κριμαια,18 νεκροι σε κολεγιο δραστης σπουδαστης

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

κριμαια,18 νεκροι σε κολεγιο δραστης σπουδαστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 17 Οκτ 2018, 18:09

https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/15 ... -oi-nekroi



Έναν 18χρονο σπουδαστή, τον Βλαντισλάβ Ροσλίακοφ, κατονόμασε ως τον βασικό ύποπτο της πολύνεκρης επίθεσης που σημειώθηκε σε κολέγιο της Κριμαίας, στην πόλη Κερτς, η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας, προσθέτοντας πως ήταν μια «μαζική δολοφονία» που δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.
Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, ο Ροσλιάκοφ άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στο κολέγιο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας διακρίνεται ο νεαρός να μπαίνει στη σχολή κρατώντας ένα τουφέκι.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως οι ερευνητές προσπαθούν να βρουν το κίνητρο για τη φονική επίθεση. Ο Πούτιν έκανε τις δηλώσεις αυτές σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μόσχα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Άμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι.

Νωρίτερα, ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η έκρηξη που σημειώθηκε στην τεχνική σχολή της Κριμαίας ήταν τρομοκρατική επίθεση.

Το χρονικό της επίθεσης

Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε κολέγιο στην Κριμαία και δεκάδες τραυματίστηκαν από τους οποίους 37 νοσηλεύονται, όταν τουλάχιστον ένας δράστης της επίθεσης πυροδότησε μια βόμβα στην καφετέρια και στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί όποιον έβρισκε μπροστά του στο κτίριο.

Ο ύποπτος για την επίθεση στο κολέγιο της κριμαϊκής πόλης Κερτς αυτοπυροβολήθηκε και το πτώμα του βρέθηκε μέσα στο κολέγιο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο την Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή της Ρωσίας.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"


Άβαταρ μέλους
blackpaint
Δημοσιεύσεις: 9596
Εγγραφή: 09 Απρ 2018, 00:37

Re: κριμαια,18 νεκροι σε κολεγιο δραστης σπουδαστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 17 Οκτ 2018, 21:47

με φασιστακι μοιαζει

Άβαταρ μέλους
dna replication
Δημοσιεύσεις: 34966
Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 21:29
Phorum.gr user: dna

Re: κριμαια,18 νεκροι σε κολεγιο δραστης σπουδαστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 17 Οκτ 2018, 21:52

Then came the reports about this man and the kind of person he was. Quiet, closed-off, uncommunicative and interested in maniacs and serial killers, his classmates said. His parents, they explained, had divorced not long ago. He and his mother had left his father and lived together in a rented apartment.

In a cruel twist of fate, some Russian media reported, that Galina Roslyakova, the killer’s mother, a nurse who works at the Kerch Oncology Center, was there to admit patients wounded by her own son.


https://www.rt.com/news/441520-crimea-c ... columbine/


Άβαταρ μέλους
dna replication
Δημοσιεύσεις: 34966
Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 21:29
Phorum.gr user: dna

Re: κριμαια,18 νεκροι σε κολεγιο δραστης σπουδαστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 20 Οκτ 2018, 23:06

αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και έσπασε τη σπονδυλική του στηλη όταν έμαθε οτι η κοπέλα του σκοτώθηκε στην επίθεση στο Κερτς

https://www.rt.com/news/441834-kerch-ki ... d-suicide/

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Δημοσιεύσεις: 10759
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 22:19

Re: κριμαια,18 νεκροι σε κολεγιο δραστης σπουδαστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Οκτ 2018, 23:55

φταιει η..παγκοσμιοποιηση για το περιστατικο αποφανθηκε ο deal leader...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών