Αυτό εννοεί, φαίνεται ξεκάθαρα στον χάρτη.sys3x έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:56Όχι, παίζει να είμαι κανονικά ηλίθιος φίλε μου καθώς δεν καταλαβαίνω με τρίποντα την σύνδεσή από την στιγμή που η βόρεια Μακεδονία δεν βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου όπως και η ίδια η Βουργαρία και ο μόνος τρόπος είναι να γίνει κατάληψη εδαφών της Ελλάδας.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:44Μακεδονικο ζητημα- εξοδος βουλγαριας στο αιγαιο αρα και Ρωσιας καθοτι η βουλγαρια του αηιου στεφανου ηταν ολοκαθαρο δημιουργημα της
Ηλιθιος δεν ξερω σιγουρα αλλα ξερω σιγουρα οτι παριστανεις τον ηλιθιο
Μπορείς να είσαι λίγο περισσότερο σίγουρος για τα αντίθετα πράματα, δηλαδή ότι δεν το παίζω καθόλου ηλίθιος άρα μάλλον είμαι.
Εκτός και εάν γνωρίζεις καλλίτερα από εμένα τι σκέπτομαι και αισθάνομαι οπότε θα ήθελα να με ενημερώνεις και εμένα που και πω γιατί είναι άδικο να μην ξέρω.
Για ποιό λόγο συμφέρει τους απλούς ανθρώπους της Δύσης να ηττηθούν οι Δυτικές δυνάμεις στην Ουκρανία.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Για ποιό λόγο συμφέρει τους απλούς ανθρώπους της Δύσης να ηττηθούν οι Δυτικές δυνάμεις στην Ουκρανία.
- Sid Vicious
Re: Για ποιό λόγο συμφέρει τους απλούς ανθρώπους της Δύσης να ηττηθούν οι Δυτικές δυνάμεις στην Ουκρανία.
Προσθεσα και χαρτη της μεγαλης βουλγαριας του αγιου στεφανου που περιλαμβανε και κατι Καβαλεςsys3x έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:56Όχι, παίζει να είμαι κανονικά ηλίθιος φίλε μου καθώς δεν καταλαβαίνω με τρίποντα την σύνδεσή από την στιγμή που η βόρεια Μακεδονία δεν βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου όπως και η ίδια η Βουργαρία και ο μόνος τρόπος είναι να γίνει κατάληψη εδαφών της Ελλάδας.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:44Μακεδονικο ζητημα- εξοδος βουλγαριας στο αιγαιο αρα και Ρωσιας καθοτι η βουλγαρια του αηιου στεφανου ηταν ολοκαθαρο δημιουργημα της
Μπορείς να είσαι λίγο περισσότερο σίγουρος για τα αντίθετα πράματα, δηλαδή ότι δεν το παίζω καθόλου ηλίθιος άρα μάλλον είμαι.
Εκτός και εάν γνωρίζεις καλλίτερα από εμένα τι σκέπτομαι και αισθάνομαι οπότε θα ήθελα να με ενημερώνεις και εμένα που και πω γιατί είναι άδικο να μην ξέρω.

Ομολογω πως υπεθεσα οτι εισαι κουτοπονηριδης αν σε αδικω λαθος ανθρωπινα ειναι αυτα

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
βρε συ κολλησες με αυτο τι στον @@@ δεν καταλαβαινεις ; πριν τους βαλκανικους πολεμους ολα ηταν ρευσταsys3x έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:56Όχι, παίζει να είμαι κανονικά ηλίθιος φίλε μου καθώς δεν καταλαβαίνω με τρίποντα την σύνδεσή από την στιγμή που η βόρεια Μακεδονία δεν βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου όπως και η ίδια η Βουργαρία και ο μόνος τρόπος είναι να γίνει κατάληψη εδαφών της Ελλάδας.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:44Μακεδονικο ζητημα- εξοδος βουλγαριας στο αιγαιο αρα και Ρωσιας καθοτι η βουλγαρια του αηιου στεφανου ηταν ολοκαθαρο δημιουργημα της
και κανενας δεν ηταν σιγουρος για το που θα πηγαινε η μακεδονια καθως την ηθελαν τρια κρατη ελλαδα βουλγαρια
και γιουγκοσλαβια
Τον χάρτη τον είδα μετά πρώτον και δεύτερον δεν χρειάζεται να υποθέτω για κάτι όταν η διατύπωση ήτανε ξεκάθαρη ότι μέσω της δημιουργίας του μακεδονικού ζητήματος από την Ρωσία θα αποκτούσε πρόσβαση στο Αιγαίο. Η ερώτησή μου ήτανε πάνω σε ένα ήδη εγκατεστημένο πλαίσιο.Green Dragon έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 18:08Αυτό εννοεί, φαίνεται ξεκάθαρα στον χάρτη.sys3x έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:56Όχι, παίζει να είμαι κανονικά ηλίθιος φίλε μου καθώς δεν καταλαβαίνω με τρίποντα την σύνδεσή από την στιγμή που η βόρεια Μακεδονία δεν βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου όπως και η ίδια η Βουργαρία και ο μόνος τρόπος είναι να γίνει κατάληψη εδαφών της Ελλάδας.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:44
Μακεδονικο ζητημα- εξοδος βουλγαριας στο αιγαιο αρα και Ρωσιας καθοτι η βουλγαρια του αηιου στεφανου ηταν ολοκαθαρο δημιουργημα της

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Sid Vicious
Η διαφορα ειναι οτι για αλλα κρατη ξερουμε οτι ειναι σχεσεις συμφερόντων δεν εχουμε αυταπατες αγαπης οπως εχουν μερικοι με την Μοσχαnemo έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 18:06καπου εχεις δικιο και καπου οχι και αυτο που γραφεις το εχουν πει ολα τα κρατη της δυσηςSid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:47Δεν συμφέρει εις την Αυτοκρατορίαν (Ρωσία) να γίνει η Ελλάς ισχυρό κράτος. Ελληνικό Βασίλειο ισχυρό θα αποτελούσε σιδηρούν μοχλόν επί των μεσημβρινών πυλών της Ρωσίας. Η προέκτασις των ελληνικών ορίων, αν όχι μέχρι του Ευξείνου τουλάχιστον μέχρι του Ελλησπόντου, αφαιρεί από την Ρωσίαν την ναυτικήν επικράτησιν και επ' αυτού ακόμη του Ευξείνου, και κατακλείει εντός της Μαύρης Θαλάσσης πάσαν προς την μεσημβρίαν τάσιν της Ρωσίας
Τσαρος Αλεξανδρος Β' 1878
κανενα δεν θελει ισχυρη ελλαδα και αυτο που υποστηριζεις απο την αρχη οτι η ρωσια ειναι πισω απο τους σλαβους 'γειτονους
δεν ισχυει στην πραγματικοτητα
Το πως γίνεται να αποκτήσει πρόσβαση η Ρωσία στο Αιγαίο μόνον με την δημιουργία του μακεδονικού ζητήματος.nemo έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 18:12βρε συ κολλησες με αυτο τι στον @@@ δεν καταλαβαινεις ; πριν τους βαλκανικους πολεμους ολα ηταν ρευσταsys3x έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:56Όχι, παίζει να είμαι κανονικά ηλίθιος φίλε μου καθώς δεν καταλαβαίνω με τρίποντα την σύνδεσή από την στιγμή που η βόρεια Μακεδονία δεν βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου όπως και η ίδια η Βουργαρία και ο μόνος τρόπος είναι να γίνει κατάληψη εδαφών της Ελλάδας.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:44
Μακεδονικο ζητημα- εξοδος βουλγαριας στο αιγαιο αρα και Ρωσιας καθοτι η βουλγαρια του αηιου στεφανου ηταν ολοκαθαρο δημιουργημα της
και κανενας δεν ηταν σιγουρος για το που θα πηγαινε η μακεδονια καθως την ηθελαν τρια κρατη ελλαδα βουλγαρια
και γιουγκοσλαβια
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ναι, για αυτό μπήκαν μπρος τα λιγνιτικα. Οκ.Αρίστος έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 18:07Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:58Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όντως ο κόσμος θα φτωχοποιηθεί, αλλά όχι επειδή θα αλλάξει κάτι (Μεγάλη Επανεκκίνηση), αλλά επειδή ακριβώς δεν θα αλλάξει τίποτα.Αρίστος έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:55Για να επιστρεψουμε στο νημα περα απο οσα σωστα τοποθετειται ο Χελωνος, η υποστηριξη της Ρωσιας ειναι μονοδρομος για τον απλο Δυτικο πολιτη αν δεν θελει να ζησει τη Μεγαλη Επανεκκινηση που σημαινει οτι θα φτωχοποιηθει και θα γινει δουλοπαροικος.
Αυτο που συμφερει την πραγματικη Δυση ειναι να ανατραπουν οι κυβερνησεις που στηριζουν τη Μεγαλη Επανεκκινηση και να ανεβουν "τραμπικες" και "ορμπανικες" κυβερνησεις που θα ερθουν σε μια συμφωνια με τη Ρωσια.
.
Τα μετρα για την δηθεν αντιμετωπιση της κλιματικης αλλαγης που ειναι μερος της Μεγαλης Επανεκκινησης φτωχοποιουν τους δυτικους λαους.
Κατα συμπτωση τοσο οι κυρωσεις κατα της Ρωσιας οσο και ο τροπος που επιλεχτηκε για την αντιμετωπιση της πανδημιας (lockdowns) ταυτιζονται ακριβως με τα μετρα της κλιματικης αλλαγης. Αν δεν υπηρχε ο πολεμος δεν θα δεχοταν κανενας ρευμα με δελτιο και συσκοτιση των πολεων και αν δεν υπηρχε η πανδημια δεν θα δεχοταν κανεις καραντινες που μειωνουν τις μετακινησεις και αρα τους ρυπους.
.

Οσοι θελουμε την Παλια Ταξη και την Παλια Κανονικοτητα χωρις ακραια μετρα κατα της κλιματικης αλλαγης που περιλαμβανουν απο καραντινες και ρευμα με το δελτιο μεχρι θανατωση των αγελαδων και των κοτοπουλων, τοτε ας ευχηθουμε να επικρατησουν κυβερνησεις τυπου Ορμπαν στην ΕΕ και Τραμπ στην Αμερικη.
Δεστε τι εκαναν οι Ρεπς, ονομασαν τον κοινο εχθρο της Δυσης και ολης της ανθρωποτητας. Και οχι δεν ειναι η Ρωσια...
αλλα το Παγκοσμιο Οικονομικο Φορουμ του Κλαους Σβαμπ και οι Παγκοσμιοποιητες που στηριζουν τη Μεγαλη Επανεκκινηση.
Ρεπουμπλικανοί νομοθέτες προχωρούν σε αποχρηματοδότηση του Davos
Mε νομοσχέδιο στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ που επιδιώκει να εμποδίσει τα χρήματα των φορολογουμένων να πηγαίνουν για τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab
https://kourdistoportocali.com/news-des ... toy-davos/
.
Δεστε τι εκαναν οι Ρεπς, ονομασαν τον κοινο εχθρο της Δυσης και ολης της ανθρωποτητας. Και οχι δεν ειναι η Ρωσια...
αλλα το Παγκοσμιο Οικονομικο Φορουμ του Κλαους Σβαμπ και οι Παγκοσμιοποιητες που στηριζουν τη Μεγαλη Επανεκκινηση.
Ρεπουμπλικανοί νομοθέτες προχωρούν σε αποχρηματοδότηση του Davos
Mε νομοσχέδιο στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ που επιδιώκει να εμποδίσει τα χρήματα των φορολογουμένων να πηγαίνουν για τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab
https://kourdistoportocali.com/news-des ... toy-davos/
.
Ναι τον είδα τον χάρτη μετά αλλά δεν πρόσθεσες κάτι πάνω στην διατύπωση, δηλαδή δεν είδα κάποια αναφορά σε κατάληψη ελληνικών εδαφών.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 18:11Προσθεσα και χαρτη της μεγαλης βουλγαριας του αγιου στεφανου που περιλαμβανε και κατι Καβαλεςsys3x έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:56Όχι, παίζει να είμαι κανονικά ηλίθιος φίλε μου καθώς δεν καταλαβαίνω με τρίποντα την σύνδεσή από την στιγμή που η βόρεια Μακεδονία δεν βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου όπως και η ίδια η Βουργαρία και ο μόνος τρόπος είναι να γίνει κατάληψη εδαφών της Ελλάδας.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:44
Εκτός και εάν γνωρίζεις καλλίτερα από εμένα τι σκέπτομαι και αισθάνομαι οπότε θα ήθελα να με ενημερώνεις και εμένα που και πω γιατί είναι άδικο να μην ξέρω.πραγμα που μπορουσες να γκουγκλαρεις κιολας αφου σε επιασε ξαφνικα ενδιαφερον αλλα μαλλον σε ξεφυγε
Ομολογω πως υπεθεσα οτι εισαι κουτοπονηριδης αν σε αδικω λαθος ανθρωπινα ειναι αυτα
.
.
οκ λοιπον κατι επρεπει να κανει και η μοσχα ξεροντας οτι εμεις ημασταν γονυπετεις στους δυτικουςSid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 18:14Η διαφορα ειναι οτι για αλλα κρατη ξερουμε οτι ειναι σχεσεις συμφερόντων δεν εχουμε αυταπατες αγαπης οπως εχουν μερικοι με την Μοσχαnemo έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 18:06καπου εχεις δικιο και καπου οχι και αυτο που γραφεις το εχουν πει ολα τα κρατη της δυσηςSid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:47Δεν συμφέρει εις την Αυτοκρατορίαν (Ρωσία) να γίνει η Ελλάς ισχυρό κράτος. Ελληνικό Βασίλειο ισχυρό θα αποτελούσε σιδηρούν μοχλόν επί των μεσημβρινών πυλών της Ρωσίας. Η προέκτασις των ελληνικών ορίων, αν όχι μέχρι του Ευξείνου τουλάχιστον μέχρι του Ελλησπόντου, αφαιρεί από την Ρωσίαν την ναυτικήν επικράτησιν και επ' αυτού ακόμη του Ευξείνου, και κατακλείει εντός της Μαύρης Θαλάσσης πάσαν προς την μεσημβρίαν τάσιν της Ρωσίας
κανενα δεν θελει ισχυρη ελλαδα και αυτο που υποστηριζεις απο την αρχη οτι η ρωσια ειναι πισω απο τους σλαβους 'γειτονους
δεν ισχυει στην πραγματικοτητα
συμφεροντα ειναι αυτα
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 18:15Ναι, για αυτό μπήκαν μπρος τα λιγνιτικα. Οκ.Αρίστος έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 18:07Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:58
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όντως ο κόσμος θα φτωχοποιηθεί, αλλά όχι επειδή θα αλλάξει κάτι (Μεγάλη Επανεκκίνηση), αλλά επειδή ακριβώς δεν θα αλλάξει τίποτα.
Τα μετρα για την δηθεν αντιμετωπιση της κλιματικης αλλαγης που ειναι μερος της Μεγαλης Επανεκκινησης φτωχοποιουν τους δυτικους λαους.
Κατα συμπτωση τοσο οι κυρωσεις κατα της Ρωσιας οσο και ο τροπος που επιλεχτηκε για την αντιμετωπιση της πανδημιας (lockdowns) ταυτιζονται ακριβως με τα μετρα της κλιματικης αλλαγης. Αν δεν υπηρχε ο πολεμος δεν θα δεχοταν κανενας ρευμα με δελτιο και συσκοτιση των πολεων και αν δεν υπηρχε η πανδημια δεν θα δεχοταν κανεις καραντινες που μειωνουν τις μετακινησεις και αρα τους ρυπους.
.
Αυτο δειχνει οτι δεκαρα δεν δινουν για την αντιμετωπιση της κλιματικης αλλαγης αλλα στοχος τους ειναι η φτωχοποιηση και υποδουλωση των λαων στα πλαισια της Μεγαλης Επανεκκινησης.
Ειναι απιστευτο αλλα αυτη τη στιγμη στη Δυση στοχοποιουνται οι κτηνοτροφοι, οι γεωργοι, οι ψαραδες και οι κυνηγοι, οτι δηθεν ασχολουνται με δραστηριοτητες που απειλουν το περιβαλλον. Στην Ελλαδα βλεπουμε νομοσχεδια που απαγορευουν στους κυνηγους να εχουν κυνηγετικο σκυλο ενω θυμηθειτε επι καραντινας οτι ειχαν απαγορευσει το κυνηγι και το ψαρεμα σε αρκετες περιπτωσεις.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 03 Σεπ 2022, 18:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Sid Vicious
Οχι αλλα ηδη απο τον Μεγαλο Πετρο οι Μοσχοβιτες κατανοουν πως ως αυτοκρατορια και μεγαλη δυναμη χρειαζονται προσβαση σε ζεστες θαλασσες. Για αυτο και ο πολεμος της Συριας ηταν σημαντικος για αυτους.Αρίστος έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:49Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 17:47Δεν συμφέρει εις την Αυτοκρατορίαν (Ρωσία) να γίνει η Ελλάς ισχυρό κράτος. Ελληνικό Βασίλειο ισχυρό θα αποτελούσε σιδηρούν μοχλόν επί των μεσημβρινών πυλών της Ρωσίας. Η προέκτασις των ελληνικών ορίων, αν όχι μέχρι του Ευξείνου τουλάχιστον μέχρι του Ελλησπόντου, αφαιρεί από την Ρωσίαν την ναυτικήν επικράτησιν και επ' αυτού ακόμη του Ευξείνου, και κατακλείει εντός της Μαύρης Θαλάσσης πάσαν προς την μεσημβρίαν τάσιν της Ρωσίας
Δεν ειχαν την ιδια γνωμη αλλοι Τσαροι, καποιοι θεωρουσαν οτι η Ελλαδα πρεπει να αποτελεσει το στρατηγικο τους συμμαχο στη Μεσογειο.
.
Αυτο το θεμα ουσιαστικα λυνεται βεβαια με την δημιουργια μιας μεγαλης ενωμενης Ευρωπης, ας κανουν οι Μοσχοβοι αιτημα να γινουν μελος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιο λόγο ο λαός μας αποτελείται κατα 75% από πανηλίθιους;;;
από Οργισμένος » 16 Απρ 2024, 00:21 » σε Εγκληματικότητα - 16 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
23 Απρ 2024, 19:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιο λόγο το ΚΚΕ θαυμάζει ψυχοπαθείς μοναρχοφασίστες της υφηλίου;;;
από Οργισμένος » 16 Απρ 2024, 00:18 » σε Εγκληματικότητα - 2 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
16 Απρ 2024, 00:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιο λόγο η παπαδοδεξιά μας ερωτεύεται ψεκ φασίστες της υφηλίου;;;
από Οργισμένος » 16 Απρ 2024, 00:19 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
16 Απρ 2024, 00:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε Μπατβουρστοφάγοι, για ποιό λόγο φωνάζουν οι Γιορμανοί αγρότερς?
από Kauldron » 16 Ιαν 2024, 15:15 » σε Διεθνής πολιτική - 56 Απαντήσεις
- 1935 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Μαρ 2024, 00:08
-