40% των Βέλγων είναι υπερ να ΜΗΝ παρέχεται περίθαλψη στα άτομα άνω των 85 ετών,ώστε να μειωθούν οι δαπάνες του ασφαλιστ
- ΜπλεΜπουμπυς
40% των Βέλγων είναι υπερ να ΜΗΝ παρέχεται περίθαλψη στα άτομα άνω των 85 ετών,ώστε να μειωθούν οι δαπάνες του ασφαλιστ
Γιατί να μην κοπεί και εντελώς;
ΤΕΡΑΤΑ νεοφιλελερες!
ΤΕΡΑΤΑ νεοφιλελερες!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: 40% των Βέλγων είναι υπερ να ΜΗΝ παρέχεται περίθαλψη στα άτομα άνω των 85 ετών,ώστε να μειωθούν οι δαπάνες του ασφαλ
Γατάκια Βέλγοι. Έλληνας πρωτοπόρησε και σ' αυτόν τον τομέα και έδωσε τα φώτα του στους ευρωπαίους.
Re: 40% των Βέλγων είναι υπερ να ΜΗΝ παρέχεται περίθαλψη στα άτομα άνω των 85 ετών,ώστε να μειωθούν οι δαπάνες του ασφαλ
Εξαιρετικά. Τουλάχιστον 60% δεν συμφωνεί.
Ordem e Progresso.
Πωωω! Αθλιοι! Δεν αξιζουν να ειναι απογονοι της Ευρωπαικης ιστοριας και διαφωτισμου.Να αλλαξουν ηπειρο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Πλζζ ρε πειτε μου οτι ειναι fake news, εκλιπαρω! Αν ισχυει αυτο το πραγμα και ημουν Βελγος θα ζητουσα απο το υπολοιπο 60% να μαζευτουμε και να αυτονομηθουμε!

Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Εγώ σαν αποτέλεσμα του διαφωτισμού το βλέπω.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
τογραψε ο μπουμπης, αρα ειναι φεικ. βαριεμαι να ψαξω για να το αποδειξω.the_black_planet έγραψε: ↑20 Μαρ 2019, 19:38Πλζζ ρε πειτε μου οτι ειναι fake news, εκλιπαρω! Αν ισχυει αυτο το πραγμα και ημουν Βελγος θα ζητουσα απο το υπολοιπο 60% να μαζευτουμε και να αυτονομηθουμε!

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ευρω"συγχρονος" Καιάδας..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- MiGiSukhoI
Και εγώ είμαι υπέρ στο να μην παρέχεται περίθαλψη στους Καπιταλιστές, στους θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού και της κρατικοδίαιτης ιδιωτικής πρωτοβουλίας...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Αισχος. Έρχεται και η σειρά των ΑμΕΑ.
Αισχος.
Εγώ γιατί την θυμάμαι εντελώς διαφορετική τη Ευρώπη;
Τι βαρβαρικες καταστάσεις είναι αυτές;
Αισχος.
Εγώ γιατί την θυμάμαι εντελώς διαφορετική τη Ευρώπη;
Τι βαρβαρικες καταστάσεις είναι αυτές;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Τη θυμάστε αλλιώς την Ευρώπη επειδή φοβόταν τους κομουνιστές.
Ordem e Progresso.
Είναι κάπως διαφορετικό από αυτό που φαντάζεται κανείς με τον τίτλο του θέματος. Στο άρθρο δεν μιλάει για γενική περίθαλψη αν το καταλαβαίνω καλά. Πρέπει κάποιος να διαβάσει την πηγή για να βγει άκρη. Αναφέρει πχ για ανθρώπους σε κώμα με μικρό προσδόκιμο επιβίωσης και πόσο θα πρέπει να διατηρηθούν τεχνητά σε αυτό.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Η αλήθεια είναι ότι και στην Ελλάδα δεν γίνονται επεμβάσεις σε ηλικιωμένους μερικές φορές, όταν το προσδόκιμο επιβίωσης είναι χαμηλό. Ήμουν παρών σε περίπτωση 90χρονου με απόφραξη προστάτη που αφέθηκε να πεθάνει.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μειωθούν οι έδρες του σύριζα;
από Sol » 28 Ιουν 2023, 21:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
02 Ιούλ 2023, 14:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πολεμικές δαπάνες και κομμουνιστές
από Ληστοσυμμορίτης » 02 Δεκ 2023, 23:15 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 2 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ντρές
03 Δεκ 2023, 00:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες για τη Γροιλανδία
από Ίακχος » 25 Δεκ 2024, 08:54 » σε Διεθνής πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos