O Γερουσιαστής Μενεντεζ παραπέμπεται σε δική για διαφθορα
Γνήσιος Ελληνας
https://www.google.com/amp/s/www.tovima ... thora/amp/
Εμ γιαυτό υποστηρίζει την Ελλάδα. Διοτι έχει ελληνική αντίληψη για το πως ασκείτε η πολιτική.
Πάντως όταν η Εξωτερική σου πολιτική στηρίζεται σε λαμογια η τσάπου είναι δεδομένη.
Εμ γιαυτό υποστηρίζει την Ελλάδα. Διοτι έχει ελληνική αντίληψη για το πως ασκείτε η πολιτική.
Πάντως όταν η Εξωτερική σου πολιτική στηρίζεται σε λαμογια η τσάπου είναι δεδομένη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
O Γερουσιαστής Μενεντεζ παραπέμπεται σε δική για διαφθορα
Πηγη: https://www.newsit.gr/kosmos/o-mpomp-me ... a/3865237/Ο Μπομπ Μενέντεζ και η σύζυγός του παραπέμπονται για διαφθορά
Για διαφθορά κατηγορούνται ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ και η σύζυγός του Ναντίν.
Ο Μπομπ Μενέντεζ γνωστός επικριτής της Τουρκίας και υπέρμαχος της Ελλάδας και η συζυγός του κατηγορούνται από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων ότι δωροδοκήθηκαν από τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ.
Το FBI και η IRS (το αντίστοιχο ΣΔΟΕ) διερεύνησαν επίσης εάν ο προγραμματιστής Φρεντ Ντέιμπς έδωσε στη σύζυγό του Μπομπ Μενέντεζ, Ναντίν ράβδους χρυσού αξίας 400.000 δολαρίων.
Το ζεύγος Μενέντεζ κατηγορείται ότι λάμβαναν χιλιάδες δολάρια δίονοντας σε αντάλλαγμα την επιρροή του Γερουσιαστή προκειμένου να τυγχάνουν προστασίας και πλουτισμού διαφόρων επιχειρηματιών.
Τα ανταλλάγματα ήταν μετρητά, ράβδοι χρυσού, εξόφληση δανείου, ακριβά αυτοκίνητα και άλλα πολυτελή αγαθά.
Συνομωσια για να βγει από τη μέση το εμπόδιο του Γερουσιαστή όσον αφορά την Τουρκία?
Η όπως και άλλοι έτυχε να τα παίρνει και αυτός?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: O Γερουσιαστής Μενεντεζ παραπέμπεται σε δική για διαφθορα
Επίσης οι Αζέροι τον θεωρούν εμπόδιο στην επιχείρηση κατάκτησης της Αρμενίας.
Δυστυχώς θα πρέπει να ελεγχθεί και ο ρόλος τους Ισραήλ ο οποίος είναι στενός σύμμαχος των Αζέρων.
Δυστυχώς θα πρέπει να ελεγχθεί και ο ρόλος τους Ισραήλ ο οποίος είναι στενός σύμμαχος των Αζέρων.
Τά έχει πει ο Χάντιγκτον. Η Ελλάδα ανήκει στους στόχους. Πήρε παράταση λόγω ΕΕ και Γερμανογαλλίας, αλλά ως πότε;
Βρήκαν λέει ράβδους χρυσού και 500 χιλιάρικα μετρητά σε χρηματοκιβώτιο.
Σαν μαλάκας πήγε ο Μπόμπ, μεγάλο κρίμα.
Σαν μαλάκας πήγε ο Μπόμπ, μεγάλο κρίμα.
viewtopic.php?f=30&t=50077
Το είχα βάλει και εγώ οπότε ας συγχωνεύτηκε τα δύο θέματα.
Ο τύπος είναι λαμογιο και παλιότερα είχε κατηγορηθεί για διαφθορά
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ελπίζω από το ΥΠΕΞ να παίρνουν τα μέτρα τους για το πως φτάνουν τα μυστικά κονδύλια στους αποδέκτες τους. Επειδή Ελλάδα είσαι, έχω ορισμένες αμφιβολίες.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
https://thestandard.gr/stories/menentez ... -erntogan/Το 2015, ο Μενέντεζ κατηγορήθηκε για διαφθορά, κατηγορίες οι οποίες αποσύρθηκαν το 2018. Η ειδική επιτροπή δεοντολογίας της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών τον «επέπληξε αυστηρά», τότε αυστηρά για το περιστατικό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ftfy
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αυτό που είχες βάλει έλεγε για την υπόθεση που μεσολάβησε σε Αιγύπτιους να εκπαιδεύσουν στην επεξεργασία του κρέατος χαλάλ και τελικά να πιστοποιήσουν αμερικανό εξαγωγέα κρέατος.zteo έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 19:02viewtopic.php?f=30&t=50077

Λοιπον κυριοι....η Ελλαδα εχει τελειωσει 

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ακριβως. Απο να τα πρωτοπαρουνε και αυτοι οι κακομοιροι οι γερουσιαστες
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μπομπ Μενέντεζ κρίθηκε ένοχος και για τις 16 κατηγορίες διαφθοράς.Mπουμπουκο πονας?
από Μαδουραίος » 16 Ιούλ 2024, 21:34 » σε Διεθνής πολιτική - 133 Απαντήσεις
- 2950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
04 Φεβ 2025, 21:37
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
06 Οκτ 2023, 08:37
-
-
Νέα δημοσίευση Τεχνοκράτες και τοπικά στελέχη της ΝΔ συνελήφθησαν για διαφθορά
από Ληστοσυμμορίτης » 11 Δεκ 2024, 21:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Δεκ 2024, 12:02
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
13 Σεπ 2023, 14:52