Υδράργυρος
Ευκαιρια ειναι για λιγοτερα αυτοκινητα και περισσοτερα ποδηλατα.
- Υδράργυρος
Οι ελληνικοι δρομοι ειναι στενοι για τα ποδηλατα αλλα οκ για τα αυτοκινητα; ξαναδες τοGreen Dragon έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 17:45Ένα μεγάλο κακό που έχουμε εδώ στην Ελλάδα είναι πως παίρνουμε ότι μας φαίνεται καλό από το εξωτερικό και πάμε να το εφαρμόσουμε σώνει και καλά στο εσωτερικό, χωρίς να εξετάζει κανένας αν όντως θα βοηθήσει κάπου. Το ότι ταιριάζει κάτι σε κάποια χώρα δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και στις υπόλοιπες.
Να φτιαχτούν πρώτα ποδηλατόδρομοι κι ύστερα το συζητώ.
Δεν έχουμε ποδηλατοδρόμους ρε ποδηλατά! Χρησιμοποιώντας το απελπιστικά αργό ποδήλατό σου βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο -που στ' αρχίδια μου- κι εμένα να νιώθω τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής μου, να περνώ δικαστήρια και να μου παίρνουν το δίπλωμα. Ας χώσει φράγκα σε γυμναστήρια. Ή ας χώσει περισσότερα στο να φτιάξει ποδηλατοδρόμους κι ύστερα να επιδοτήσει τις επισκευές ποδηλάτων. Δεδομένης της τωρινής κατάστασης οι κάτοικοι θα έπρεπε να αποθαρρύνονται από το να έχουν ποδήλατο, όχι να ενθαρρύνονται.
Δεν έχουμε ποδηλατοδρόμους ρε ποδηλατά! Χρησιμοποιώντας το απελπιστικά αργό ποδήλατό σου βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο -που στ' αρχίδια μου- κι εμένα να νιώθω τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής μου, να περνώ δικαστήρια και να μου παίρνουν το δίπλωμα. Ας χώσει φράγκα σε γυμναστήρια. Ή ας χώσει περισσότερα στο να φτιάξει ποδηλατοδρόμους κι ύστερα να επιδοτήσει τις επισκευές ποδηλάτων. Δεδομένης της τωρινής κατάστασης οι κάτοικοι θα έπρεπε να αποθαρρύνονται από το να έχουν ποδήλατο, όχι να ενθαρρύνονται.
Στην Ελλάδα δεν εχουμε την ηποδομη για οδιγηση ποδιλατου εντός πόλις. Ως επαγγελματίας οδιγος βιονο στη καθιμερινοτιτα μου ΜΟΝΟ ΤΑΛΕΠΟΡΙΑ, ΑΝΑΡΜΟΣΤΙ ΟΔΙΓΙΚΗ ΣΗΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΗΝΔΙΝΟ ΑΤΗΧΥΜΑΤΟΝ, και όχι ότι φτεη ο ποδηλατιστής, απλά δεν γηνετε να μάθις στα στενά της αθηνας να οδιγης.
Ειμε ηπερ τις κατασκεβης ποδιλατοδρομιου, να πιγαινη ο κόσμος να γιμναζετε. Όχι όμως και στον αφτοκινιτοδρομο με κινδινο τον ζώων όλον μας.
Ειμε ηπερ τις κατασκεβης ποδιλατοδρομιου, να πιγαινη ο κόσμος να γιμναζετε. Όχι όμως και στον αφτοκινιτοδρομο με κινδινο τον ζώων όλον μας.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Edit.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 02 Μάιος 2020, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Αμα κυκλοφορουν λιγοτερα ιχ ολα γινονται. Πολυ κινηση με ιχ ειναι ασκοπηΣταθαρας έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 20:13Στην Ελλάδα δεν εχουμε την ηποδομη για οδιγηση ποδιλατου εντός πόλις. Ως επαγγελματίας οδιγος βιονο στη καθιμερινοτιτα μου ΜΟΝΟ ΤΑΛΕΠΟΡΙΑ, ΑΝΑΡΜΟΣΤΙ ΟΔΙΓΙΚΗ ΣΗΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΗΝΔΙΝΟ ΑΤΗΧΥΜΑΤΟΝ, και όχι ότι φτεη ο ποδηλατιστής, απλά δεν γηνετε να μάθις στα στενά της αθηνας να οδιγης.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Σωστός. Είμαι και εγω της άποψης Mercury αλλά φοβάμαι πως είναι ουτοπική. Επίσης, είναι λογικές και οι αιτιάσεις των elchav και alekhine.Green Dragon έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 17:45Ένα μεγάλο κακό που έχουμε εδώ στην Ελλάδα είναι πως παίρνουμε ότι μας φαίνεται καλό από το εξωτερικό και πάμε να το εφαρμόσουμε σώνει και καλά στο εσωτερικό, χωρίς να εξετάζει κανένας αν όντως θα βοηθήσει κάπου. Το ότι ταιριάζει κάτι σε κάποια χώρα δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και στις υπόλοιπες.
Γενικά, πάντως βλέπω ότι μπαίνουμε σε μία εποχή που το Ι.Χ αυτοκίνητο δε θα είναι και πολύ προσιτό στο μέσο πορτοφόλι, οπότε θα δούμε
την Αθήνα σε λίγο καιρό να θυμίζει το Ανόι και τη Μπανκόνγκ

είναι ο κανόνας στη Κηφισίας

θα γίνουμε αισθητικά τουλάχιστον Βιετνάμ

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πρόσεχε τι εύχεσαι, είναι πολλές χιλιάδες χαμένες θέσεις πάρκινγκ αυτό και μονόδρόμοι που αντί για και τις δύο θα μπορείς να παρκάρεις μόνο στη μία μεριά

Αν κάνεις μισή ώρα για πάρκινγκ τώρα ετοιμάσου για μιάμιση

Προσωπικά σίγουρα θα κοιτάξω για κάτι σε καλό πατίνι ή ηλεκτρικό ποδήλατο φέτος. Έχω βαρεθεί να ψάχνω πάρκινγκ με το αυτοκίνητο και στην Ελλάδα έχουμε 278 μέρες το χρόνο με καλό καιρό, συμφέρει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Δηστηχος το κινοτο μου ειναι παλιό και αργή η αυτόματη διορθοση. Και όχι μόνο. Γράφω μια πρτοσαη και πρεπη να περιμενο ακόμη και για να εμφανιστούν τα γραματα. Καμια φορά το εμφανιζη στην οθόνη όπως το γράφω αλλά τις πιο πολλές φορές αργεί οπότε πατάω διμοσιευσει πριν δω τη διορθώσειΒλήμα έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 20:15Ρε Σταθάρα, το γαμημένο το πχόρουμ έχει αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο.Σταθαρας έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 20:13Στην Ελλάδα δεν εχουμε την ηποδομη για οδιγηση ποδιλατου εντός πόλις. Ως επαγγελματίας οδιγος βιονο στη καθιμερινοτιτα μου ΜΟΝΟ ΤΑΛΕΠΟΡΙΑ, ΑΝΑΡΜΟΣΤΙ ΟΔΙΓΙΚΗ ΣΗΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΗΝΔΙΝΟ ΑΤΗΧΥΜΑΤΟΝ, και όχι ότι φτεη ο ποδηλατιστής, απλά δεν γηνετε να μάθις στα στενά της αθηνας να οδιγης.
Ήμαρτον.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Λειτουργεί το 41% μητσοτάκη όπως το 61% του δημοψηφίσματος τσίπρα;
από Ληστοσυμμορίτης » 26 Δεκ 2023, 16:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
26 Δεκ 2023, 19:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση 50 δισεκατομμύρια ευρώ έχει αυξήσει το χρέος η κυβέρνηση Μητσοτάκη
από Kauldron » 05 Απρ 2024, 22:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
06 Απρ 2024, 00:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
από Kauldron » 13 Μάιος 2023, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 232 Απαντήσεις
- 6211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 11:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας πήραν μέχρι και οι Γάλλοι στο ψιλό !!!
από Frappezitis » 23 Ιουν 2024, 16:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2024, 15:20
-