btw, κάτι λέγατε οι "πορδοδευτικοί" γι' αυτούς που προβάλλουν πολύ οτι είναι άνδρες. Μπρέ, κρυφή είσαι? Ντουλαπίσια?50αρα δεν παιρνω, αν θες δωσε μου δυο 25αρες, μια ξανθια και μια μελαχρινη, και σου εγυωμαι πως θ ακουσει πολλες τσιριχτες φωνουλες και για πολλες ωρες, αλλα δεν θα ναι δικες μου, απο μενα θ ακουσεις μουγκρισματα πολικης αρκουδας.
ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Re: ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
- blackpaint
κοιτα, ολο με φανταρους, σκουποξυλα και αντρες που διαταζουν αλλους αντρες να πεσουν και να παρουν ασχολεισαι. Το ποιος εχει απωθημενα φαινεται ξεκαθαρα, θαρρω.Kauldron έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:09btw, κάτι λέγατε οι "πορδοδευτικοί" γι' αυτούς που προβάλλουν πολύ οτι είναι άνδρες. Μπρέ, κρυφή είσαι? Ντουλαπίσια?50αρα δεν παιρνω, αν θες δωσε μου δυο 25αρες, μια ξανθια και μια μελαχρινη, και σου εγυωμαι πως θ ακουσει πολλες τσιριχτες φωνουλες και για πολλες ωρες, αλλα δεν θα ναι δικες μου, απο μενα θ ακουσεις μουγκρισματα πολικης αρκουδας.
Καλά, συέχισε να με φαντασιώνεσαι. Τί να κάνουμε εκτός από τον πόθο που προκαλώ στις γυναίκες,κοιτα, ολο με φανταρους, σκουποξυλα και αντρες που διαταζουν αλλους αντρες να πεσουν και να παρουν ασχολεισαι. Το ποιος εχει απωθημενα φαινεται ξεκαθαρα, θαρρω.

Μμμμ... εγώ διαφωνώ πως το αίσθημα για την πατρίδα εμποδίζει την ανθρώπινη νόηση να... λάμψει. Αντίθετα, η έννοια πατρίδα ωφέλησε και ωφελεί ακόμη τον άνθρωπο σαν βασική αρχή στην εξέλιξη και την πρόοδό του.omg kai 3 lol έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 17:52η πατριδα για μια μεγαλη περιοδο της ιστοριας ηταν η σπηλια, η αυλη, τα τειχη που προασπιζαν την ευημερια, που οριοθετουσαν τους μεν απο τους δε, ειναι ολοφανερο πλεον οτι η ανθρωποτητα δεν συμβαδιζει με τετοιους ορους
ποτε αλλοτε στην ιστορια η ανθρωπινη νοηση δεν ελαμψε σε τοση μεγαλη κλιμακα ως αποτελεσμα της ευρειας διαδοσης της γνωσης/πληροφοριας παροτι αυτη η μαχη ειναι διαρκης
οταν ενα μετρησιμο μεγεθος της ανθρωπινης νοησης σκεφτεται ετσι οπως σημερα και θα συνεχισει να λειτουργει ετσι εκθετικα για τα επομενα χρονια δεν θα υπαρχει κανενα συνοριο-οριο
Ούτε πιστεύω ότι θα εξαλειφθούν τα σύνορα που περικλείουν ένα κράτος - πατρίδα. Δες τι συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη. Σύνορα υπάρχουν και οι διεκδικητές ξένου εδάφους και οι επεκτατισμοί βρίσκουν αντίσταση στα σχέδιά τους.
Χελώνε μου... ήσυχα... blackpaint, εσύ είσαι ευγενικός. Μη μαλώνετε ρε παιδιά, αυτά είναι χαζομάρες.
Γράψτε κάτι για το αίσθημα της πατρίδας... όπως το αισθάνεστε !
Αντε
Γράψτε κάτι για το αίσθημα της πατρίδας... όπως το αισθάνεστε !
Αντε

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
blackpaint έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:09Kauldron έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:06Πενηντάρα κάμψεις, αστράτευτε. Τσίμπα προς το παρόν στη γωνία, και οι μη αριθμήσιμες είναι προπονήσιμες.50αρα δεν παιρνω, αν θες δωσε μου δυο 25αρες, μια ξανθια και μια μελαχρινη, και σου εγυωμαι πως θ ακουσει πολλες τσιριχτες φωνουλες και για πολλες ωρες, αλλα δεν θα ναι δικες μου, απο μενα θ ακουσεις μουγκρισματα πολικης αρκουδας.
Το ξερεις το ανεκδοτο μ εναν που κανει καμψεις στην αυλη του και περναει ενας και του λεει "φιλε αυτο που γαμας εφυγε";
Σιγα μην το ξερεις.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μ' αρέσει που η νηματοθέτρια έκανε νήμα για την πατρίδα, την διαφθορά, την αλήθεια (σε πολυτονικό λόγω ηλικίας) και της το γύρισαν στο ποιος γαμάει τι. Αιώνιο πχώρουμ.
- omg kai 3 lol
poeta έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:22Μμμμ... εγώ διαφωνώ πως το αίσθημα για την πατρίδα εμποδίζει την ανθρώπινη νόηση να... λάμψει. Αντίθετα, η έννοια πατρίδα ωφέλησε και ωφελεί ακόμη τον άνθρωπο σαν βασική αρχή στην εξέλιξη και την πρόοδό του.omg kai 3 lol έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 17:52η πατριδα για μια μεγαλη περιοδο της ιστοριας ηταν η σπηλια, η αυλη, τα τειχη που προασπιζαν την ευημερια, που οριοθετουσαν τους μεν απο τους δε, ειναι ολοφανερο πλεον οτι η ανθρωποτητα δεν συμβαδιζει με τετοιους ορους
ποτε αλλοτε στην ιστορια η ανθρωπινη νοηση δεν ελαμψε σε τοση μεγαλη κλιμακα ως αποτελεσμα της ευρειας διαδοσης της γνωσης/πληροφοριας παροτι αυτη η μαχη ειναι διαρκης
οταν ενα μετρησιμο μεγεθος της ανθρωπινης νοησης σκεφτεται ετσι οπως σημερα και θα συνεχισει να λειτουργει ετσι εκθετικα για τα επομενα χρονια δεν θα υπαρχει κανενα συνοριο-οριο
Ούτε πιστεύω ότι θα εξαλειφθούν τα σύνορα που περικλείουν ένα κράτος - πατρίδα. Δες τι συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη. Σύνορα υπάρχουν και οι διεκδικητές ξένου εδάφους και οι επεκτατισμοί βρίσκουν αντίσταση στα σχέδιά τους.
τί ακριβως διεκδικουν αυτοι οι διεκδικητες; με τί σκοπο και εν ονοματι ποιου; (τιμηματος;)
οταν ο ανθρωπος -μια σημαντικη μεριδα- φροντισει και καλυψει τις βασικες αναγκες σιτησης, ψυχαγωγιας, μορφωσης, μοιραια θα στραφει εσωτερικα και τοτε θα αφυπνιστει πραγματικα απο τα υλικα δεσμα του οπου και εκει συντελειται ενας διαρκης αορατος πολεμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 21 Ιουν 2018, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Χαίρομαι που με τα τόσα θλιβερά που συμβαίνουν γύρω μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη δεν έχασες το ρομαντισμό σου. Όταν αφυπνιστεί ο ανθρώπινος νους και αποδεσμευτεί από την ύλη, τότε ίσως να μην έχει ανάγκη από την βασική αρχή της εξέλιξης που είναι η πατρίδα. Πολύ φοβάμαι όμως, ότι τότε δεν θα έχει ανάγκη από τίποτα...omg kai 3 lol έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:34
τί ακριβως διεκδικουν αυτοι οι διεκδικητες; με τί σκοπο και εν ονοματι ποιου; (τιμηματος;)
οταν ο ανθρωπος -μια σημαντικη μεριδα- φροντισει και καλυψει τις βασικες αναγκες σιτησης, ψυχαγωγιας, μορφωσης, μοιραια θα στραφει εσωτερικα και τοτε θα αφυπνιστει πραγματικα απο τα υλικα δεσμα του οπου και εκει συντελειται ενας διαρκης αορατος πολεμος
τι να πω για μένα το αίσθημα της πατρίδας ειναι όπως το αίσθημα του κλειτοριδικού οργασμού.
- Υδράργυρος
- Alexander the Great
- omg kai 3 lol
poeta έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:55Πολύ φοβάμαι όμως, ότι τότε δεν θα έχει ανάγκη από τίποτα...omg kai 3 lol έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:34
αυτο ακριβως ειναι που τρεμουν διαχρονικα ολοι οι ηγετες και οι εξουσιαστες του κοσμου.. οποτε ασε την σκοτουρα σου σε αυτους
Υδράργυρε δεν είμαι 20 χρονών αλλά φυσικά ούτε 50 !!!!!
Τώρα αν κάποιος σώνει και καλά θέλει να μάθει την ηλικία μου πρέπει να μου πει ποια ηλικία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
από Antipnevma » 18 Οκτ 2024, 15:13 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 58 Απαντήσεις
- 1156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
22 Οκτ 2024, 13:12
-