Θα μπει η Τουρκία στα BRICKS?
Θα μπει η Τουρκία στα BRICKS?
Συνέντευξη του Λαβροφ για τις συνθήκες υπό τις οποίες θα μπορούσε να μπει η Τουρκία στα BRICKS.
Δεν αποτελεί εμπόδιο η συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ
https://www.parapolitika.gr/diethni/art ... ous-brics/
Δεν αποτελεί εμπόδιο η συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ
https://www.parapolitika.gr/diethni/art ... ous-brics/
Re: Θα μπει η Τουρκία στα BRICKS?
Ναι θα μπει στους BRICS.
Και θα μπει και F-35 θα πάρει.
Ναι θα μπει για να ελέγξει τα Brics.
Πίσω απο την προετοιμασία της Τουρκίας σε "παγκόσμια δύναμη"
είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι (όχι οι ΗΠΑ) οι οποίοι βλέπουν εδώ και δεκαετίες την Τουρκία σαν μεγάλο μπαλαντέρ, θα πάρει το ρόλο του μεγάλου χωροφύλακα, ξεχάστε το μικρό Ισραήλ, θα ενοποιήσει τις τουρανικές και μουσουλμανικές χώρες υπό την ηγεσία της και θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί την Κίνα.
Ακούγεται σαν επικό τρολάρισμα αλλά αν δεν βλέπετε ότι κάποιοι πολύ δυνατοί, που δεν ξέρω τι σκατά έχουν μέσα στο μυαλό τους, την σπρώχνουν με τα χίλια, και με τις πιο απίθανες δικαιολογίες δεν ξέρω τι να σας πω.

Ακούγεται σαν επικό τρολάρισμα αλλά αν δεν βλέπετε ότι κάποιοι πολύ δυνατοί, που δεν ξέρω τι σκατά έχουν μέσα στο μυαλό τους, την σπρώχνουν με τα χίλια, και με τις πιο απίθανες δικαιολογίες δεν ξέρω τι να σας πω.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους Κινέζους. Απλά δε μ' αρέσει που έτσι λειτουργούν αυταρχικό καθεστώς.
οι διεθνεις τοκογλυφοι ειναι το λομπι των επιτοκιων που λεει ο ερντογαν (για να μην πει φατσα καρτα εβραιοι); καμια παρασκηνιακη συνωμοσια δε σπρωχνει την τουρκια - η πληθυσμιακη και οικονομικη δυναμικη σε συνδυασμο με την γεωγραφικη θεση και το πολιτιστικο υποβαθρο ειναι αυτα που τη σπρωχνουνPillars έγραψε: ↑07 Σεπ 2024, 11:12Ναι θα μπει για να ελέγξει τα Brics.Πίσω απο την προετοιμασία της Τουρκίας σε "παγκόσμια δύναμη"
είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι (όχι οι ΗΠΑ) οι οποίοι βλέπουν εδώ και δεκαετίες την Τουρκία σαν μεγάλο μπαλαντέρ, θα πάρει το ρόλο του μεγάλου χωροφύλακα, ξεχάστε το μικρό Ισραήλ, θα ενοποιήσει τις τουρανικές και μουσουλμανικές χώρες υπό την ηγεσία της και θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί την Κίνα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- taxalata xalasa
κι έχει δίκιο... μαζί του...Yochanan έγραψε: ↑08 Σεπ 2024, 08:03οι διεθνεις τοκογλυφοι ειναι το λομπι των επιτοκιων που λεει ο ερντογανPillars έγραψε: ↑07 Σεπ 2024, 11:12Ναι θα μπει για να ελέγξει τα Brics.Πίσω απο την προετοιμασία της Τουρκίας σε "παγκόσμια δύναμη"
Ακούγεται σαν επικό τρολάρισμα αλλά αν δεν βλέπετε ότι κάποιοι πολύ δυνατοί, που δεν ξέρω τι σκατά έχουν μέσα στο μυαλό τους, την σπρώχνουν με τα χίλια, και με τις πιο απίθανες δικαιολογίες δεν ξέρω τι να σας πω.SpoilerShow(για να μην πει φατσα καρτα εβραιοι); καμια παρασκηνιακη συνωμοσια δε σπρωχνει την τουρκια - η πληθυσμιακη και οικονομικη δυναμικη σε συνδυασμο με την γεωγραφικη θεση και το πολιτιστικο υποβαθρο ειναι αυτα που τη σπρωχνουν
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Golden Age
Επαίσχυντοι Ινδοί
Χαλάνε την πιάτσα
Χαλάνε την πιάτσα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα μετονομαστεί και σε BRICTS?
Πολύ λογικό...Αφού είναι κώλος και βρακί με το Πακιστάν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιστευετε θα ηταν σημερα η κατασταση αν η Τουρκια δεν ειχε μπει στο ΝΑΤΟ
από Στρακαστρουκας » 08 Ιαν 2025, 18:51 » σε Ιστορία - 6 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
19 Φεβ 2025, 13:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση να μπει εισητήριο στο φορου.κο.γρ ;?
από Machine ghost » 15 Αύγ 2024, 17:07 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 45 Απαντήσεις
- 1538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
27 Αύγ 2024, 07:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εχω δει καλύτερες έχω μπει και σε χειρότερες.Προχωράμε.
από Vardos » 30 Μαρ 2025, 15:23 » σε Οικολογία & Φύση - 35 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
31 Μαρ 2025, 10:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρεπει το αεροπλανο να φευγει πριν μπει ο υπουργος ;;;;
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2024, 06:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-