ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Ιουν 2018, 18:09

50αρα δεν παιρνω, αν θες δωσε μου δυο 25αρες, μια ξανθια και μια μελαχρινη, και σου εγυωμαι πως θ ακουσει πολλες τσιριχτες φωνουλες και για πολλες ωρες, αλλα δεν θα ναι δικες μου, απο μενα θ ακουσεις μουγκρισματα πολικης αρκουδας.
btw, κάτι λέγατε οι "πορδοδευτικοί" γι' αυτούς που προβάλλουν πολύ οτι είναι άνδρες. Μπρέ, κρυφή είσαι? Ντουλαπίσια?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 21 Ιουν 2018, 18:11

Kauldron έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:09
50αρα δεν παιρνω, αν θες δωσε μου δυο 25αρες, μια ξανθια και μια μελαχρινη, και σου εγυωμαι πως θ ακουσει πολλες τσιριχτες φωνουλες και για πολλες ωρες, αλλα δεν θα ναι δικες μου, απο μενα θ ακουσεις μουγκρισματα πολικης αρκουδας.
btw, κάτι λέγατε οι "πορδοδευτικοί" γι' αυτούς που προβάλλουν πολύ οτι είναι άνδρες. Μπρέ, κρυφή είσαι? Ντουλαπίσια?
κοιτα, ολο με φανταρους, σκουποξυλα και αντρες που διαταζουν αλλους αντρες να πεσουν και να παρουν ασχολεισαι. Το ποιος εχει απωθημενα φαινεται ξεκαθαρα, θαρρω.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Ιουν 2018, 18:14

κοιτα, ολο με φανταρους, σκουποξυλα και αντρες που διαταζουν αλλους αντρες να πεσουν και να παρουν ασχολεισαι. Το ποιος εχει απωθημενα φαινεται ξεκαθαρα, θαρρω.
Καλά, συέχισε να με φαντασιώνεσαι. Τί να κάνουμε εκτός από τον πόθο που προκαλώ στις γυναίκες, :003: τώρα προστέθηκαν και οι θαμώνες των πράηντ. Δε θέλω να σου ραγίσω την καρδιά, αλλά μου αρέσουν οι γυναίκες μόνο. :P
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
poeta
Phorum.gr user: poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta » 21 Ιουν 2018, 18:22

omg kai 3 lol έγραψε:
21 Ιουν 2018, 17:52
η πατριδα για μια μεγαλη περιοδο της ιστοριας ηταν η σπηλια, η αυλη, τα τειχη που προασπιζαν την ευημερια, που οριοθετουσαν τους μεν απο τους δε, ειναι ολοφανερο πλεον οτι η ανθρωποτητα δεν συμβαδιζει με τετοιους ορους

ποτε αλλοτε στην ιστορια η ανθρωπινη νοηση δεν ελαμψε σε τοση μεγαλη κλιμακα ως αποτελεσμα της ευρειας διαδοσης της γνωσης/πληροφοριας παροτι αυτη η μαχη ειναι διαρκης

οταν ενα μετρησιμο μεγεθος της ανθρωπινης νοησης σκεφτεται ετσι οπως σημερα και θα συνεχισει να λειτουργει ετσι εκθετικα για τα επομενα χρονια δεν θα υπαρχει κανενα συνοριο-οριο
Μμμμ... εγώ διαφωνώ πως το αίσθημα για την πατρίδα εμποδίζει την ανθρώπινη νόηση να... λάμψει. Αντίθετα, η έννοια πατρίδα ωφέλησε και ωφελεί ακόμη τον άνθρωπο σαν βασική αρχή στην εξέλιξη και την πρόοδό του.
Ούτε πιστεύω ότι θα εξαλειφθούν τα σύνορα που περικλείουν ένα κράτος - πατρίδα. Δες τι συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη. Σύνορα υπάρχουν και οι διεκδικητές ξένου εδάφους και οι επεκτατισμοί βρίσκουν αντίσταση στα σχέδιά τους.

Άβαταρ μέλους
poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta » 21 Ιουν 2018, 18:26

Χελώνε μου... ήσυχα... blackpaint, εσύ είσαι ευγενικός. Μη μαλώνετε ρε παιδιά, αυτά είναι χαζομάρες.
Γράψτε κάτι για το αίσθημα της πατρίδας... όπως το αισθάνεστε !

Αντε :bravo:

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 21 Ιουν 2018, 18:28

blackpaint έγραψε:
Kauldron έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:06
Πενηντάρα κάμψεις, αστράτευτε. Τσίμπα προς το παρόν στη γωνία, και οι μη αριθμήσιμες είναι προπονήσιμες.

Το ξερεις το ανεκδοτο μ εναν που κανει καμψεις στην αυλη του και περναει ενας και του λεει "φιλε αυτο που γαμας εφυγε";

Σιγα μην το ξερεις.
:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005: ε το μλκ....
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 21 Ιουν 2018, 18:32

Μ' αρέσει που η νηματοθέτρια έκανε νήμα για την πατρίδα, την διαφθορά, την αλήθεια (σε πολυτονικό λόγω ηλικίας) και της το γύρισαν στο ποιος γαμάει τι. Αιώνιο πχώρουμ.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 21 Ιουν 2018, 18:34

poeta έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:22
omg kai 3 lol έγραψε:
21 Ιουν 2018, 17:52
η πατριδα για μια μεγαλη περιοδο της ιστοριας ηταν η σπηλια, η αυλη, τα τειχη που προασπιζαν την ευημερια, που οριοθετουσαν τους μεν απο τους δε, ειναι ολοφανερο πλεον οτι η ανθρωποτητα δεν συμβαδιζει με τετοιους ορους

ποτε αλλοτε στην ιστορια η ανθρωπινη νοηση δεν ελαμψε σε τοση μεγαλη κλιμακα ως αποτελεσμα της ευρειας διαδοσης της γνωσης/πληροφοριας παροτι αυτη η μαχη ειναι διαρκης

οταν ενα μετρησιμο μεγεθος της ανθρωπινης νοησης σκεφτεται ετσι οπως σημερα και θα συνεχισει να λειτουργει ετσι εκθετικα για τα επομενα χρονια δεν θα υπαρχει κανενα συνοριο-οριο
Μμμμ... εγώ διαφωνώ πως το αίσθημα για την πατρίδα εμποδίζει την ανθρώπινη νόηση να... λάμψει. Αντίθετα, η έννοια πατρίδα ωφέλησε και ωφελεί ακόμη τον άνθρωπο σαν βασική αρχή στην εξέλιξη και την πρόοδό του.
Ούτε πιστεύω ότι θα εξαλειφθούν τα σύνορα που περικλείουν ένα κράτος - πατρίδα. Δες τι συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη. Σύνορα υπάρχουν και οι διεκδικητές ξένου εδάφους και οι επεκτατισμοί βρίσκουν αντίσταση στα σχέδιά τους.

τί ακριβως διεκδικουν αυτοι οι διεκδικητες; με τί σκοπο και εν ονοματι ποιου; (τιμηματος;)

οταν ο ανθρωπος -μια σημαντικη μεριδα- φροντισει και καλυψει τις βασικες αναγκες σιτησης, ψυχαγωγιας, μορφωσης, μοιραια θα στραφει εσωτερικα και τοτε θα αφυπνιστει πραγματικα απο τα υλικα δεσμα του οπου και εκει συντελειται ενας διαρκης αορατος πολεμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 21 Ιουν 2018, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Ιουν 2018, 18:37

Μόνο συγκίνηση. Για τη Maiore Patria αγωνιζόμαστε όλοι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta » 21 Ιουν 2018, 18:55

omg kai 3 lol έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:34

τί ακριβως διεκδικουν αυτοι οι διεκδικητες; με τί σκοπο και εν ονοματι ποιου; (τιμηματος;)

οταν ο ανθρωπος -μια σημαντικη μεριδα- φροντισει και καλυψει τις βασικες αναγκες σιτησης, ψυχαγωγιας, μορφωσης, μοιραια θα στραφει εσωτερικα και τοτε θα αφυπνιστει πραγματικα απο τα υλικα δεσμα του οπου και εκει συντελειται ενας διαρκης αορατος πολεμος
Χαίρομαι που με τα τόσα θλιβερά που συμβαίνουν γύρω μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη δεν έχασες το ρομαντισμό σου. Όταν αφυπνιστεί ο ανθρώπινος νους και αποδεσμευτεί από την ύλη, τότε ίσως να μην έχει ανάγκη από την βασική αρχή της εξέλιξης που είναι η πατρίδα. Πολύ φοβάμαι όμως, ότι τότε δεν θα έχει ανάγκη από τίποτα...

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Ιουν 2018, 18:57

τι να πω για μένα το αίσθημα της πατρίδας ειναι όπως το αίσθημα του κλειτοριδικού οργασμού.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 21 Ιουν 2018, 19:01

Uppercut έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:32
Μ' αρέσει που η νηματοθέτρια έκανε νήμα για την πατρίδα, την διαφθορά, την αλήθεια (σε πολυτονικό λόγω ηλικίας) και της το γύρισαν στο ποιος γαμάει τι. Αιώνιο πχώρουμ.
Τι ηλικια; εγω νομιζα οτι η ποετα ειναι 20χρονη :roll:

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alexander the Great » 21 Ιουν 2018, 19:02

Kauldron έγραψε:

Φανεροτατη ειναι.Το λενε και οι ιδιοι ''ειμαστε ολοι αδερφες''.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 21 Ιουν 2018, 19:03

poeta έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:55
omg kai 3 lol έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:34

Πολύ φοβάμαι όμως, ότι τότε δεν θα έχει ανάγκη από τίποτα...

αυτο ακριβως ειναι που τρεμουν διαχρονικα ολοι οι ηγετες και οι εξουσιαστες του κοσμου.. οποτε ασε την σκοτουρα σου σε αυτους

Άβαταρ μέλους
poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta » 21 Ιουν 2018, 19:04

Υδράργυρος έγραψε:
21 Ιουν 2018, 19:01
Uppercut έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:32
Τι ηλικια; εγω νομιζα οτι η ποετα ειναι 20χρονη :roll:
Υδράργυρε δεν είμαι 20 χρονών αλλά φυσικά ούτε 50 !!!!!

Τώρα αν κάποιος σώνει και καλά θέλει να μάθει την ηλικία μου πρέπει να μου πει ποια ηλικία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών