Γύφτοι...
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Γύφτοι...
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- Μετανάστρια
Re: Γύφτοι...
Μάλιστα, για να είναι ξανθοί βοειοευρωπαίοι οι γύφτοι κανένα σχόλιο.
Πού να είχαν ξεβραστεί τα κοντέινερ στις ακτές της Αλβανίας ή, ξέρω γω, του νομού Ηλείας....
Πού να είχαν ξεβραστεί τα κοντέινερ στις ακτές της Αλβανίας ή, ξέρω γω, του νομού Ηλείας....
Οι ολλανδοι τα μαζευαν για να καθαρισουν τις ακτες και να τα επιστρεψουν πισω.Μετανάστρια έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 00:47Μάλιστα, για να είναι ξανθοί βοειοευρωπαίοι οι γύφτοι κανένα σχόλιο.
Οι "ολλανδοι" εξ ελλαδας ορμώμενοι που πηραν το διαβατηριο με τη κρίση παιζει και να τα έστειλαν σπονσορες στο χωριο στην Ορεστιάδα. Αυτοι οι "ολλανδοι"...ναι.
- Μετανάστρια
Γιωργης έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 00:52Οι ολλανδοι τα μαζευαν για να καθαρισουν τις ακτες και να τα επιστρεψουν πισω.Μετανάστρια έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 00:47Μάλιστα, για να είναι ξανθοί βοειοευρωπαίοι οι γύφτοι κανένα σχόλιο.
Οι "ολλανδοι" εξ ελλαδας ορμώμενοι που πηραν το διαβατηριο με τη κρίση παιζει και να τα έστειλαν σπονσορες στο χωριο στην Ορεστιάδα. Αυτοι οι "ολλανδοι"...ναι.
Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ Ολλανδό έτσι;
Εχω γνωρισει. Υπεροχο εθνος -υπεροχος λαος,. Αμα δε. Σου αρεσουν γυρνα πισω στο χωριο σου στην ηλεια.
- Υδράργυρος
Πηρε κανα ματι τον νταισελμπλουμ; ικανο τον εχω
- Μετανάστρια
Καιρό έχουμε να τον δούμε. Μάλλον περνάει τις τελευταίες μέρες καθισμένος στον καινούριο του καναπέ να κοιτάει τις αγαπημένες του σειρές στη νέα του τηλεόραση...
Και τι παει να πει γυφτος? Οι τσιγγάνοι? Δεν καταλαβα τον συσχετισμό. Οι τσιγγανοι ΔΕΝ κλεβουν, οι τσιγγανοι εχουν θεμελιωσει τον νεο ελληνικο πολιτισμο, οι τσιγγανοι εχουν πλουσια και μακραίωνη ιστορία. Βρες κανα αλλο λαό για τετοιες παρομοιωσεις. Μπορω να σου προτεινω πχ καποιους που κλεβανε για εκατοντάδες χρονια τους λευκους ευρωπαίους αν θες.
Η διαφορα των οριτζιναλ Ολλανδων με τους γυφτους ειναι οτι οι πρωτοι δεν κανουν πλιατσικο σε σπιτια μετα απο θεομηνιες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Χαζοί είναι... τίποτα από αυτά που μαζεύουν δεν θα λειτουργεί ούτε θα είναι καλό. Έπιπλο ΙΚΕΑ λέει μέσα στην θάλασσα.
Άντε να μαζέψεις καμιά πλαστική γλάστρα αν έχει.

the end
σκεψου τωρα να τα μαζευουν για να μη μεινουν στη θαλασσα και τη μολυνουν, και σε ενα πχορουμ στην ελλαδα να τους αποκαλουν γυφτους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Πλιατσικολογοι Ολλανδοι....γνωστη φαρα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ειναι γνωστο, οτι μονο ο σοβιετικος πολιτης δεν κανει τετοια.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δε νομίζω ότι ισχύει, το κάνουν απλά για να πάρουν κανένα τσάμπα έπιπλο.
Όποιος έχει συναναστραφεί με Ολλανδούς, ξέρει ότι μιλάμε για επικούς ταληροφονιάδες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
21 Φεβ 2024, 14:41
-
-
Νέα δημοσίευση Πάκια και γυφτοι είναι στο απυρόβλητο στην Ελλάδα του Μητσοτάκη.Το εμπεδώσαμε;
από Vardos » 30 Απρ 2025, 10:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
30 Απρ 2025, 23:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι γύφτοι επιχειρηματίες μέχρι και στον αποπατο (Σκαφιδιά beach Ηλείας) έχουν reserve ξαπλώστρες
από Μαδουραίος » 29 Ιουν 2024, 13:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
29 Ιουν 2024, 13:45
-