Νημα υπερασπισης της ελευθεριας...λογου της ακροδεξιας (και των εγω δεν ειμαι αλλα...).

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Νημα υπερασπισης της ελευθεριας...λογου της ακροδεξιας (και των εγω δεν ειμαι αλλα...).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 23 Οκτ 2018, 21:16

Αγαπη για την ελευθερια του...λογου οι ακροδεξιοι...Να δουμε πώς ακριβως χρησιμοποιουνε την ελευθερια αυτη οι οπαδοι της και οι συμπεριφερομενοι σαν αυτους... Τον συγκεκριμενο λεβεντη τον εχουμε και σε βιντεο στο λινκ :roll:
Man launches into racist rant on Ryanair plane -- but keeps his seat
CNN)A passenger who was filmed racially abusing an elderly woman on a European flight has been identified, UK police have said.

The man launched a furious tirade at 77-year-old Delsie Gayle, threatening to push her from her seat and saying: "Don't speak to me in a foreign language, you stupid ugly cow."
Spanish police are investigating the incident, which took place on a Ryanair flight departing from Barcelona to London's Stansted Airport on October 19.
On Tuesday, Essex Police said it had "worked to identify both parties involved in this incident." The force added that it had passed the information to the authorities in Spain.
Gayle's daughter Carol told UK broadcaster ITV on Tuesday that police had told her that "by Thursday they should be coming to mum for a statement."

The budget airline was criticized for allowing the man to keep his place on the flight, and moving Gayle to another seat.
The man launched the abuse after Gayle, who has arthritis, didn't stand up immediately to allow the man to pass her to his seat, Gayle's daughter told The Huffington Post.
"I don't care whether she's f***ing disabled or not -- if I tell her to get out she gets out," the man can be heard shouting.
"I will carry on as far as I can with this ugly black bastard," he screamed, also threatening to kick Gayle.

https://edition.cnn.com/2018/10/23/uk/r ... index.html

Φερτε πισω τις παλιες εποχες λεμε!! θελουμε την ελευθερια του..λογους μας πισω! Κατω η πολιτικη...ορθοτητα (ουγκ!) :roll:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Νημα υπερασπισης της ελευθεριας...λογου της ακροδεξιας (και των εγω δεν ειμαι αλλα...).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 23 Οκτ 2018, 21:49

Ένας τύπος επέδειξε καφροσυμπεριφορά (εαν φυσικά τα πράγματα έχουν έτσι όπως ισχυρίζεται το ρεπορτάζ) και αυτό το θεωρείς ως... λόγο για...φίμωση πολιτικού χώρου (δημοκρατικά πάντα). :roll:

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: Νημα υπερασπισης της ελευθεριας...λογου της ακροδεξιας (και των εγω δεν ειμαι αλλα...).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 23 Οκτ 2018, 22:29

δεν μιλησα καπου για φιμωση...Ο λογος που εβαλε το λινκ ειναι επειδη αυτες οι συμπεριφορες ειναι συνιθισμενες και στην ακροδεξια....
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών