Ο Μπάιντεν αντί να παρουσιάσει το Ζελένσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ανήγγειλε τον Πούτιν
Ο Μπάιντεν αντί να παρουσιάσει το Ζελένσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ανήγγειλε τον Πούτιν
Ποιο Σεφερλη και ποιο Δελφιναριο;
Εδω μιλαμε για κλαση Βεγγου και Λουι ντε φινες στα καλυτερα τους.
Δεστε το βιντεο.
NOW - Biden: "And now I want to hand it over to the President of Ukraine... ladies and gentlemen, President Putin."
https://x.com/disclosetv/status/1811518 ... -vinteo%2F
.
Δεστε το βιντεο.
NOW - Biden: "And now I want to hand it over to the President of Ukraine... ladies and gentlemen, President Putin."
.
Re: Ο Μπάιντεν αντί να παρουσιάσει το Ζελένσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ανήγγειλε τον Πούτιν
Αυτη ακριβως η εικονα περιγραφει με τον καλυτερο τροπο τη γελοιοτητα που εχουν καταντησει οι Παγκοσμιοποιητες της Δυση σημερα. Μια συμμορια μεγαλομετοχων πολυεθνικων που εχουν γραψει τη δημοκρατια και τους λαους στα @@ τους.
.
.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Ο Μπάιντεν αντί να παρουσιάσει το Ζελένσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ανήγγειλε τον Πούτιν
Πλέον δεν είναι λάθη αλλά σκόπιμη έκθεση για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή του την τελευταία στιγμή. Το επιχείρημα ότι ο νέος υποψήφιος δεν προλαβαίνει να κάνει προεκλογική εκστρατεία είναι αβάσιμο. Αντιτράμπ θέλουν να ψηφίσουν οι Δημοκρατικοί, όχι υποψήφιο με θετική ατζέντα και άλλα τέτοια χαζά.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Οδηγός για επιτυχία.Rakomelofronas έγραψε: ↑12 Ιούλ 2024, 08:06Πλέον δεν είναι λάθη αλλά σκόπιμη έκθεση για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή του την τελευταία στιγμή. Το επιχείρημα ότι ο νέος υποψήφιος δεν προλαβαίνει να κάνει προεκλογική εκστρατεία είναι αβάσιμο. Αντιτράμπ θέλουν να ψηφίσουν οι Δημοκρατικοί, όχι υποψήφιο με θετική ατζέντα και άλλα τέτοια χαζά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Καλά και οι Ρεπουμπλικάνοι αντί κάτι ψηφίζουν. Διοτι εάν καθίσουν να διαβάσουν τις θεσεις του Τραμπ για να ψηφίσουν θετικά θα έχουν πονοκέφαλο με τις αοριστολογιες και τα ηξεις αφίξεις.Rakomelofronas έγραψε: ↑12 Ιούλ 2024, 08:06Πλέον δεν είναι λάθη αλλά σκόπιμη έκθεση για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή του την τελευταία στιγμή. Το επιχείρημα ότι ο νέος υποψήφιος δεν προλαβαίνει να κάνει προεκλογική εκστρατεία είναι αβάσιμο. Αντιτράμπ θέλουν να ψηφίσουν οι Δημοκρατικοί, όχι υποψήφιο με θετική ατζέντα και άλλα τέτοια χαζά.
Το ζήτημα είναι να βρεθεί ένας υποψήφιος που να συσπειρωσει τον κόσμο τον Δημοκρατικών.
Εκτός εάν τον αφήσουν να τραβήξει μέχρι τέλος διότι οι μεγαλοαστοι θέλουν να βγάλουν τον Τραμπ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Υδράργυρος
ΚΑκοποίηση ηλικιωμένου
Πάντως πέρα από τα υπόλοιπα είναι μια θλιβερή υπενθύμιση ότι ακόμα και για τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη, η επιστήμη δεν μπορεί ακόμα να κάνει τίποτα για τη νοητική έκπτωση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Προφητικά λόγια.Αρίστος έγραψε: ↑12 Ιούλ 2024, 06:44Ποιο Σεφερλη και ποιο Δελφιναριο;
Δεστε το βιντεο.
.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Η υπερδύναμη δίνει συνέχεια μικρά σημάδια παρακμής.
Γιατί κατάντια και παρακμή είναι να έχουν τέτοιον προεδρο οι ΗΠΑ.
Γιατί κατάντια και παρακμή είναι να έχουν τέτοιον προεδρο οι ΗΠΑ.
Η πλειοψηφία τους πράγματι αυτό θέλει, αλλά μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει τι θέλει μια μειοψηφία ψηφοφόρων στις swing states που θα κρίνουν το αποτέλεσμα, και αυτοί δεν πρόκειται απλά να ψηφίσουν όποιον είναι αντίπαλος του Τραμπ.Rakomelofronas έγραψε: ↑12 Ιούλ 2024, 08:06Αντιτράμπ θέλουν να ψηφίσουν οι Δημοκρατικοί, όχι υποψήφιο με θετική ατζέντα και άλλα τέτοια χαζά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Rocco Siffredi
Το διόρθωσε πάντως γρήγορα του το δίνω αυτό δεν τάχει χάσει τελείως
- Dwarven Blacksmith
Rent-free ο Πούτιν στο μυαλό του Τζο.

- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Οκ δεν διαφωνούμε ότι στον δικομματισμό γενικά η αντιψήφος κυριαρχεί αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος προεδρικός υποψήφιος στις ΗΠΑ των τελευταίων δεκαετιών που να προκαλούσε τέτοια πόλωση. Ο Τραμπ εκφράζει αστικές δυνάμεις που θέλουν οικονομική κυρίως παρά στρατιωτική ηγεμονία των ΗΠΑ (γι' αυτό δίνεται έμφαση στην Κίνα και όχι στη Ρωσία) αλλά απέναντί τους έχουν κατεστημένα συμφέροντα που προτιμούν να ρισκάρουν γενικευμένο πόλεμο παρά να ασκήσουν κλασικό, έστω και ήπιο οικονομικό προστατευτισμό.zteo έγραψε: ↑12 Ιούλ 2024, 08:14Καλά και οι Ρεπουμπλικάνοι αντί κάτι ψηφίζουν. Διοτι εάν καθίσουν να διαβάσουν τις θεσεις του Τραμπ για να ψηφίσουν θετικά θα έχουν πονοκέφαλο με τις αοριστολογιες και τα ηξεις αφίξεις.
Το ζήτημα είναι να βρεθεί ένας υποψήφιος που να συσπειρωσει τον κόσμο τον Δημοκρατικών.
Εκτός εάν τον αφήσουν να τραβήξει μέχρι τέλος διότι οι μεγαλοαστοι θέλουν να βγάλουν τον Τραμπ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Που χάθηκαν οι μπαϊντενόπουλοι?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δύσκολες ώρες περνά ο Ζελένσκι μετά τη συμφωνία Πούτιν-Τραμπ!
από nikos_hellas » 14 Φεβ 2025, 19:29 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
14 Φεβ 2025, 23:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν για Τραμπ: Υποκλίνεται σε έναν δικτάτορα, είναι ηλίθια όσα είπε για το ΝΑΤΟ
από Philip Mortimer » 14 Φεβ 2024, 00:35 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από akirav
14 Φεβ 2024, 19:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φερέφωνο Πούτιν: Ο Ζελένσκι άρχισε τον "πόλεμο"!!!
από Οργισμένος » 19 Φεβ 2025, 08:00 » σε Εγκληματικότητα - 297 Απαντήσεις
- 5227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NewModelArmy
22 Φεβ 2025, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές στην Πασοκάρα ανήγγειλε ο Ανδρουλάκης
από Otto Weininger » 30 Ιουν 2024, 13:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 74 Απαντήσεις
- 1774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
29 Αύγ 2024, 21:24
-