Ευθανασια δεν θελατε ;;;; Παρτε τοτε συνταξη στα ...72 !!!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Ευθανασια δεν θελατε ;;;; Παρτε τοτε συνταξη στα ...72 !!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 25 Απρ 2021, 07:48

Ευθανασία στους φτωχούς είχε προτείνει τον Αύγουστο το 2014 η παρακατω ''κυρία'' και υπουργός Υγείας τότε στη Λιθουανία Rimantė Šalaševičiūtė !
«Η ευθανασία δηλωσε θα μπορούσε να αποτελεί μία χρήσιμη εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη »
Μένγκελε δηλαδή.. !

Κι αφού μετά την κατακραυγή τότε αυτό δεν πέρασε ..έρχονται ξανά τώρα οι της αστικής τάξης και εξουσίας της Λιθουανίας και η εκει κυβέρνησή των υπαλληλων των καπιταληστων και προτείνουν αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα ...72 :smt126 .
Ο Μενγκελε δηλαδή συνεχίζει επίμονα το έργο του ....Και οι λαοί της Ευρώπης σαν αποχαυνωμένοι κάθονται και τους παρακολουθουν !

Ως πότε αλήθεια ;

Εικόνα

Λιθουανία: Η υπουργός Υγείας προτείνει ευθανασία στους φτωχούςΚΟΣΜΟΣ

Η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει ότι αναφέρεται σε ασθενείς που «δεν θέλουν να ταλαιπωρούν τους συγγενείς τους και να υποφέρουν τόσο αυτοί όσο και οι ίδιοι»

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Ευθανασια δεν θελατε ;;;; Παρτε τοτε συνταξη στα ...72 !!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 25 Απρ 2021, 08:13

Δεν ξέρω αν θα ζητούσα ευθανασία σε περίπτωση που κατέληγα ανήμπορη και κλινήρης, πιθανόν να το έκανα.
Η σύνταξη στα 72 από την άλλη, τι να πει κανείς. Μακάρι να είμαστε καλά να δουλεύουμε έως τα 67 και 72 σε εργασίες κατάλληλες για την ηλικία. Αλλά ας κοιτάξουμε πως ευλογούν τα γένια τους αυτοί που εισηγούνται τέτοια πράγματα. Αφορολόγητο εισόδημα, σύνταξη από τα 50,55 πλουσιοπάροχη και ένα κάρο παροχές. Από τα δικά μας λεφτά.

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 25 Απρ 2021, 08:14

Το πρώτο νομοσχέδιο που πέρασε στην καραντίνα τον μαρτη του 2020 στην ελλαδα
ήταν πως αυτοί που γεννήθηκαν το 2000 (για την ακριβεια αυτοι που μπαινουν τώρα στην αγορα εργασίας το όριο είναι τα 72 έτη)

στα 68 βγαίνει κάποιος απο το 2024 και στα 72 το 2066!!!

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 25 Απρ 2021, 08:22

Στα 75 πρέπει να βγαίνει η σύνταξη, ανάλογα όμως και με την κατάσταση της υγείας του καθενός.
Αλλά βγαίνουν και μειωμένες συντάξεις ως γνωστόν στα 55 - εκεί γύρω.
Εδώ το έχουμε στα ... 38, συν επίδομα πασοκικών συγκεντρώσεων Μπιρσίμ συν διάφορα.
Η ευθανασία τώρα είναι θέμα όταν κάποιος είναι στα τελειώματα. Μακάρι να μας δώσουν ένα χαπάκι παρά να πονάμε, να λιποθυμάμε, να - να - να.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 25 Απρ 2021, 08:45

Η σύνταξη πρέπει να πηγαίνει ανάλογα με τη δουλειά.

Ένας κσθηγητης Πανεπιστημίου π. χ. μπορεί άνετα να δουλέψει μέχρι τα 75 του (εκτός κι αν έχει πάθει το κούφιο).

Αλλά ένας χορευτής π.χ. δεν μπορεί να δουλεύει στις περισσότερες περιπτώσεις μέχρι τα 75 του.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2021, 08:50

wooded glade έγραψε:
25 Απρ 2021, 08:22
Στα 75 πρέπει να βγαίνει η σύνταξη, ανάλογα όμως και με την κατάσταση της υγείας του καθενός.
Αλλά βγαίνουν και μειωμένες συντάξεις ως γνωστόν στα 55 - εκεί γύρω.
Εδώ το έχουμε στα ... 38, συν επίδομα πασοκικών συγκεντρώσεων Μπιρσίμ συν διάφορα.
Η ευθανασία τώρα είναι θέμα όταν κάποιος είναι στα τελειώματα. Μακάρι να μας δώσουν ένα χαπάκι παρά να πονάμε, να λιποθυμάμε, να - να - να.
Πέραν του ότι οι άντρες στην Ελλάδα ζουν κατά μέσο όρο 72 χρόνια, ελάχιστα επαγγέλματα μπορεί να κάνει κάποιος πάνω από τα 70. Σύνταξη στα 38 υπήρχε κάποτε ίσως (ξέρω περίπτωση), πλέον το πολύ πολύ να μπορούν να την πάρουν τίποτα χοντρά κομματικά βύσματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτούς που διορίζονται σε υπηρεσίες κοπροσκυλίασης και το παίζουν ιστορία.

Η πρόβλεψη πάντως που έχω κάνει εδώ και μια δεκαετία είναι ότι η τάση είναι να καταργηθεί τελείως η σύνταξη και να αφήνεσαι στο έλεος του Θεού. Όσοι μπορείτε προσπαθήστε να κάνετε τα κουμάντα σας με ιδιωτική ασφάλιση, οι υπόλοιποι μάλλον την έβαψαν. Σίγουρα απαράδεκτο σαν πρακτική και φυσικά η σύνταξη της Χριστίνας από τα 38 δεν μπορεί να χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα ες αεί για να δικαιολογούνται τέτοια πράγματα.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 25 Απρ 2021, 08:59

Οι άντρες ζουν κατά μέσο όρο 80 και όχι 72 χρόνια.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 25 Απρ 2021, 09:02

Πάντως στην προσευχή μας λέμε "ανώδυνα, ανεπαίσχυντα και ειρηνικά τα τέλη ημών τω κυρίω δεηθώμεν", δε λέμε "επώδυνα, επαίσχυντα και πολεμικά τω κυρίω δεηθώμεν". Εγώ παρακαλάω να μου δώσουν χαπάκι, when the time arrives.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2021, 09:02

Ένα άλλο ερώτημα που τίθεται είναι γιατί να πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές για σύνταξη εμείς που δεν θα πάρουμε ποτέ αφού μέχρι να φτάσουμε σε συντάξιμη ηλικία θα έχει καταργηθεί τελείως. Πρακτικά θα χάσουμε τα λεφτά που δώσαμε.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2021, 09:06

wooded glade έγραψε:
25 Απρ 2021, 09:02
Πάντως στην προσευχή μας λέμε "ανώδυνα, ανεπαίσχυντα και ειρηνικά τα τέλη ημών τω κυρίω δεηθώμεν", δε λέμε "επώδυνα, επαίσχυντα και πολεμικά τω κυρίω δεηθώμεν". Εγώ παρακαλάω να μου δώσουν χαπάκι, when the time arrives.
Μην γράφεις εκτός θέματος, αυτό που αναφέρεις ανήκει στα κοινωνικά. Άνοιξε θέμα εκεί.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 25 Απρ 2021, 09:08

Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2021, 09:06
wooded glade έγραψε:
25 Απρ 2021, 09:02
Μην γράφεις εκτός θέματος, αυτό που αναφέρεις ανήκει στα κοινωνικά. Άνοιξε θέμα εκεί.
Τι λες ρε σαχλαμάρα ;

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2021, 09:13

wooded glade έγραψε:
25 Απρ 2021, 09:08
Τι λες ρε σαχλαμάρα ;
Πάλι πίνεις πρωί πρωί; :lol:

Το ζήτημα της ευθανασίας χωρίς συσχέτιση με οικονομικά ζητήματα είναι κοινωνικό.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 25 Απρ 2021, 09:14

Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2021, 09:13
wooded glade έγραψε:
25 Απρ 2021, 09:08
Τι λες ρε σαχλαμάρα ;

Το ζήτημα της ευθανασίας χωρίς συσχέτιση με οικονομικά ζητήματα είναι κοινωνικό.
Δεν open εγώ το νήμα, γι αυτό είσαι σαχλαμάρας.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2021, 09:18

wooded glade έγραψε:
25 Απρ 2021, 09:14
Green Dragon έγραψε:

Σχολίασα το συγκεκριμένο ποστ σου που ήταν εκτός θέματος, στο άλλο πιο πάνω που ήταν εντός απάντησα κανονικά αν δεν το πρόσεξες.

Το ξέρω ότι τα νήματα του ΜπλεΜπούμπυς είναι τέρμα προβληματικά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα εδώ.

Τεσπα, δεν με νοιάζει, όλοι γράφουμε εκτός θέματος κάποιες φορές, είναι αδύνατο να το αποφύγεις :D

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 25 Απρ 2021, 09:23

Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2021, 09:18
wooded glade έγραψε:
25 Απρ 2021, 09:14
Green Dragon έγραψε:

Σχολίασα το συγκεκριμένο ποστ σου που ήταν εκτός θέματος, στο άλλο πιο πάνω που ήταν εντός απάντησα κανονικά αν δεν το πρόσεξες.

Το ξέρω ότι τα νήματα του ΜπλεΜπούμπυς είναι τέρμα προβληματικά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα εδώ.

Τεσπα, δεν με νοιάζει, όλοι γράφουμε εκτός θέματος κάποιες φορές, είναι αδύνατο να το αποφύγεις :D
Λες αηδίες και σε έχει βαρέσει η ζέστη.
Το θέμα του Μπούμπυς είναι μικτό πολιτικό-οικονομικό-κοινωνικό και περιέχει και το συγκεκριμένο στο οποίο αναφέρομαι, αλλά αν το θεωρείς εσύ εκτός ενότητος γράψε στον ίδιον όχι σ' εμένα !

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών