9-11 πανηγυρισμοί από πασόκια-αβγά
- wooded glade
9-11 πανηγυρισμοί από πασόκια-αβγά
Θυμόσαστε τη 9-11.
Σε ένα μήνα είναι η 17η επέτειος.
Τότε το πασόκιο -με Σημίτη μάλιστα- και το ΚΚΕ επεδίδοντο σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Ας είχαμε και την Ολυμπιάδα σε τρία χρόνια.
Ανήμερα της επίθεσης στους δίδυμους πύργους, η ΟΥΕΦΑ ματαίωσε όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια λόγω πένθους αλλά και για λόγους ασφαλείας.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός sporfm λοιπόν όλο το βράδυ έκανε αντιαμερικάνικη εκπομπή, με αφορμή δήθεν την αναβολή.
Τόσο οι radio hosts του σταθμού όσο και οι ακροατές που τηλεφωνούσαν, υποστήριζαν Μπιν Λάντεν με παραληρηματικό τρόπο. Το ίδιο και η Αυριανή.
Εγώ είχα κάνει μία αναφορά στη ΓΓΑ για το περιεχόμενο της εκπομπής του ραδιοσταθμού αλλά αγνοήθηκε.
Αυτά δεν μέτρησαν καθόλου λέτε στη συνέχεια ;
Σε ένα μήνα είναι η 17η επέτειος.
Τότε το πασόκιο -με Σημίτη μάλιστα- και το ΚΚΕ επεδίδοντο σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Ας είχαμε και την Ολυμπιάδα σε τρία χρόνια.
Ανήμερα της επίθεσης στους δίδυμους πύργους, η ΟΥΕΦΑ ματαίωσε όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια λόγω πένθους αλλά και για λόγους ασφαλείας.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός sporfm λοιπόν όλο το βράδυ έκανε αντιαμερικάνικη εκπομπή, με αφορμή δήθεν την αναβολή.
Τόσο οι radio hosts του σταθμού όσο και οι ακροατές που τηλεφωνούσαν, υποστήριζαν Μπιν Λάντεν με παραληρηματικό τρόπο. Το ίδιο και η Αυριανή.
Εγώ είχα κάνει μία αναφορά στη ΓΓΑ για το περιεχόμενο της εκπομπής του ραδιοσταθμού αλλά αγνοήθηκε.
Αυτά δεν μέτρησαν καθόλου λέτε στη συνέχεια ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: 9-11 πανηγυρισμοί από πασόκια-αβγά
Εγω θυμαμαι(χωρις πλακα)μια ειδηση που ειχε σκασει τοτε ότι την ευθυνη για την επιθεση την ειχε αναλαβει ο Ιαπωνικος ερυθρος στρατος
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Τι εχεις να πεις wooded glade για τον ((μεγαλο)) αντικουμμουνιστη ηγετη ((αγωνιστη)) της ((ελευθεριας)) και της ((δημοκρατιας)) στο Αφγανισταν οπως τον χαρακτηριζαν οι εφημεριδες της δεξιας καποτε.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Επιβεβαιώνω, τις πρώτες ώρες κι εγώ άκουσα να λέει στην τηλεόραση ότι ανέλαβαν την ευθύνη κάτι περίεργοι γιαπωνέζοι για εκδίκηση για τις πυρηνικές.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 04:28Εγω θυμαμαι(χωρις πλακα)μια ειδηση που ειχε σκασει τοτε ότι την ευθυνη για την επιθεση την ειχε αναλαβει ο Ιαπωνικος ερυθρος στρατος
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- blackpaint
Και τι περιμενες δηλαδη, να χουν καμια μαγικη κρυσταλινη σφαιρα εκει στη CIA και να δουνε πως ο μπιν λαντεν θα εξελιχθει σε μουνοπανο στο μελλον; Η νομιζεις πως ο αφγανικος λαος θα καθοταν με τα χερια σταυρωμενα να τον εξολοθρευει ο κοκκινος στρατος;
Κι αν θες να ξερεις, οι περισσοτεροι μουτζαχεντιν εκπαιδευτηκαν στην Κινα και ο μεγαλυτερος προμηθευτης οπλων τους ηταν ο ιδιος ο κοκκινος στρατος, η μαλλον παρα πολλοι διεφθαρμενοι αλκοολικοι διοικητες του.
Η αγνοια του Φρανκενσταιν οτι κατασκευαζε ενα τερας αποτελει ενα απο τα ποιο ανοστα ανεκδοτα.Η CIA διαμορφωσε το συγχρονη ιδεολογια του τζιχαντ παραποιοντας το Κορανι.Αυτοι δημιουργησαν το εξτρεμιστικο ισλαμ οπου πριν το Αφγανισταν δεν υπηρχε.Απο το 1900 μεχρι τον πολεμο του Αφγανισταν δεν θα βρεις ουτε μια ουτε δειγμα εξτρεμιστικης ισλαμιστικης οργανωσης που να βαζει βομβες στην Ευρωπη.Οι Ιμπεριαλιστες τους δημιουργησαν στο Αφγανισταν.blackpaint έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 08:01Και τι περιμενες δηλαδη, να χουν καμια μαγικη κρυσταλινη σφαιρα εκει στη CIA και να δουνε πως ο μπιν λαντεν θα εξελιχθει σε μουνοπανο στο μελλον; Η νομιζεις πως ο αφγανικος λαος θα καθοταν με τα χερια σταυρωμενα να τον εξολοθρευει ο κοκκινος στρατος;
Κι αν θες να ξερεις, οι περισσοτεροι μουτζαχεντιν εκπαιδευτηκαν στην Κινα και ο μεγαλυτερος προμηθευτης οπλων τους ηταν ο ιδιος ο κοκκινος στρατος, η μαλλον παρα πολλοι διεφθαρμενοι αλκοολικοι διοικητες του.
Οσο για τον κοκκινο στρατο δεν αντιμετωπισε ποτε τον Αφγανικο λαο.Πακιστανους κομμαντο και μισθοφορους μουτζαχεντιν απο διαφορες χωρες που εισεβαλαν στο Αφγανισταν για να επιβαλουν στον Αφγανικο λαο τον σκοταδισμο του ισλαμ που η δυση τοτε αποκαλουσε ((ελευθερια)) και ((δημοκρατια)).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
κι η μεγιστη πλακα
οι ...αντιμπεριαλιστες εν ελλαδει,κκε αριστερα μπγοοδος,στηριζουν με χερια κι ποδαρια μωαμεθανισμο κι αμερικανικο ιμπεριαλισμο κι γερμανια
τετοια πλακα με τα αρφανα εν ελλαδει
οι ...αντιμπεριαλιστες εν ελλαδει,κκε αριστερα μπγοοδος,στηριζουν με χερια κι ποδαρια μωαμεθανισμο κι αμερικανικο ιμπεριαλισμο κι γερμανια
τετοια πλακα με τα αρφανα εν ελλαδει
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
οι μεγαλες δυναμεις για τα συμφεροντα τους δημιουργουν καταστασεις που στρεφονται εναντιον τους
οι ρωμαιοι πχ εκπαιδευσαν στις ρωμαικες στρατιωτικες τακτικες τους βαρβαρους γερμανους
το ιδιο εκαναν οι αμερικανοι εκπαιδεύοντας τους ισλαμιστες,το ιδιο εκαναν οι σοβιετικοι εκπαιδεύοντας ανταρτες στην αφρικη ,ασια κι λατινικη αμερικη
οι ρωμαιοι πχ εκπαιδευσαν στις ρωμαικες στρατιωτικες τακτικες τους βαρβαρους γερμανους
το ιδιο εκαναν οι αμερικανοι εκπαιδεύοντας τους ισλαμιστες,το ιδιο εκαναν οι σοβιετικοι εκπαιδεύοντας ανταρτες στην αφρικη ,ασια κι λατινικη αμερικη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- blackpaint
Δεν εχεις ιδεα για τι γραφεις. Εξτρεμιστικη τζιχαντ υπαρχει απο το 65, κανεις μουτζαχιντην δεν εβαλε ΠΟΤΕ βομβες στην ευρωπη (τα πρωτα χτυπηματα τζιχαντιστων ηταν το 2004/5, εαν εξαιρεσουμε τα χτυπηματα της παλαιστινιακης οργανωσης αμπου νινταλ η του αλγερινου ΙΜΣ στη Γαλλια), οι αμερικανοι στο αφγανισταν χρηματοδοτησαν μονο αφγανους μουτζαχεντιν (οι αραβες τα παιρναν απο το Πακισταν) και το κυριοτεροzteo έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 09:28
Η αγνοια του Φρανκενσταιν οτι κατασκευαζε ενα τερας αποτελει ενα απο τα ποιο ανοστα ανεκδοτα.Η CIA διαμορφωσε το συγχρονη ιδεολογια του τζιχαντ παραποιοντας το Κορανι.Αυτοι δημιουργησαν το εξτρεμιστικο ισλαμ οπου πριν το Αφγανισταν δεν υπηρχε.Απο το 1900 μεχρι τον πολεμο του Αφγανισταν δεν θα βρεις ουτε μια ουτε δειγμα εξτρεμιστικης ισλαμιστικης οργανωσης που να βαζει βομβες στην Ευρωπη.Οι Ιμπεριαλιστες τους δημιουργησαν στο Αφγανισταν.
Οσο για τον κοκκινο στρατο δεν αντιμετωπισε ποτε τον Αφγανικο λαο.Πακιστανους κομμαντο και μισθοφορους μουτζαχεντιν απο διαφορες χωρες που εισεβαλαν στο Αφγανισταν για να επιβαλουν στον Αφγανικο λαο τον σκοταδισμο του ισλαμ που η δυση τοτε αποκαλουσε ((ελευθερια)) και ((δημοκρατια)).
ο κοκκινος στρατος σκοτωσε 1 εκατομμυριο αφγανους αμαχους, ισοπεδωνοντας ολοκληρες περιοχες για να μην εχουν τροφοδοσια οι ανταρτες. Ακομα και σημερα, στο αφγανισταν, το μισος για τους Ρωσσους ειναι καθολικο και απολυτο και η κοινωνικη θεση και σχεση ενος αντρα ανω των 45-50, οριζεται αποκλειστικα και μονο απο το εαν πολεμησε εναντιον του σοβιετικου στρατου και των δοσιλογων τους. Οι δε αφγανοι κομμουνιστες πραξικοπηματιες (δεν εγινε λαικη επανασταση, βλεπεις) ηταν τοσο δολοφονικοι και εκαναν τοσες μαζικες εκτελεσεις, πρωτογνωρης βαρβαροτητας για την ιστορια της χωρας, που ακομα και ιδιοι οι σοβιετικοι νομιζαν πως ηταν φυτευτοι της CIA, κι οταν εισεβαλλαν στην χωρα, το πρωτο που εκαναν ηταν να εκτελεσουν την ηγεσια, η οποια ειχαν ηδη αρχισει να αλληλοεξοντωνονται (μεσα σ ενα χρονο μονο), οταν δεν εξοντωναν μαζικα χωρικους.
Βλεπεις, για κακη σου τυχη, εχω συναναστραφει με καποιους αφγανους που ζουν χρονια στην ελλαδα, οπως και εχω διαβασει ιστορικη μελετη αφγανου ιστορικου για τον πολεμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackpaint την 14 Αύγ 2018, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην αρχή χαρήκαμε, μέχρι να καταλάβουμε πως ήτανε στημένο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- blackpaint
είχα δει ένα ντοκυματέρ για τον Ψυχρό πόλεμο και είχε πρώην αναλυτές της CIA από το 80 που τους ρώτησαν αυτό .Και είπαν ότι δεν μετανώνιουν γιατί ακόμα και τώρα ο ισλαμικός εξτρεμισμός είναι λιγότερο επικίνδυνος για τις ΗΠΑ από ότι η ΕΣΣΔ με την ισχύ τηςblackpaint έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 08:01Και τι περιμενες δηλαδη, να χουν καμια μαγικη κρυσταλινη σφαιρα εκει στη CIA και να δουνε πως ο μπιν λαντεν θα εξελιχθει σε μουνοπανο στο μελλον; Η νομιζεις πως ο αφγανικος λαος θα καθοταν με τα χερια σταυρωμενα να τον εξολοθρευει ο κοκκινος στρατος;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
zteo έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 09:28Η αγνοια του Φρανκενσταιν οτι κατασκευαζε ενα τερας αποτελει ενα απο τα ποιο ανοστα ανεκδοτα.Η CIA διαμορφωσε το συγχρονη ιδεολογια του τζιχαντ παραποιοντας το Κορανι.Αυτοι δημιουργησαν το εξτρεμιστικο ισλαμ οπου πριν το Αφγανισταν δεν υπηρχε.Απο το 1900 μεχρι τον πολεμο του Αφγανισταν δεν θα βρεις ουτε μια ουτε δειγμα εξτρεμιστικης ισλαμιστικης οργανωσης που να βαζει βομβες στην Ευρωπη.Οι Ιμπεριαλιστες τους δημιουργησαν στο Αφγανισταν.blackpaint έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 08:01Και τι περιμενες δηλαδη, να χουν καμια μαγικη κρυσταλινη σφαιρα εκει στη CIA και να δουνε πως ο μπιν λαντεν θα εξελιχθει σε μουνοπανο στο μελλον; Η νομιζεις πως ο αφγανικος λαος θα καθοταν με τα χερια σταυρωμενα να τον εξολοθρευει ο κοκκινος στρατος;
λες ότι να ναι .Δεν στέκεται τέτοιο αντάρτικο μόνο με εισαγώμενους μαχητές . Πάντως αυτό που ενεργοποίησε την ισλαμική τρομοκρατία δνε ήταν ο πόλεμος στον Αφγανιστάν αλλά η ισλαμική επανάσταση το 1979 και ο ΑΠΠ που οι Σαουδάραβες κάλεσαν στα ιερά χώματα άπιστους. Αυτό τους τρέλανε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- blackpaint
λεει μεν οτι να ναι, ο σοβιετοαφγανικος πολεμος ομως ηταν ουσιαστικο σημειο στην εμφανιση της διεθνους τζιχαντιστικης τρομοκρατιας. Χωρις τους ισλαμιστες οι αφγανοι δεν θα μπορουσαν να αντισταθουν, επειδη δεν ειχαν ουτε λεφτα ουτε οπλα, και χωρις το αφγανισταν, οι τζιχαντιστικες οργανωσεις δεν θα ειχαν μπορεσει να ελθουν σ επαφη μεταξυ τους, να στρατολογησουν πολλους μαχητες και να οργανωθουν διεθνως, αλλα και να αποκτησουν την ψευδαισθηση πως καταφεραν να τσακισουν μια υπερδυναμη.hades έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 10:16λες ότι να ναι .Δεν στέκεται τέτοιο αντάρτικο μόνο με εισαγώμενους μαχητές . Πάντως αυτό που ενεργοποίησε την ισλαμική τρομοκρατία δνε ήταν ο πόλεμος στον Αφγανιστάν αλλά η ισλαμική επανάσταση το 1979 και ο ΑΠΠ που οι Σαουδάραβες κάλεσαν στα ιερά χώματα άπιστους. Αυτό τους τρέλανε
blackpaint έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 10:24λεει μεν οτι να ναι, ο σοβιετοαφγανικος πολεμος ομως ηταν ουσιαστικο σημειο στην εμφανιση της διεθνους τζιχαντιστικης τρομοκρατιας. Χωρις τους ισλαμιστες οι αφγανοι δεν θα μπορουσαν να αντισταθουν, επειδη δεν ειχαν ουτε λεφτα ουτε οπλα, και χωρις το αφγανισταν, οι τζιχαντιστικες οργανωσεις δεν θα ειχαν μπορεσει να ελθουν σ επαφη μεταξυ τους, να στρατολογησουν πολλους μαχητες και να οργανωθουν διεθνως, αλλα και να αποκτησουν την ψευδαισθηση πως καταφεραν να τσακισουν μια υπερδυναμη.hades έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 10:16λες ότι να ναι .Δεν στέκεται τέτοιο αντάρτικο μόνο με εισαγώμενους μαχητές . Πάντως αυτό που ενεργοποίησε την ισλαμική τρομοκρατία δνε ήταν ο πόλεμος στον Αφγανιστάν αλλά η ισλαμική επανάσταση το 1979 και ο ΑΠΠ που οι Σαουδάραβες κάλεσαν στα ιερά χώματα άπιστους. Αυτό τους τρέλανε
δεν λέω όχι .Αλλά ο ισχυρισμος ότι μόνο οι εισαγώμενοι έκαναν αντάρτικο και ο λαός δεν συμμετείχε είναι ότι νά ναι .Στα υπόλοιπα που λες δεν διαφωνώ.
Αυτό όμως που οδήγησε τον Οσάμα στον δρόμο που τον οδήγησε ήταν ο Α πόλεμους του Κόλπου. Τότε που έκανε πρόταση στον βασιλιά της σαουδικής αραβίας να αναλάβουν οι μουτζαχεντίν την προστασία ενάντια στο Ιράκ και ο άλλος του είπε άντε φύγε και φώναξε τους αμερικάνους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πανηγυρισμοί στην Τουρκία: «Η Ελλάδα πατάει φρένο στο καλώδιο λόγω Αγκυρας»
από Vardos » 15 Απρ 2025, 07:45 » σε Εθνικά Θέματα - 19 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
15 Απρ 2025, 19:09
-