Αναφορές για αποπειρα πραξικοπηματος στην Δαμασκό
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αναφορές για αποπειρα πραξικοπηματος στην Δαμασκό
https://www.newsit.gr/kosmos/syria-anaf ... t/4248793/
Παλι η CIA εβαλε το χέρι της?
Πανω που η Συρια πηγαινε να συνελθει λιγο αντε παλι στο χαος...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Αναφορές για αποπειρα πραξικοπηματος στην Δαμασκό
Και αυτήν την φορά νομίζω ότι ο Άσαντ δεν θα την γλυτώσει.George_V έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 22:56https://www.newsit.gr/kosmos/syria-anaf ... t/4248793/
- George_V
Αν εχουν μπλεχτει οι Αμερικανοι τοτε ο Μπαιντεν κανει οτι μπορει για να γαμησει την Συρια και να κοψει την προσβαση του Πουτιν στην Μεσογειο απο την Συρια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
στο syria war map, φαίνεται πως δεν πολεμά ο συριακος στρατός
Χεζμπολα και Ιρανοι απώντες λόγω πολέμων
μάλλον ο Ασαντ παίζει να έχει ήδη πέσει...
Χεζμπολα και Ιρανοι απώντες λόγω πολέμων
μάλλον ο Ασαντ παίζει να έχει ήδη πέσει...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Θα σε απογοητεύσω αλλά κάποιες πληροφορίες λένε ότι ο αρχηγος του πραξικοπηματος είναι ο αδελφός του Μπασαρ ο Μαχερ Ασαντ.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 23:01Και αυτήν την φορά νομίζω ότι ο Άσαντ δεν θα την γλυτώσει.George_V έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 22:56https://www.newsit.gr/kosmos/syria-anaf ... t/4248793/
Οπότε ο Ασαντ δεν πέφτει. Απλά θα αλλάξουμε τον Μπασαρμε τον Μαχερ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Oι αναφορες ειναι αντικρουομενες.
Αλλοι μιλανε για factions του Συριακου στρατου που μαχονται εντος της Δαμασκου και αλλοι λενε οτι ειναι ησυχα τα πραγματα και πως το footage που διερρευσε στο Τουιτερ ειναι παλιο απο το 2011.
Αλλοι μιλανε για factions του Συριακου στρατου που μαχονται εντος της Δαμασκου και αλλοι λενε οτι ειναι ησυχα τα πραγματα και πως το footage που διερρευσε στο Τουιτερ ειναι παλιο απο το 2011.
- George_V
Αλλες αναφορες λενε οτι Ρωσικο αεροπλανο απογειωθηκε απο την Δαμασκο πριν μερικες ωρες και μετέφερε τον Ασαντ και την οικογένεια του στη Μοσχα.
Δεν εχει επιβεβαιωθει ακομα κατι τετοιο και οι Ρωσοι δεν διαψευδουν ουτε επιβεβαιωνουν.
Δεν εχει επιβεβαιωθει ακομα κατι τετοιο και οι Ρωσοι δεν διαψευδουν ουτε επιβεβαιωνουν.
- George_V
Αν οντως πεσει ο Ασαντ και χασει η Ρωσια την εξοδο στη Μεσογειο απο τη Ναυτικη Βαση της Ταρτους αναρωτιεμαι πως θα το παρει και κυριως πως θα αντιδράσει ο Πουτιν.
-
Ο Μπασάρ Ασαντ δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πριν λίγο ότι ελέγχει πλήρως την κατάσταση:
https://www.protothema.gr/world/article ... omokrates/ .Θα δούμε αν οι πληροφορίες για πραξικόπημα του αδερφού του Ασαντ εναντίον του είναι αληθινές ή όχι.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- George_V
Αν ελεγχει την κατασταση μηπως το αεροπλανο που εφυγε απο τη Δαμασκο πηρε τον Μαχερ και οχι τον Μπασαρ.Mitharadir έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 23:28Ο Μπασάρ Ασαντ δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πριν λίγο ότι ελέγχει πλήρως την κατάσταση:
https://www.protothema.gr/world/article ... omokrates/ .Θα δούμε αν οι πληροφορίες για πραξικόπημα του αδερφού του Ασαντ εναντίον του είναι αληθινές ή όχι.
Το ενδεχόμενο εάν υπάρχει πραξικόπημα να το έχουν οργανωσει οι Ρώσοι το αποκλείεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Δε βλεπω το λογο γιατι ο Πουτιν να θελει να αντικαταστησει τον Ασαντ.
Καλυτερα να συνεργάζεσαι με εναν διαβολο που ξερεις παρα με καποιον που δεν ξερεις.
-
αν είναι ο Μαχέρ μπλεγμένος τότε δεν είναι η Ρωσία πίσω από το σκηνικό. Ο Μαχέρ θεωρείται μη-φιλικά προσκείμενος στους Ρώσους.
Θυμήσου τι έγινε στο Αφγανιστάν με τον Αμιν. Το θέμα δεν είναι εάν τους είναι πιστός ο Μπασάρ αλλά εάν είναι ικανός να τους κάνει την δουλειά.George_V έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 23:31Δε βλεπω το λογο γιατι ο Πουτιν να θελει να αντικαταστησει τον Ασαντ.
Καλυτερα να συνεργάζεσαι με εναν διαβολο που ξερεις παρα με καποιον που δεν ξερεις.
Εάν δεις τα προφίλ των επίδοξων πραξικοπηματιων ( Μαχερ Χάσαμ Λουκα) θα δεις ότι είναι ποιο σκληροπυρηνικοι από τον Μπασαρ.
Ιδίως ο Μαχερ είναι ψυχακιας έχει τον τίτλο ο σφαγεας της Νταραα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συλληψεις ακροδεξιων ψεκ για αποπειρα πραξικοπηματος στην Ουγγαρία
από George_V » 24 Ιαν 2024, 23:28 » σε Διεθνής πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 891 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Μαρ 2024, 01:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Δαμασκό θέλοντας να δώσει μήνυμα στην Τουρκία
από Αρίστος » 04 Απρ 2025, 19:32 » σε Διεθνής πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Απρ 2025, 16:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπόθεση Αγίων Αναργύρων: Ήταν απόπειρα αυτοκτονίας ή απόπειρα να τον αυτοκτονήσουν;
από Έκτωρ » 10 Απρ 2024, 11:34 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
10 Απρ 2024, 16:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
από student » 14 Ιούλ 2024, 01:25 » σε Διεθνής πολιτική - 2885 Απαντήσεις
- 53886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
27 Σεπ 2024, 07:32
-