Τι κάνει η Γαλλία στα παιδιά της;
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι κάνει η Γαλλία στα παιδιά της;
Οι δυνάμεις καταστολής μάζεψαν καμιά εκατοστή παιδιά μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και τα έβαλαν να γονατίσουν με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Κάποια ήταν στραμμένα στον τοίχο που υπήρχε.
Χωρίς υπερβολή μου θύμισε εικόνες αιχμαλώτων του ISIS. Ο υπουργός παιδείας είπε ότι σοκαρίστηκε αλλά διακινδυνεύουν τα ΜΑΤ την ζωή τους και ο πρωθυπουργός ότι πηγαίνουν από όλη τη Γαλλία για να κάνουν επεισόδια.
Χωρίς υπερβολή μου θύμισε εικόνες αιχμαλώτων του ISIS. Ο υπουργός παιδείας είπε ότι σοκαρίστηκε αλλά διακινδυνεύουν τα ΜΑΤ την ζωή τους και ο πρωθυπουργός ότι πηγαίνουν από όλη τη Γαλλία για να κάνουν επεισόδια.
Re: Τι κάνει η Γαλλία στα παιδιά της;

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Highlander
Τι είναι αυτό ρε; Πραγματικά ISIS κανονικότατο!
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Μου ανέβηκε η πίσεη ρε πστ μου. Η πολιτιζμένη Γαλλία. 

- Highlander
Ανάμεσά τους βρίσκονταν και 12χρονα παιδιά...
Δεν υπάρχει τέλος στην ξεφτίλα τους!
Δεν υπάρχει τέλος στην ξεφτίλα τους!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άλλα δανεικά, ξεχάστε τα, πάντως. Το γράφω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αργότερα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Όταν ένα καθεστώς θεωρεί τα παιδιά εχθρό του, το πρόβλημα το έχει το ίδιο και όχι τα παιδιά.
Νομίζω επί Σαμαρά στις αρχές του 2012 ένας αστυνομικός διευθυντής είχε κάνει αντίστοιχο καψώνι σε κάτι μπαχαλάκηδες που χαν μαζέψει σε επεισόδια.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Στη Θεσσαλονικη.Ειχαμε ανεβασει και τις φωτο και οι ζαιοι του πχορουμ εκλαιγαν για τη διαπομπευση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Rocco Siffredi
Γιατι τους πιασανε;
Ναι, από όλα αυτά που έχουν γίνει, οι δυνάμεις καταστολής είναι το πρόβλημα! Άνοιξες κανένα άλλο θέμα περί Γαλλίας για οτιδήποτε άλλο, να δω κάτι; Έχεις καταλάβει τι τα προκάλεσε όλα αυτά; Τι λύση προτείνεις;brb και tyt έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 14:56Οι δυνάμεις καταστολής μάζεψαν καμιά εκατοστή παιδιά μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και τα έβαλαν να γονατίσουν με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Κάποια ήταν στραμμένα στον τοίχο που υπήρχε.

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν κατάλαβες. Έβαλε ο Μακρόν τα ΜΑΤ να κάνουν τα παιδιά να γονατίσουν με τα χέρια στο σβέρκο όπως έκανε το ISIS στους αιχμαλώτους του. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Και μόνον για αυτό αν ήμουν στην Γαλλία θα έβγαινα έξω να διαδηλώσω.Athina__P έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 16:55Ναι, από όλα αυτά που έχουν γίνει, οι δυνάμεις καταστολής είναι το πρόβλημα! Άνοιξες κανένα άλλο θέμα περί Γαλλίας για οτιδήποτε άλλο, να δω κάτι; Έχεις καταλάβει τι τα προκάλεσε όλα αυτά; Τι λύση προτείνεις;brb και tyt έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 14:56Οι δυνάμεις καταστολής μάζεψαν καμιά εκατοστή παιδιά μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και τα έβαλαν να γονατίσουν με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Κάποια ήταν στραμμένα στον τοίχο που υπήρχε.
Τα παιδιά ρε; Πάνε καλά; Εικόνα είναι αυτή;

Οτι και να έκαναν, που έκαναν, δεν δικαιολογεί τον τρόπο σύλληψης μιλάμε για παιδιά 13-14 χρονών. . Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα αυτη η τακτική είναι για αιχμαλώτους.Athina__P έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 16:55Ναι, από όλα αυτά που έχουν γίνει, οι δυνάμεις καταστολής είναι το πρόβλημα! Άνοιξες κανένα άλλο θέμα περί Γαλλίας για οτιδήποτε άλλο, να δω κάτι; Έχεις καταλάβει τι τα προκάλεσε όλα αυτά; Τι λύση προτείνεις;brb και tyt έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 14:56Οι δυνάμεις καταστολής μάζεψαν καμιά εκατοστή παιδιά μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και τα έβαλαν να γονατίσουν με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Κάποια ήταν στραμμένα στον τοίχο που υπήρχε.
ΕΛΕΟC
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Εξίσου αδιανόητο ακούγεται συγκεκριμένα άτομα να θίγονται από τα γονατίσματα του ISIS και να ανοίγουν θέματα και όχι από άλλα και άλλα που αντιγράφουν δυτικοί (και παιδιά) από το ISIS... Δεν το λέω προσωπικά, δεν έχω εικόνα από εσένα ως χρήστη, απλά συνήθως οι χρήστες που ανοίγουν θέματα έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες. Το γονάτισμα είναι το αίσχος τώρα; Τι να σου πω, ως εικόνα δεν είναι και η καλύτερη...
Προσωπικά, θεωρώ ότι η Αθήνα το έχει πληρώσει πολυ ακριβά που έβαλε σε βάθρο παιδια επειδή είναι παιδιά και δεν επιτρέπεται να τους πει κανείς κάτι... επειδή παιδάκια είναι μωρέ! Βρεφάκια του παιδικού σταθμού. Κατά τα άλλα όταν έχουν δικαίωμα να αλητεύουν είναι μεγάλοι!
Θα διαδήλωνες λοιπόν μόνο για αυτό και όχι πχ για το πόσο λίγο secular είναι στην πραγματικότητα η Γαλλία και τι συνέπειες έχει αυτό; Για οτιδήποτε άλλο στη Γαλλία, όλα καλά;
Προσωπικά, θεωρώ ότι η Αθήνα το έχει πληρώσει πολυ ακριβά που έβαλε σε βάθρο παιδια επειδή είναι παιδιά και δεν επιτρέπεται να τους πει κανείς κάτι... επειδή παιδάκια είναι μωρέ! Βρεφάκια του παιδικού σταθμού. Κατά τα άλλα όταν έχουν δικαίωμα να αλητεύουν είναι μεγάλοι!
Θα διαδήλωνες λοιπόν μόνο για αυτό και όχι πχ για το πόσο λίγο secular είναι στην πραγματικότητα η Γαλλία και τι συνέπειες έχει αυτό; Για οτιδήποτε άλλο στη Γαλλία, όλα καλά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 07 Δεκ 2018, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλλία: πετσετοκεφαλος μαχαίρωσε παιδιά και μωρά.
από Otto Weininger » 08 Ιουν 2023, 15:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
15 Ιουν 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλλία - Ελλάδα 3-0?
από SpAcE_PaNtHeR » 19 Ιουν 2023, 21:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Крaсная армия
19 Ιουν 2023, 21:28
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 1171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
04 Αύγ 2024, 17:54
-