Θα μπορούσε ο Ντίντης να είναι επιτυχημένο μέλος της ΝΔ?
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Θα μπορούσε ο Ντίντης να είναι επιτυχημένο μέλος της ΝΔ?
Η ταυτιση των μελων της Νεας Δημοκρατιας με διεστραμμένους, εξουσιομανεις, ανώμαλους και παιδόφιλους δεν ειναι και πολυ αποδοτικη τακτικη και αυτο αποδειχτηκε σε εκλογικες διαδικασιες
Οποτε δεν χρειαζεται κανενα ξεπλυμα
Οποτε δεν χρειαζεται κανενα ξεπλυμα
-
χαπια και ουσιες παιρνετε εσεις οι ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες και οχι εμεις οι δημοκρατες αναρχοπλουσιοπαιδο....Kauldron έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 16:04Τα χάπια σου πάρε.ερνεστο καρανίξ έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 15:53ο λιγναδης ειναι αριστερος την νεας πουστ@κρατιας ποιος σου ειπε οτι η νδ ειναι δεξια?
ο αναρχοκομουνιστης πορνοσταθης απ τους ραδιο ξεφτιλα-κομουνιστιλα, ο ντραμερ των πυξ λαξ ο αντιφα πιλοτος που σκοτωσε τη γυναικα του καρολαιν, ο αναρχοκομουνας που σκοτωσε τη συριζαια συντροφο του στη φλεγανδρο,, ο σταλιναρας κιμουλης ο παιδοφιλος παπαθεοδωρου μελος του συριζα βραβευμενος απ την ακαδημια μπολσεβικων αθηνων για την παιδικη λογοτεχνια του!, ο σκηνοθετης που κατηγορηθηκε για βιασμους, η κλανιολα μπλολσεβικα λεσβια τουρκαλμπαν παιδοβιαστης και απαγωγεας μικρων παιδιων μουρθου μελος του συριζα και οπαδος του αγραμματου τσιπρα και ολοι οι διεστραμμενοι κλανιτεχνες παιδοβιαστες ανωμαλοι κοπρολαγνοι βιαστες εγκληματιες ειναι φασιστεροι αναρχοκομουνιστες ως γνωστον!
μονο ενας στους χιλιους μπορεις να πεις οτι δεν ειναι φασιστερος οποτε ξεφτιλιστηκατε παλι σταλιναριά!
παρε και τον λιγναδη σου τωρα σταλινάρα

Ναι, ναι, πάρε τώρα εσύ τα χάπια σου, και για ύπνο. Πλέον έχει σιωπητήριο στο Ίδρυμα.ερνεστο καρανίξ έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 18:56χαπια και ουσιες παιρνετε εσεις οι ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες και οχι εμεις οι δημοκρατες αναρχοπλουσιοπαιδο....Kauldron έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 16:04Τα χάπια σου πάρε.ερνεστο καρανίξ έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 15:53
ο λιγναδης ειναι αριστερος την νεας πουστ@κρατιας ποιος σου ειπε οτι η νδ ειναι δεξια?
ο αναρχοκομουνιστης πορνοσταθης απ τους ραδιο ξεφτιλα-κομουνιστιλα, ο ντραμερ των πυξ λαξ ο αντιφα πιλοτος που σκοτωσε τη γυναικα του καρολαιν, ο αναρχοκομουνας που σκοτωσε τη συριζαια συντροφο του στη φλεγανδρο,, ο σταλιναρας κιμουλης ο παιδοφιλος παπαθεοδωρου μελος του συριζα βραβευμενος απ την ακαδημια μπολσεβικων αθηνων για την παιδικη λογοτεχνια του!, ο σκηνοθετης που κατηγορηθηκε για βιασμους, η κλανιολα μπλολσεβικα λεσβια τουρκαλμπαν παιδοβιαστης και απαγωγεας μικρων παιδιων μουρθου μελος του συριζα και οπαδος του αγραμματου τσιπρα και ολοι οι διεστραμμενοι κλανιτεχνες παιδοβιαστες ανωμαλοι κοπρολαγνοι βιαστες εγκληματιες ειναι φασιστεροι αναρχοκομουνιστες ως γνωστον!
μονο ενας στους χιλιους μπορεις να πεις οτι δεν ειναι φασιστερος οποτε ξεφτιλιστηκατε παλι σταλιναριά!
παρε και τον λιγναδη σου τωρα σταλινάρα![]()
εγω δεν εχω αποκαλεσει κανεναν δολοφονο και παιδεραστη. Το ξερεις αυτο. Συγνωμη που στα νευρα μου παραφερθηκα για τη μητερα σου.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 09:15Ίσως να φταίει που είστε εκ φύσεως φλώροι οπότε πίσω από ένα πληκτρολόγιο λέτε και σας λέμε. Έτσι πάνε αυτά.
Θεωρείς ότι μπορούν να μας αποκαλούν δολοφόνους και παιδεραστές κάθε λίγο και λιγάκι. Θεωρείς ότι μπορείς να πετιεσαι και να λες ότι τα παίρνω ή έχω έχω γενικά δοσοληψίες με την ΝΔ για να γράφω όσα γράφω.
Θεωρείς ότι ενώ απευθύνομαι σε σένα, εσύ μπορείς να απευθύνεσαι στην μάνα μου.
Σκέψου τι από όλα αυτά θα τα ξεστομιζατε face to face. Γιατί εγώ ο,τι γράφω εδώ τα λέω και έξω. Εσείς όχι λόγω αρχέγονου ενστίκτου επιβίωσης.
Γι'αυτό σου λέω. Μαζέψου και άσε την κλάψα. Μάθε να απαντάς σε αυτά που γράφουμε και αν διαφωνείς να δίνεις επιχειρήματα. Μάθε να απαντάς σε αυτόν που σου μιλάει και όχι στους συγγενείς του.
Και κυρίως μάθε ότι το φόρουμ έχει όρια που δεν είναι συνετό να τα ξεπερνάς.
Κομματικος παντως εισαι. Και σχετικα εριστικος. Την τελευταια φορα χωρις να σου εχω κανει κατι ή να σε αναφερω με εβρισες πρωτος.
Εγω δεν προτιθεμαι να σε ξαναβρισω, ενα ρηπορτ θα κανω αν με βρισεις. Ελπιζω καποια στιγμη ο Beria να αρχισει να ριχνει και κανενα μπαν.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Otto Weininger
και κομματικός είμαι και εριστικός μπορώ να γίνω.southern έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 19:12εγω δεν εχω αποκαλεσει κανεναν δολοφονο και παιδεραστη. Το ξερεις αυτο. Συγνωμη που στα νευρα μου παραφερθηκα για τη μητερα σου.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 09:15Ίσως να φταίει που είστε εκ φύσεως φλώροι οπότε πίσω από ένα πληκτρολόγιο λέτε και σας λέμε. Έτσι πάνε αυτά.
Θεωρείς ότι μπορούν να μας αποκαλούν δολοφόνους και παιδεραστές κάθε λίγο και λιγάκι. Θεωρείς ότι μπορείς να πετιεσαι και να λες ότι τα παίρνω ή έχω έχω γενικά δοσοληψίες με την ΝΔ για να γράφω όσα γράφω.
Σκέψου τι από όλα αυτά θα τα ξεστομιζατε face to face. Γιατί εγώ ο,τι γράφω εδώ τα λέω και έξω. Εσείς όχι λόγω αρχέγονου ενστίκτου επιβίωσης.
Γι'αυτό σου λέω. Μαζέψου και άσε την κλάψα. Μάθε να απαντάς σε αυτά που γράφουμε και αν διαφωνείς να δίνεις επιχειρήματα. Μάθε να απαντάς σε αυτόν που σου μιλάει και όχι στους συγγενείς του.
Κομματικος παντως εισαι. Και σχετικα εριστικος. Την τελευταια φορα χωρις να σου εχω κανει κατι ή να σε αναφερω με εβρισες πρωτος.
Εγω δεν προτιθεμαι να σε ξαναβρισω, ενα ρηπορτ θα κανω αν με βρισεις. Ελπιζω καποια στιγμη ο Beria να αρχισει να ριχνει και κανενα μπαν.
εγώ σε λέω "αφρατοκώλη" και "βανίλια".
εσύ είπες για την μάνα μου και ότι έχω δοσοληψίες με την ΝΔ.
προτού ζητήσεις μπαν αναρωτήσου ποιος γράφει μεγαλύτερες χοντράδες.
και το έχω ξαναπεί : οι παλιοί γράφουμε κοντά 20 χρόνια εδώ. έχουμε σκυλοβριστεί αλλά ουδέποτε περάσαμε τα όρια. αυτά είναι συμπτώματα νέων όπως εσύ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
σου ξαναγραφω πως εγω δεν προκειται να σου απευθυνω κανενα χαρακτηρισμο απο εδω κι εμπρος.το μπαν δεν αφορα μονο εμας τους 2. οι συντονιστες πετανε χαρταετο. και τελος κατσε να δουμε ποσο θα επιβιωνει ακομα αυτο το φορουμ γιατι βλεπω οτι τα εχει αρχισει να εχει σοβαρα προβληματα λειτουργικοτηταςOtto Weininger έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 19:38και κομματικός είμαι και εριστικός μπορώ να γίνω.southern έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 19:12εγω δεν εχω αποκαλεσει κανεναν δολοφονο και παιδεραστη. Το ξερεις αυτο. Συγνωμη που στα νευρα μου παραφερθηκα για τη μητερα σου.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 09:15
Ίσως να φταίει που είστε εκ φύσεως φλώροι οπότε πίσω από ένα πληκτρολόγιο λέτε και σας λέμε. Έτσι πάνε αυτά.
εγώ σε λέω "αφρατοκώλη" και "βανίλια".
εσύ είπες για την μάνα μου και ότι έχω δοσοληψίες με την ΝΔ.
προτού ζητήσεις μπαν αναρωτήσου ποιος γράφει μεγαλύτερες χοντράδες.
και το έχω ξαναπεί : οι παλιοί γράφουμε κοντά 20 χρόνια εδώ. έχουμε σκυλοβριστεί αλλά ουδέποτε περάσαμε τα όρια. αυτά είναι συμπτώματα νέων όπως εσύ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
παρε παλι εκτος απ τις νοθευμενες ουσιες σου και αυτο αναρχοπλουσιοπαιδοKauldron έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 20:23Ναι, ναι, πάρε τώρα εσύ τα χάπια σου, και για ύπνο. Πλέον έχει σιωπητήριο στο Ίδρυμα.ερνεστο καρανίξ έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 18:56χαπια και ουσιες παιρνετε εσεις οι ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες και οχι εμεις οι δημοκρατες αναρχοπλουσιοπαιδο....
μαζι με το αγραμματο αλητοσουργελο και εθνοπροδοτη....
δυο σταλινικα αποβρασματα μαζι
ο ενας αριστερος παιδοβιαστης της νδ
και ο αλλος?????????

Πάρε τα χάπια σου, γύρνα στο κλουβί σου, και ύπνο.ερνεστο καρανίξ έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:32παρε παλι εκτος απ τις νοθευμενες ουσιες σου και αυτο αναρχοπλουσιοπαιδοKauldron έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 20:23Ναι, ναι, πάρε τώρα εσύ τα χάπια σου, και για ύπνο. Πλέον έχει σιωπητήριο στο Ίδρυμα.ερνεστο καρανίξ έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 18:56
χαπια και ουσιες παιρνετε εσεις οι ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες και οχι εμεις οι δημοκρατες αναρχοπλουσιοπαιδο....
και ο αλλος?????????
[img]https://i.postimg.cc/dtbQj32M/phot ... .jpg[/img]
Μπανάνα δεν έχει.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/07/1 ... ed-images/
Αυτό, ωστόσο είναι αληθινό:
https://www.koutipandoras.gr/article/te ... n-lignadi/
Οι αριστεροί ήταν ερασιτέχνες ανώμαλοι και έκαναν τώρα το χόμπι τους επάγγελμα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
και αυτο χοαξ ειναι?Kauldron έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 23:05Πάρε τα χάπια σου, γύρνα στο κλουβί σου, και ύπνο.ερνεστο καρανίξ έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:32παρε παλι εκτος απ τις νοθευμενες ουσιες σου και αυτο αναρχοπλουσιοπαιδο
και ο αλλος?????????
[img]https://i.postimg.cc/dtbQj32M/phot ... .jpg[/img]
Μπανάνα δεν έχει.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/07/1 ... ed-images/
Αυτό, ωστόσο είναι αληθινό:
https://www.koutipandoras.gr/article/te ... n-lignadi/
να με τη γνωστη χαραμοφαη κλανιολα μπολσεβκα και με αλλους φασιστερους ρεζιλες κλανιτεχνες του τσυριζα
αντε παρε τα ψυχοφαρμακα σου και ισα στη κοβα σου αναρχοπλουσιοπαιδο....

https://www.antapocrisis.gr/%CE%B2%CE%B ... %B1%CF%84/
Λιγνάδης Μίχος, Γεωργιάδης (Νίκος), "Παρτουζάκιας" υπουργός, Πρώην πιλότος που βίαζε ανήψι του, Αδαμόπουλος, Δράκος (καθ. ΑΣΟΕΕ), καθηγητής στο ΤΕΙ Σερρών, και η λίστα συνεχίζεται.
Λιγνάδης Μίχος, Γεωργιάδης (Νίκος), "Παρτουζάκιας" υπουργός, Πρώην πιλότος που βίαζε ανήψι του, Αδαμόπουλος, Δράκος (καθ. ΑΣΟΕΕ), καθηγητής στο ΤΕΙ Σερρών, και η λίστα συνεχίζεται.
Εγκέφαλος: Εχω ένα παρτουζάκι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.
Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.
Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;
Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.
Εγκέφαλος: Ρε μαλάκα, 17 χρόνων είναι.
Πρώην υπουργός: Δεν είναι…
Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.
Πρώην υπουργός: Καλό είναι.
Εγκέφαλος: Τέτοια παρτούζα δεν έχω κάνει. Τώρα είναι στη Λιβαδειά με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε οτι ο Ντιντής θα μείνει στη φυλακή?
από Kauldron » 18 Οκτ 2024, 10:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
31 Οκτ 2024, 23:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα μπορούσε να αλλάξει το πολίτευμα;
από esu » 24 Ιαν 2024, 18:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 45 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
29 Ιαν 2024, 13:29
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
09 Φεβ 2025, 23:21
-
-
Νέα δημοσίευση Ενωση Κυπρου με Ελλαδας:Πως θα μπορουσε να επιτευχθει?
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2024, 15:04 » σε Ιστορία - 47 Απαντήσεις
- 1067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
05 Φεβ 2024, 20:55
-