Ουκρανια πολεμος προβλεψη
Ουκρανια πολεμος προβλεψη
Ποτε προβλεπετε να ξεκινησει ;
Εγω λεω σε 7 ημερες
Εγω λεω σε 7 ημερες
Re: Ουκρανια πολεμος προβλεψη
Δεν πρόκειται να γίνει
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σαν να ερχεται πολεμος μου φαινεται...
Για να αδειαζουν οι Αμερικάνοι και αλλοι πρεσβειες μαλλον κανα επειγον σημα θα πηραν...
Για να αδειαζουν οι Αμερικάνοι και αλλοι πρεσβειες μαλλον κανα επειγον σημα θα πηραν...
https://www.newsit.gr/kosmos/oukrania-e ... s/3452335/Ουκρανία: Εκκενώνουν την πρεσβεία τους οι ΗΠΑ – Σχέδια εκκένωσης και από άλλες χώρες
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: ↑22 Ιαν 2022, 20:07Σαν να ερχεται πολεμος μου φαινεται...
Για να αδειαζουν οι Αμερικάνοι και αλλοι πρεσβειες μαλλον κανα επειγον σημα θα πηραν...https://www.newsit.gr/kosmos/oukrania-e ... s/3452335/Ουκρανία: Εκκενώνουν την πρεσβεία τους οι ΗΠΑ – Σχέδια εκκένωσης και από άλλες χώρες
Για αυτο εβαλα πολλ δεν ειναι τυχαιο
Φαινεται οτι θα εισβαλουν γιατι αν δεν εισβαλουν τοτε η Ρωσια game over
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εδω ακόμα και ο σούπερ ευρωλιγούρης Ιωακειμίδης δίνει ένα μικρο ποσοστό δίκιου στην Ρωσία.
Θέλω να πιστεύω πως δεν θα γίνει τελικά τίποτα, και τελευταία στιγμή θα τα βρουν. Αλλά αυτό είναι μια ευχή.Και στο σημείο αυτό η Ρωσία έχει ένα βάσιμο επιχείρημα. Καθώς τελείωνε ο Ψυχρός πόλεμος το 1989, οι ΗΠΑ και ΝΑΤΟ διαβεβαίωσαν τη Μόσχα ότι «το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να επεκταθεί ούτε κατά μία ίντσα προς Ανατολάς». Το ΝΑΤΟ όμως άρχισε από τη δεκαετία του 1990 να διευρύνεται προς Ανατολάς. Παρά ταύτα, το 1997 υπογράφτηκε μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας η «Ιδρυτική Πράξη» (Founding Act) μέσω της οποίας η Μόσχα αποδέχτηκε τη διεύρυνση, με αντάλλαγμα όμως ότι το ΝΑΤΟ δεν θα σταθμεύσει μόνιμες δυνάμεις στην Ανατολική Ευρώπη.
https://www.in.gr/2022/01/22/apopsi/nat ... i-polemos/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Άμα ακούς αμερικανική πρεσβεία να εκκενώνεται δεν είναι καλός οιωνός αυτός.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σκατα στα μούτρα τα έκανε κι ο Πούτιν με την κωλυσιεργία του δίνει χρόνο
στους ουκρανούς να εξοπλιστούν με αμερικανικά και γερμανικά οπλικα συστήματα
απέναντι στα οποία τα αντίστοιχα ρωσικά έχουν μάλλον αποδειχτεί αποτυχημένα
συν το ότι νατοϊκα στρατεύματα συγκεντρώνονται σε ουκρανικό έδαφος.
Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε η Ουκρανία έχει πολλούς συμμάχους να την βοηθήσουν και η Ρωσία είναι εντελώς μόνη της δυστυχώς.
Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε η Ουκρανία έχει πολλούς συμμάχους να την βοηθήσουν και η Ρωσία είναι εντελώς μόνη της δυστυχώς.

Καλά περιμένατε να τηρήσουν συμφωνία οι Αμερικανοί.Απλα τώρα προσπαθούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Ιαν 2022, 20:57Εδω ακόμα και ο σούπερ ευρωλιγούρης Ιωακειμίδης δίνει ένα μικρο ποσοστό δίκιου στην Ρωσία.Θέλω να πιστεύω πως δεν θα γίνει τελικά τίποτα, και τελευταία στιγμή θα τα βρουν. Αλλά αυτό είναι μια ευχή.Και στο σημείο αυτό η Ρωσία έχει ένα βάσιμο επιχείρημα. Καθώς τελείωνε ο Ψυχρός πόλεμος το 1989, οι ΗΠΑ και ΝΑΤΟ διαβεβαίωσαν τη Μόσχα ότι «το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να επεκταθεί ούτε κατά μία ίντσα προς Ανατολάς». Το ΝΑΤΟ όμως άρχισε από τη δεκαετία του 1990 να διευρύνεται προς Ανατολάς. Παρά ταύτα, το 1997 υπογράφτηκε μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας η «Ιδρυτική Πράξη» (Founding Act) μέσω της οποίας η Μόσχα αποδέχτηκε τη διεύρυνση, με αντάλλαγμα όμως ότι το ΝΑΤΟ δεν θα σταθμεύσει μόνιμες δυνάμεις στην Ανατολική Ευρώπη.
https://www.in.gr/2022/01/22/apopsi/nat ... i-polemos/
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Eκ των οποιων συμμάχων οι περισσότεροι δεν θελουν να τα βαλουν με τη Ρωσια.plouf έγραψε: ↑22 Ιαν 2022, 21:11Σκατα στα μούτρα τα έκανε κι ο Πούτιν με την κωλυσιεργία του δίνει χρόνο
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Λέτε να ζήσουμε κρίση όμοια με αυτήν των πυραύλων της Κούβας το '62;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- George_V
Λες να παμε σε DEFCON 2 ?έργο_μακέτο έγραψε: ↑22 Ιαν 2022, 21:14Λέτε να ζήσουμε κρίση όμοια με αυτήν των πυραύλων της Κούβας το '62;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Να επισημανθεί ότι η Ρωσία ίσως έχει το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο παγκοσμίως. Αν στριμωχτεί ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα το χρησιμοποιήσει αυτό το οπλοστάσιο?George_V έγραψε: ↑22 Ιαν 2022, 21:12Eκ των οποιων συμμάχων οι περισσότεροι δεν θελουν να τα βαλουν με τη Ρωσια.plouf έγραψε: ↑22 Ιαν 2022, 21:11Σκατα στα μούτρα τα έκανε κι ο Πούτιν με την κωλυσιεργία του δίνει χρόνο
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Θα επέμβει ανοιχτά το ΝΑΤΟ υπέρ της μη ενταγμενης σε αυτό Ουκρανία η θα στηρίξει απλά τον Ουκρανικό στρατό χωρίς επίσημη εμπλοκή?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μακάρι γαμώ τα ξύλα μου, να σφίξουν μερικοί πωποίGeorge_V έγραψε: ↑22 Ιαν 2022, 21:17Λες να παμε σε DEFCON 2 ?έργο_μακέτο έγραψε: ↑22 Ιαν 2022, 21:14Λέτε να ζήσουμε κρίση όμοια με αυτήν των πυραύλων της Κούβας το '62;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ή ο πόλεμος στη Γάζα για τα πανάκριβα σουβλάκια?
από Kauldron » 12 Ιαν 2024, 12:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Νοέμ 2024, 21:44
-
-
- 199 Απαντήσεις
- 5439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
28 Νοέμ 2024, 17:54