Γλυφάδα: «Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»......«Σήμερα θα την ξανα......... οι διάλογοι για τον .......Την έχω
Γλυφάδα: «Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»......«Σήμερα θα την ξανα......... οι διάλογοι για τον .......Την έχω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βοθρατζης την 29 Σεπ 2024, 15:51, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Re: Γλυφάδα: «Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»......«Σήμερα θα την ξανα......... οι διάλογοι για τον .......Την
ακούστε το ηχητικό, τι προτείνετε;
- Communio Sancta
Re: Γλυφάδα: «Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»......«Σήμερα θα την ξανα......... οι διάλογοι για τον .......Την
Ας κάνουν ένα εμπάργκο στην Ελλάδα, ας τους αποκλείσουν από τα βασικά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
να την παντρεψουν με ισλαμιστη για να ισιωσει
- Communio Sancta
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κοιμάται όρθιο και πληρώνει ξενοδοχείο το τάλεντ ακουιζίσιον της χαμάς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Γιατι δεν εχει ελεγχθεί αν η επιθεση ειχε και ρατσιστικα κινητρα?
Συμπτωματικά οι περισσοτερες επιθεσεις ειναι απο "ενσωματωμενους"
Συμπτωματικά οι περισσοτερες επιθεσεις ειναι απο "ενσωματωμενους"
-
Κάνα χρόνο σε στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας και θα στρώσει
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
https://www.in.gr/2024/09/29/greece/gly ... n-skotoso/
«Θα πάμε να τη γ@@ε στο ξύλο, να πεθάνει! Αλήθεια, θα πεθάνει, στο ορκίζομαι!» ακούγεται να λέει η κοπέλα στα ηχητικά μηνύματα που στέλνει σε ομαδική συνομιλία.
«Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα, τώρα όμως! Γιατί θα είναι πολύ αργά. Έχει κάνει πάρα πολλά. Οπότε, περιμένετε από τώρα την κηδεία της, έχει πεθάνει. Και αλήθεια, δεν ξέρω γιατί καν ασχολείστε» ακούγεται να λέει σε ένα άλλο ηχητικό μήνυμα.
«Είναι ήδη στο νοσοκομείο με μελανιές, έχει βγει, δεν ξέρω. Στ’ α@@α μου τέλος πάντων, αυτά. Φιλάκια και θα δείτε τώρα στις ειδήσεις αύριο, τη γεμίσαμε με μελανιές, το μαχαίρι λογικά την τρυπήσαμε στην κεφάλα της, αλλά αυτά».
https://www.in.gr/2024/09/29/greece/gly ... n-skotoso/
«Θα πάμε να τη γ@@ε στο ξύλο, να πεθάνει! Αλήθεια, θα πεθάνει, στο ορκίζομαι!» ακούγεται να λέει η κοπέλα στα ηχητικά μηνύματα που στέλνει σε ομαδική συνομιλία.
«Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα, τώρα όμως! Γιατί θα είναι πολύ αργά. Έχει κάνει πάρα πολλά. Οπότε, περιμένετε από τώρα την κηδεία της, έχει πεθάνει. Και αλήθεια, δεν ξέρω γιατί καν ασχολείστε» ακούγεται να λέει σε ένα άλλο ηχητικό μήνυμα.
«Είναι ήδη στο νοσοκομείο με μελανιές, έχει βγει, δεν ξέρω. Στ’ α@@α μου τέλος πάντων, αυτά. Φιλάκια και θα δείτε τώρα στις ειδήσεις αύριο, τη γεμίσαμε με μελανιές, το μαχαίρι λογικά την τρυπήσαμε στην κεφάλα της, αλλά αυτά».
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ακόμη ένα συμπλεγματικό ανήλικο σκουπίδι, που θα συγκινήσουν οι φωνούλες του και τα υπόλοιπα σκουπίδια του είδους του αν εκτεθούν φαρδιά πλατιά τα ονοματάκια και οι φατσούλες τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να τα χαίρονται οι κηδεμόνες τους... 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
η μονη διαφορα με το παρελθον ειναι οτι τοτε υπηρχαν ατομα που θα εμπαιναν στην μεση να χωρισουν
σημερα τραβουσαν βιντεο απο τ κινητα ...τα ιδια ατομα αυριο θα συμμετεχουν σε βιαιοπραγίες
σημερα τραβουσαν βιντεο απο τ κινητα ...τα ιδια ατομα αυριο θα συμμετεχουν σε βιαιοπραγίες
Η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι παλιά δεν υπήρχε η περήφανη αναμετάδοση της δράσης του κάθε χαλασμένου εκ γεννετής ανθρώπου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Space_Passenger
οσο δεν υπαρχει τιμωρια στο βαθμο που πρεπει αυτα (θα) συμβαινουν.
"Γκρεμιστε ενα σχολειο. Χτιστε ενα αναμορφωτηριο"
"Γκρεμιστε ενα σχολειο. Χτιστε ενα αναμορφωτηριο"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
18 Απρ 2025, 15:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Χειροπέδες σε δύο 16χρονους για ληστεία σε στάση τραμ
από southern » 19 Μαρ 2024, 16:04 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
19 Μαρ 2024, 16:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Του έκλεψε το πατίνι μέρα μεσημέρι και τον απείλησε με κόπτη
από southern » 22 Σεπ 2023, 14:59 » σε Εγκληματικότητα - 13 Απαντήσεις
- 661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
19 Σεπ 2024, 21:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί έγινε ο Αιγύπτιος Άρης, φονιάς και αυτόχειρας στα 76 του, σήμερα στη Γλυφάδα;
από Frappezitis » 13 Φεβ 2024, 08:14 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 161 Απαντήσεις
- 4052 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
18 Φεβ 2024, 15:30
-