Φυσικά δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Αντιθέτως εκτός πραγματικότητας είναι η πεποίθηση αφού τρώω ξύλο σηκώνομαι και φεύγω σήμερα. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Δεν είναι ούτε χαζές, ούτε τον κωλο τους κοιτάνε, ούτε μαζόχες όσες παραμένουν σε μια συντροφική σχέση όταν υπάρχει κακοποίηση. Από την χειριστική συμπεριφορά του συντρόφου μέχρι και την "ενοχοποιηση" του θύματος για τα ξεσπάσματα του συντρόφου. Η ΓΑΛΗ έγραψε πριν ότι η γυναίκα δείχνει και ανάλογα ο άντρας αντιδρά. Μια ξεκάθαρη επίρριψη ευθυνης στο θύμα.
Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και γι' αυτό φταίνε σίγουρα οι άντρες, ενώ οι γυναίκες είναι τα αιώνια ημιανήλικα που ανέφερα, έτσι;
Δεν φαίνεται και πολύ φεμινιστικό αυτό, κορίτσια.
Όταν ξεπεραστεί ως νοοτροπία, το ότι ο σημερινός φεμινισμός θεωρεί τις γυναίκες κάτι σαν άτομα με ειδικές ανάγκες φύλου, ίσως κάτι προχωρήσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΠΑΣΙΦΑΗ μου, μην μου το λες γιατί έχω περάσει από πολυ χοντρή κόλαση στην ζωή μου ή καλύτερα κολάσεις, δεν στο λέω με μαγκιά αλλά καταλαβαίνω πια καλύτερα γιατι μερικοί άνθρωποι δεν έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν όπως "θα έπρεπε" κάποιες καταστάσεις
Κατ'αρχήν, μάλλον είμαι ξεκάθαρη από νωρίς που πιάσαμε κουβέντα οτι δεν τα έχω καλά με τους φεμινισμούςΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:54Και γι' αυτό φταίνε σίγουρα οι άντρες, ενώ οι γυναίκες είναι τα αιώνια ημιανήλικα που ανέφερα, έτσι;
Όταν ξεπεραστεί ως νοοτροπία, το ότι ο σημερινός φεμινισμός θεωρεί τις γυναίκες κάτι σαν άτομα με ειδικές ανάγκες φύλου, ίσως κάτι προχωρήσει.
Και δεν υποστηρίζω καμία αιώνια ημιανηλικότητα, λέω τί βλέπω και πώς κατανοώ καταστάσεις
Σορυ δηλαδή, δεν θα τσακωθούμε κι όλα!
Τα οποία παιδιά μπορεί ακόμα να προκύπτουν και από βιασμούς εντός γάμου. Αλλά ας καταλήξουμε στο αγαπημένο σου "Για όλα φταίνε οι γυναίκες. Γιατί είτε είναι πονηρές, είτε χαζές, είτε συμφεροντολογες και οι άντρες φέρονται κακουλικα καμιά φορά αλλά και αυτό είναι επειδή η γυναίκα τους δείχνει και αυτοί αντιδρούν ανάλογα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:49Σαφώς δεν είναι εύκολο να παίρνεις δυο παιδιά και να φεύγεις.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:40Το είδα το μεγενθυμένο. Για πολλούς λόγους μπορεί μια γυναίκα που δέχεται βια να μην καταφεύγει στον νόμο, συνήθως γιατί δεν ξέρει που να στηριχτεί και πως να ξεφύγει. Κάνει υπομονή, γιατί αυτό έχει μάθει πως πρέπει να κάνει. Γιατί να μωρέ ο άντρας είναι βίαιος από την φύση του, μην τον προκαλείς κι εσύ, πιέζεται, θα αλλάξει κάνε λίγο υπομονή, θα ηρεμήσει κτλ Μετά έρχονται και τα λόγια τα δικά του, θα αλλάξω, συγνώμη δεν θα ξαναγίνει κτλ και να μωρέ είναι καλός άνθρωπος και μας αγαπάει και αγαπάει τα παιδιά και αυτά τον αγαπάνε και και και...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:04
Ρίξε μια ματιά στο μεγεθυμένο. Αν λοιπόν η οποιαδήποτε θεωρεί ότι μια κατάσταση βίας και τρομοκρατίας είναι διαφύλαξη της εικόνας του πατέρα και της ...οικογενειακής εστίας, κάτι έχει καταλάβει τελείως λάθος.
Μπορεί να έχει όποια άποψη γουστάρει για το τι σημαίνει πατέρας και οικογενειακή εστία αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να την επιβάλλει στα παιδιά της.
Δεν είναι πάντα έτσι εύκολο άιντε πήρα δυο παιδιά και έφυγα. Το ζύγι είναι βαρύ για να αποφασίσεις. Όχι να φύγεις, στο που θα πας, πως θα γίνει όλη η διαδικασία, πως θα τα βγάλεις πέρα μόνη σου και ύστερα τα παιδιά τον ζητάνε και αυτός θέλει να βλέπει τα παιδιά και ύστερα έρχονται και οι απειλές θα σου πάρω τα παιδιά, καριόλα έχεις άλλον θα σε σκοτώσω και κάποιες φορές γίνεται κιόλας, την σκοτώνει. Και αναρωτιουνται οι γυναίκες που δέχονται βια, που θα πάω ;
Είναι πιο εύκολο και σαφώς πιο ...υπεύθυνο να κάνεις δυο, τρία ή τέσσερα παιδιά στο χαλαρό και να μένεις, ενώ ήδη έχεις αντιληφθεί τι παίζει από το πρώτο παιδί.
Αυτό το κόνσεπτ της γυναικείας ημιανηλικότητας, κάπου έχει κουράσει.
Αχ αυτή η Αγια γυναίκα η Μπεκατωρου. Ξύπνησε τις γυναίκες στην Ελλάδα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν φταίει ο άντρας μαρη ΓΑΛΗ ε; δεν φταίει άμα σηκώνει το κωλοχερο να δώσει μπουκέτο; ε; η γυναίκα φταίει που δεν σηκώνεται να φύγει; άιντε άιντε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:54Και γι' αυτό φταίνε σίγουρα οι άντρες, ενώ οι γυναίκες είναι τα αιώνια ημιανήλικα που ανέφερα, έτσι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 23 Αύγ 2022, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μιλάω διότι σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ μπούρδα. Άστο, γάμα το. Ποτέ δεν μιλάω στο βρόντο.SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:57ΠΑΣΙΦΑΗ μου, μην μου το λες γιατί έχω περάσει από πολυ χοντρή κόλαση στην ζωή μου ή καλύτερα κολάσεις, δεν στο λέω με μαγκιά αλλά καταλαβαίνω πια καλύτερα γιατι μερικοί άνθρωποι δεν έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν όπως "θα έπρεπε" κάποιες καταστάσεις
Γαλή, άντε και εισαγγελέας σε έδρα.
Ποιο θύμα ρε Νάιδα;Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:54Φυσικά δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Αντιθέτως εκτός πραγματικότητας είναι η πεποίθηση αφού τρώω ξύλο σηκώνομαι και φεύγω σήμερα. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Δεν είναι ούτε χαζές, ούτε τον κωλο τους κοιτάνε, ούτε μαζόχες όσες παραμένουν σε μια συντροφική σχέση όταν υπάρχει κακοποίηση. Από την χειριστική συμπεριφορά του συντρόφου μέχρι και την "ενοχοποιηση" του θύματος για τα ξεσπάσματα του συντρόφου. Η ΓΑΛΗ έγραψε πριν ότι η γυναίκα δείχνει και ανάλογα ο άντρας αντιδρά. Μια ξεκάθαρη επίρριψη ευθυνης στο θύμα.
Όποια τρώει ξύλο σήμερα και δεν φεύγει επειδή έχει παιδιά, δεν είναι θύμα, είναι καμμένο χαρτί που ανέχεται και το να τρώνε ξύλο τα παιδιά της.
Εκτός αν κάποιος θεωρεί ότι ένας παπάρας που ξυλοφορτώνει τη γυναίκα του, είναι στοργικός πατέρας. Ή ότι άρχισε να ρίχνει ξύλο στη γυναίκα του μετά το δεύτερο παιδί.
Δηλαδή, κάπου έλεος.
Αυτά είναι τριτοκοσμικές καταστάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι αστεία το λιγότερο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 23:08Ποιο θύμα ρε Νάιδα;Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:54Φυσικά δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Αντιθέτως εκτός πραγματικότητας είναι η πεποίθηση αφού τρώω ξύλο σηκώνομαι και φεύγω σήμερα. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Δεν είναι ούτε χαζές, ούτε τον κωλο τους κοιτάνε, ούτε μαζόχες όσες παραμένουν σε μια συντροφική σχέση όταν υπάρχει κακοποίηση. Από την χειριστική συμπεριφορά του συντρόφου μέχρι και την "ενοχοποιηση" του θύματος για τα ξεσπάσματα του συντρόφου. Η ΓΑΛΗ έγραψε πριν ότι η γυναίκα δείχνει και ανάλογα ο άντρας αντιδρά. Μια ξεκάθαρη επίρριψη ευθυνης στο θύμα.
Όποια τρώει ξύλο σήμερα και δεν φεύγει επειδή έχει παιδιά, δεν είναι θύμα, είναι καμμένο χαρτί που ανέχεται και το να τρώνε ξύλο τα παιδιά της.
Εκτός αν κάποιος θεωρεί ότι ένας παπάρας που ξυλοφορτώνει τη γυναίκα του, είναι στοργικός πατέρας. Ή ότι άρχισε να ρίχνει ξύλο στη γυναίκα του μετά το δεύτερο παιδί.
Δηλαδή, κάπου έλεος.
Αυτά είναι τριτοκοσμικές καταστάσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάπου να αντιλαμβανόμαστε τα όρια ανοχής των καταστάσεων και να μην έχουμε ένα πάτερν που κινούμεθα, αβρόχοις ποσί.
Απ' ό,τι διαβάζω, εγώ είμαι η κατηγορούμενη, γλυκά μου παιδιά.
Εσείς το παίζετε εισαγγελείς και όχι εγώ.
Εγώ απλώς σας γράφω,

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι φεμ του πχόρουμ ενωμένες.
Αξία ανεκτίμητη.
Αξία ανεκτίμητη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι και γι αυτό δεν ξαναμπήκε σπίτι μουΠασιφάη έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 23:04
Τεσπα, με συγχωρείς, αλλά όταν διάβασα πως ο τύπος είχε κάπου κρυμμένα όπλα, μου γύρισε το μάτι. Έχεις πάρει χαμπάρι τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, πριν καλά -καλά τον σουτάρεις; Κι εκεί θέλω να εστιάσω κυρίως.
Εγώ δεν θα άντεχα ούτε λεπτό αναμονής, να βάζω στο σπίτι μου έναν καριόλη, μήπως και μου κάνει ζημιά σε διαφορετική περίπτωση.
Όσο για την άλλη περίπτωση που ανέφερες, θα του έκοβα τ'αρχίδια. Ίσως έβγαινα σε 5 χρόνια, ίσως όχι. Αυτός όμως δεν θα τολμούσε να πειράξει πάλι καμία.
Για την άλλη περίπτωση άστο, εντάξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SUV την 23 Αύγ 2022, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βασανίζεται ο Μητσοτάκης – Μία γυναικοκτονία χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει
από Frappezitis » 05 Απρ 2024, 20:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Απρ 2024, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γυναικοκτονία της Άννα από την Κούβα: Η ιστορία της τρανς γυναίκας και το misgendering της ΕΛΑΣ
από AlienWay » 11 Ιούλ 2023, 14:43 » σε Εγκληματικότητα - 293 Απαντήσεις
- 10531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
20 Σεπ 2024, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ούτε λέξη για εκλογές το ζαβό του πασοκ
από Τοξοβόλος_UK » 19 Ιουν 2024, 15:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
19 Ιουν 2024, 20:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν έχει βρεθεί η λέξη που θα χαρακτηρίζει τον ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΕ.
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 08:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
01 Νοέμ 2024, 10:03
-