Φιλοσοφία πολιτικής
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 23 Αύγ 2022, 20:42
SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:37
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:34
SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:30
Να σου πω, θα το αναλύσω στο μυαλό μου αυτο γιατί εαν κάποιος θεωρεί οτι είναι σε "μοιραία σχέση" όπως την είπαμε, νομίζω οτι πραγματικά πιστεύει και νοιώθει οτι είναι σε μοιραία σχέση.

Μα αυτό ακριβώς λέω. Στις πραγματικά μοιραίες σχέσεις, δεν κλαίγεται κανείς από τους δύο. Ξέρουν και οι δύο τι ακριβώς θέλουν από τη σχέση, το παίρνουν και συνεχίζει χωρίς παραπονάκια για πατριαρχία και πολύχρωμους δράκους η ιστορία.
γιατί, ποιός είπαμε οτι κλάφτηκε? η Νάιδα?
Από πού προέκυψε αυτό;

Και τί σχέση έχει η Νάιδα;
Για τις κακοποιητικές σχέσεις μιλούσαμε... ή κάνω λάθος;
Από εκεί και πέρα, σαφώς και υπάρχει στο γενικότερο πλαίσιο, μέγας κλαυθμός και οδυρμός για την πατριαρχία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
SUV
από SUV » 23 Αύγ 2022, 20:44
Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:41
βρειτε τροπο να το μαζευετε πολυ πριν φτανει εκει.
μια φορα εφτασα να κατεβασω πορτα απο τον θυμο, και αμεσα χωρισα, παρα τα παρακαλια οτι δεν το ξανακανω και τετοια. δεν μπορω να φανταστω τη ζωη διπλα σε ανθρωπο που με φτανει σε τετοιο σημειο.
κι εγώ, μια φορά έσπασα τον ηλεκτρικό φούρνο για να μην προσγειωθεί η καρέκλα στο κεφάλι της, στο τέλος την έδιωξα, δεν αντεχόταν άλλο η κατάσταση...μετά βλαστήμησα να βρω άλλη και πάλι απο την αρχή
Φυσικά μιλάω για βοηθό γυναίκα για τους γονείς

-
SUV
από SUV » 23 Αύγ 2022, 20:45
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:42
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:34
Μα αυτό ακριβώς λέω. Στις πραγματικά μοιραίες σχέσεις, δεν κλαίγεται κανείς από τους δύο. Ξέρουν και οι δύο τι ακριβώς θέλουν από τη σχέση, το παίρνουν και συνεχίζει χωρίς παραπονάκια για πατριαρχία και πολύχρωμους δράκους η ιστορία.
Από πού προέκυψε αυτό;

Από εκεί και πέρα, σαφώς και υπάρχει στο γενικότερο πλαίσιο, μέγας κλαυθμός και οδυρμός για την πατριαρχία.

μα αυτό σου λέω κι εγώ από την αρχη, οτι στις "μοιραίες σχέσεις" δεν κλαιγεται κανείς
κάπου στο τέλος με μπέρδεψες με πατριαρχίες και παράπονα
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 23 Αύγ 2022, 20:49
SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:45
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:42
Από πού προέκυψε αυτό;

μα αυτό σου λέω κι εγώ από την αρχη, οτι στις "μοιραίες σχέσεις" δεν κλαιγεται κανείς
κάπου στο τέλος με μπέρδεψες με πατριαρχίες και παράπονα
Μα το θέμα άπτεται άμεσα της πατριαρχίας, των "γυναικοκτονιών" που ως νομικός όρος θα τσακίσει την λευκή τοξική πατριαρχία και λοιπά χαριτωμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
SUV
από SUV » 23 Αύγ 2022, 20:56
Δεν ξέρω, πες το λίγο ακόμα πιο απλά γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τί λες
Εκείνο που ξεκίνησες να λες είναι οτι πολλές φορές κάποιες ή κάποιοι (αρσενικοί/θηλυκοί) νοιώθουν θυμό με τον εαυτό τους γιατί επιμένουν να προσποιούνται οτι την βρίσκουν με έναν μαλάκα/μαλακισμένη και το θεωρούν αυτό μοιραία σχέση.
Εγώ σου απάντησα οτι εαν πιστεύει κάποιος οτι βιώνει μοιραία σχέση τότε την βρίσκει όντως, δεν προσποιείται. Άλλο αν μετά μουτζώνεται γιατι ξέρω γω η μοιραία σχέση ήταν βασισμένη σε μια μαλακία
Καλά μέχρι εδώ?
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 23 Αύγ 2022, 21:02
Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:41
Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:30
Οριακά εννοώ ότι βρίζει θεούς και δαίμονες και κοπανάει ότι βρει μπροστά του. Εγώ δεν κοπανάω. Αλλά λέω ουυυυυ και τι δεν λέω. Και νομίζω έχω δικαίωμα να το λεω. Γενικά. Και δεν είναι λόγος ο φόβος να σταματήσω να το λέω.
δεν ξερω αν ειναι θεατρο, αλλα αν δεν ειναι, δηλαδη αν αληθεια χτυπαει γραφεια και τοιχους και ματωνουν τα χερια του, ειναι η τελευταια ικμαδα αυτοσυγκρατησης πριν στη σβουριξει. και δεν θα ειναι χαδι.
βρειτε τροπο να το μαζευετε πολυ πριν φτανει εκει.
μια φορα εφτασα να κατεβασω πορτα απο τον θυμο, και αμεσα χωρισα, παρα τα παρακαλια οτι δεν το ξανακανω και τετοια. δεν μπορω να φανταστω τη ζωη διπλα σε ανθρωπο που με φτανει σε τετοιο σημειο.
Θα μου κατεβάσει πόρτα στο σπίτι αλλά θα του την περάσω κολάρο μετά. Ξηγημένα αυτά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 23 Αύγ 2022, 21:05
SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:56
Δεν ξέρω, πες το λίγο ακόμα πιο απλά γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τί λες
Εκείνο που ξεκίνησες να λες είναι οτι πολλές φορές κάποιες ή κάποιοι (αρσενικοί/θηλυκοί) νοιώθουν θυμό με τον εαυτό τους γιατί επιμένουν να προσποιούνται οτι την βρίσκουν με έναν μαλάκα/μαλακισμένη και το θεωρούν αυτό μοιραία σχέση.
Εγώ σου απάντησα οτι εαν πιστεύει κάποιος οτι βιώνει μοιραία σχέση τότε την βρίσκει όντως, δεν προσποιείται.
Άλλο αν μετά μουτζώνεται γιατι ξέρω γω η μοιραία σχέση ήταν βασισμένη σε μια μαλακία
Καλά μέχρι εδώ?
Κάλλιστα.
Αλλά αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ. Αν κάποιος μουτζώνεται μετά, σαφώς και δεν ήταν μοιραία η σχέση. Οι μοιραίες σχέσεις αφήνουν θετικές αναμνήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 23 Αύγ 2022, 21:05
SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 21:03
Πώς θα σηκώσεις μωρή με 1.65 ύψος ολόκληρη πόρτα?!
Για αυτό τρώω

Ε πόσο βαριά να είναι μια πόρτα. Και αν δεν μπορέσω την πόρτα, κάτι θα βρω. Έτσι δεν θα έφευγε πάντως. Θα έφευγε με κολαρο.
Que Sera, Sera...
-
SUV
από SUV » 23 Αύγ 2022, 21:08
Ωραία, τα παράπονα και η πατριαρχία όπως το έθεσες στο ποστ, πώς κολλάει?
(δηλαδή, εντάξει, όχι ωραία, επειδή μιλάμε για κακοποιητικές σχέσεις, το να θεωρείς ξερω γω μοιραίο να σου σπάει τα παίδια κι εσύ το να σπας το κεφάλι αντίστοιχα, τί ωραία ανάμνηση μπορεί να σου αφήσει?)
-
SUV
από SUV » 23 Αύγ 2022, 21:09
Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 21:05
SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 21:03
Πώς θα σηκώσεις μωρή με 1.65 ύψος ολόκληρη πόρτα?!
Για αυτό τρώω

Ε πόσο βαριά να είναι μια πόρτα. Και αν δεν μπορέσω την πόρτα, κάτι θα βρω. Έτσι δεν θα έφευγε πάντως. Θα έφευγε με
κολαρο.
μάλιστα, κατάλαβα
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 23 Αύγ 2022, 21:16
SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 21:08
(δηλαδή, εντάξει, όχι ωραία, επειδή μιλάμε για κακοποιητικές σχέσεις, το να θεωρείς ξερω γω μοιραίο να σου σπάει τα παίδια κι εσύ το να σπας το κεφάλι αντίστοιχα, τί ωραία ανάμνηση μπορεί να σου αφήσει?)
Δεν μπορει μια κακοποιητική σχέση να είναι μοιραία.. Δηλαδή του στιλ αγαπήθηκαμε αλλά μας χώρισε η ζωή, τα θέλω μας κτλ δηλαδή γτπ δικαιολογίες. Μας ένωσαν οι ορμές μας, περάσαμε καλά και δεν ήταν για παραπάνω. Μοιραία σχέση είναι αυτή που αγαπάμε τον άλλον βαθιά και κάνουμε μαζί του οικογένεια και μένουμε ως τέλος μαζί. Αυτές είναι οι μοιραίες σχέσεις για μένα. Όλα τα άλλα είναι για την καβλαντα.
Que Sera, Sera...
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 23 Αύγ 2022, 21:19
Είπα εγώ ότι θεωρώ εγώ μοιραίο κάτι τέτοιο;

Μια ερμηνεία για τη μαζοχιστική συμπεριφορά παραμονής σε κακοποιητικές σχέσεις, πριν φτάσει ο άλλος στο σημείο να σπάει παϊδια, έδωσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
SUV
από SUV » 23 Αύγ 2022, 21:21
Εγώ γενικά δεν μιλάω για μοιραίες σχέσεις πια στην ζωή μου, γενικώς με τα μοιραία, δεν θέλω πια πολλά πολλά, γενικότερα
(ξέρεις τί είναι να δεις τον γιατρό που σου προόριζαν για γαμπρό μετά από κάποια χρόνια βοηθό στον γιατρό που σε κουράρει για τις χημειοθεραπείες? σαν να σου λέει, π@@τανα, δεν τον ήθελες για άντρα σου ε? παρτα τωρα

!)
-
SUV
από SUV » 23 Αύγ 2022, 21:23
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 21:19
Είπα εγώ ότι θεωρώ εγώ μοιραίο κάτι τέτοιο;

Μια ερμηνεία για τη μαζοχιστική συμπεριφορά παραμονής σε κακοποιητικές σχέσεις, πριν φτάσει ο άλλος στο σημείο να σπάει παϊδια, έδωσα.
Δεν ξέρω ρε Γαλή, μερικές φορές η αλήθεια είναι οτι με μπερδεύεις μερικές φορές με τον τρόπο που μιλάς.
Μάλλον θέλεις να πεις οτι πολλοί είναι μαζόχες και μετά κλαίγονται οτι τους κακοποιούν
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Απρ 2024, 20:31
-
-
- 293 Απαντήσεις
- 10531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
20 Σεπ 2024, 20:07
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
19 Ιουν 2024, 20:19
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
01 Νοέμ 2024, 10:03
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.