Είναι η ΝΔ νεοφιλελεύθερη;
"Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"
Re: "Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Νταξει φιλε, ξερω την συλλογιστική αυτή, την ακουσα και απο τον Τζήμερο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 17:54Εχεις διαβασει τι λεει η Μιραντα;
Εχεις διαβασει πχ οτι λεει πως η μη καταργηση της προσωπικης διαφορας παιρνει απο τους νεους συνταξιουχους για να δωσει στους παλιους;
Ναι.
Δεν περνουσε ζωη και κότα, αλλά το αγγουρι κολοκύθα που έχει να φάει δεν το εχει ξαναδοκιμάσει. Τεσπα, της αξίζει ότι και αν πάθει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 17:57η εργατική τάξη (sic) μέχρι τώρα περνούσε ζωή και κότα και τώρα έρχονται οι φιλελέδες να την καταστέψουνμίστερ μαξ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 17:32για να παρατηρούμε το γσι που θα φάει η εργατική τάξη απο τους νεοφιλελέρες που ΈΡΧΟΝΤΑΙ.
διαδώστε
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εδώ θα είμαστε να τα πούμεμίστερ μαξ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 18:02
Ναι.Δεν περνουσε ζωη και κότα, αλλά το αγγουρι κολοκύθα που έχει να φάει δεν το εχει ξαναδοκιμάσει. Τεσπα, της αξίζει ότι και αν πάθει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 17:57η εργατική τάξη (sic) μέχρι τώρα περνούσε ζωή και κότα και τώρα έρχονται οι φιλελέδες να την καταστέψουνμίστερ μαξ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 17:32για να παρατηρούμε το γσι που θα φάει η εργατική τάξη απο τους νεοφιλελέρες που ΈΡΧΟΝΤΑΙ.
διαδώστε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pam την 27 Μάιος 2019, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Αν ζούσα στην Ελλάδα κι έβγαινε ο Κούλης, θα έμπαινα σε βάρκα να πάω πρόσφυγας στη Συρία. Πιο πολλές πιθανότητες επιβίωσης θα είχα.
Ordem e Progresso.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Mαξ γι αυτα που εχει συμφωνησει ο Τσιπρας και ασε την Μιραντα
Οι δαπάνες για τις συντάξεις αναμένεται να μειωθούν από 17,3% του ΑΕΠ το 2016 σε 13,4% έως το 2020 και σε 12,9% το 2040 -λαμβάνοντας υπόψη και την αυξηση του ΑΕΠ-, σε σύγκριση με το 13% του ευρωπαϊκού μέσου όρου.
Από το 2025 και μετά, η κρατική χρηματοδότηση θα καλύπτει μόνο την εθνική σύνταξη (4,8% του ΑΕΠ) και δεν θα είναι απαραίτητη πρόσθετη χρηματοδότηση, δεδομένου ότι το έλλειμμα θα έχει εξαλειφθεί.
Οι εισφορές των εργαζομένων και των εργοδοτών θα αντιπροσωπεύουν σχεδόν όλες τις εισφορές του συστήματος από το 2026 και μετά. Κατά συνέπεια, η εφαρμογή της μεταρρύθμισης διασφαλίζει τη μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη οικονομική βιωσιμότητα του ελληνικού συνταξιοδοτικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι η μείωση της συνταξιοδοτικής δαπάνης θα συνεχιστεί, από το 2026. γι αυτα που εχει συμφωνησει ο Τσιπρας
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν διαφωνω οτι λυγισε και ο Τσιπρας υπο τις πιέσεις των δανειστών. Ωστόσο η ΝΔ και ο νεοφιλελερικος στόλος της, θα κάνει τους δανειστές να μοιάζουν με τροτσκιστες και λενινιστές. Η Ξάφα εκπροσωπεί πιο νεοφιλελε μέτρα απο το ΔΝΤ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 18:09Mαξ γι αυτα που εχει συμφωνησει ο Τσιπρας και ασε την Μιραντα
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΟΡΟΪΔΑ!

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι φάπες ρε σουργελο; δεν θα φάνε φάπες, θα χάσουν συντάξεις. Και οι περισσότεροι συριζαίοι μια χαρα την έχουν, ο λαος που ψηφίζει ΝΔ θα λοιμοκτονήσει.Pam έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 18:08Πλάκα έχετε οι συριζαιοι του φόρουμ. Οσοι δεν την κοπανησατε μετά τη σφαγή του κόμματος σας στις χθεσινες εκλογές λέτε ξανά αρλουμπες και κάνετε ότι άκυρη πρόβλεψη σας κατέβει. Το Μακεδονικό ήταν η ταφόπλακα του ΣΥΡΙΖΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε με 9,5 μονάδες διαφορά στις ευρωεκλογές, σε ένα μήνα στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου θα χάσει με διψήφια διαφορά και δε θα μπορείτε να συνέλθετε από τις φαπες.
Ανόητες κινδυνολογιες.Καλά δε καταλαβατε ότι η τακτική της κινδυνολογιας και της λασπολογίας δεν πιάνει όπως απέδειξαν περίτρανα οι ευρωεκλογές;Καμία σύνταξη δεν θα χαθεί όσο θα είμαστε εμείς κυβέρνηση. Η Ελλάδα θα γίνει ένα παραγωγικό κράτος με υπερήφανους πολίτες.μίστερ μαξ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 18:14Τι φάπες ρε σουργελο; δεν θα φάνε φάπες, θα χάσουν συντάξεις. Και οι περισσότεροι συριζαίοι μια χαρα την έχουν, ο λαος που ψηφίζει ΝΔ θα λοιμοκτονήσει.Pam έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 18:08Πλάκα έχετε οι συριζαιοι του φόρουμ. Οσοι δεν την κοπανησατε μετά τη σφαγή του κόμματος σας στις χθεσινες εκλογές λέτε ξανά αρλουμπες και κάνετε ότι άκυρη πρόβλεψη σας κατέβει. Το Μακεδονικό ήταν η ταφόπλακα του ΣΥΡΙΖΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε με 9,5 μονάδες διαφορά στις ευρωεκλογές, σε ένα μήνα στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου θα χάσει με διψήφια διαφορά και δε θα μπορείτε να συνέλθετε από τις φαπες.
Τάδε έφη Αρίστος:
Αυτό μένει να εξακριβωθεί στην επόμενη τετραετία. Όσες φορές έχει κυβερνήσει η ΝΔ, ακολούθησε τις ίδιες πολιτικές με το ΠΑΣΟΚ. Μπορείς να μου πεις ποιοι είναι οι νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί της ΝΔ; Είναι η πλειοψηφία ή η μειοψηφία; Πως θα μπορέσουν να επικρατήσουν οι ιδέες των νεοφιλελεύθερων αν είναι μειοψηφία;
Εσωσε τις συνταξεις σκιουρε ??μίστερ μαξ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 18:13Δεν διαφωνω οτι λυγισε και ο Τσιπρας υπο τις πιέσεις των δανειστών. Ωστόσο η ΝΔ και ο νεοφιλελερικος στόλος της, θα κάνει τους δανειστές να μοιάζουν με τροτσκιστες και λενινιστές. Η Ξάφα εκπροσωπεί πιο νεοφιλελε μέτρα απο το ΔΝΤ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 18:09Mαξ γι αυτα που εχει συμφωνησει ο Τσιπρας και ασε την Μιραντα
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΟΡΟΪΔΑ!
Καλα κανει και τους απειλει τωρα λεγε ρεε
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλά, ειναι κινδυνολογια να πιστεύουμε πως η ΝΔ θα κάνει πράξη αυτά που λένε τα στελέχη της. Οκ!Pam έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 18:18Ανόητες κινδυνολογιες.Καλά δε καταλαβατε ότι η τακτική της κινδυνολογιας και της λασπολογίας δεν πιάνει όπως απέδειξαν περίτρανα οι ευρωεκλογές;Καμία σύνταξη δεν θα χαθεί όσο θα είμαστε εμείς κυβέρνηση. Η Ελλάδα θα γίνει ένα παραγωγικό κράτος με υπερήφανους πολίτες.

Τι κάθεσαι κι απαντάς; Πριν τις ευρωεκλογές έγραψα να μην ασχολείστε μαζί τους, καθώς όσο και να χτυπιούνται στο πχώρουμ, αυτό που έρχεται δεν αλλάζει. Τώρα το χουν καταλάβει κι οι ίδιοι. Ας τον να σκούζει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 17:42Aν καταλαβαινω καλα το νεο ψεκασμενο αφηγημα ειναι οτι ο Μητσοτακης θα κοψει τις συνταξεις ενω ο Τσιπρας θα τις αυξανε;
Όμως, καλά θα κάνει ο Μαξ να σου υπενθυμίσει ότι είναι το "ναι σε όλα" του δημοψηφίσματος που "ήθελαν όλες οι κοινωνικές ομάδες" και συγκεκριμένα αυτή που αύριο θα είναι πιθανότατα η κυβέρνηση, για να τα εφαρμόσει...
Δεν θα ξεχνάμε έτσι εύκολα!

"Ψηφίστε με δύο χέρια και δύο πόδια ΝΑΙ" ούρλιαζε ο μπουμπούκος. Τρενάκια από εδώ, ράγες από εκεί, Crazy train από Όζι Όζμπορν...
Αυτό το ΝΑΙ ήρθε τώρα στα χέρια του. Ας μην είναι αχάριστος στον Τσίπρα που του έκανε τη χάρη!
Άιντε να δούμε τώρα πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Άτιμο πράγμα η πραγματικότητα που σου επιστρέφει τα πάντα στα μούτρα.

Ψεκασμενε τι κερδισες με το ΟΧΙ ?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ψήφισα (exit poll phorum)
από Lugozzi » 21 Μάιος 2023, 09:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 222 Απαντήσεις
- 7784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
23 Μάιος 2023, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όλιβερ Στόουν: «Έκανα λάθος που ψήφισα τον Τζο Μπάιντεν – Μας οδηγεί σε έναν Γ’ ΠΠ»
από Αρίστος » 04 Αύγ 2023, 13:48 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
05 Αύγ 2023, 15:12
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
21 Μάιος 2023, 01:55