ΝαΙ ΑΛλΑ τΟ σΥνΤαΓμΑ!!!111!11
Cashlesss society. Αρ-χι-σα-μεεεεεεεεε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Cashlesss society. Αρ-χι-σα-μεεεεεεεεε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
στην ολλανδία οι μόνοι που δέχονται μετρητά είναι κάτι άραβες τεχνικοί ή κάτοχοι μίνι μάρκετ που κλέβουν την εφορία. Άντε και κανένας πορτιέρης σε κλαμπ που επίσης τα τσεπώνουν μαύρα.
Στην Αγγλία ακόμα και στα μμμ μπαίνεις με την χρεωστική σου κάρτα, εισιτήρια βγάζουν μόνο οι καθυστερημένοι.
Στην Αγγλία ακόμα και στα μμμ μπαίνεις με την χρεωστική σου κάρτα, εισιτήρια βγάζουν μόνο οι καθυστερημένοι.
- Dwarven Blacksmith
Αδιάφορο, είτε είναι ένα ευρώ είτε μια χρυσή λίρα, είτε ένα govcoin το πόσα λίτρα λάδι αγοράζεις με αυτό θα εξαρτηθεί από τη σοδειά του έτους, τα μεταφορικά, κλπ.

Εντάξει εσύ μπορεί να προτιμάς να χρησιμοποιείς κάρτα, όπως κι εγώ προτιμώ γενικά κάρτα, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να προτιμά να χρησιμοποιεί μετρητά. Εγώ πάντως θέλω να έχω το δικαίωμα για αμφότερα.
Αυτό με τα εισιτήρια σε επαρχιακές πόλεις είναι λίγο εκνευριστικό.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και εγώ, με εκνευρίζουν απιστευτα. Επρεπε να ειχαν καταργηθεί και αντικατασταθεί απο χάρτινα (που θα υπολογιζες και περισσοτερο την αξια τους). Παίζει να εχω να πιασω νομισμα στα χέρια μου πάνω απο χρόνο. Αν μου τα δώσουν απο ρέστα, τα αφηνω πουρμπούρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 30 Αύγ 2022, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νιώθεις την ίδια αηδία και με τα κουμπιά ή άλλα μικροσκοπικά αντικείμενα;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχω τέσσερις μήνες να πάω σε ATM. Στο σπίτι από μετρητά να έχω 4-5€ σε κέρματα; Κάπου εκεί. Τόσους μήνες δε μου έλειψαν καθόλου. Μόνο στα διόδια τα δίνω γιατι περνάω λίγο πιο γρήγορα από όταν πληρώνω με κάρτα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- vantono
Όχι. Μόνο με τα κερματα, επειδη καθε μέρα τα πιανουν εκατομμύρια μπιχλόχερα, βρίσκονται σε ιδρωμένες κωλότσεπες και τα βγάζει ο καθε βρωμιάρης απο τομπάτο του για να στα δώσει. Συν ότι με εκνευρίζει και ο ηχος, ετσι που κουδουνίζουν οταν τα 'χεις πάνω σου ή οταν πας να ανοιξεις το πορτοφολι σου.gassim έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 12:10Νιώθεις την ίδια αηδία και με τα κουμπιά ή άλλα μικροσκοπικά αντικείμενα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
κατ' αρχήν, αν μαζευτούν πολλά σακκουλιάζει η τσέπη και χαλάει η φόρμα του πανταλονιού
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Θα σας πω ένα μυστικό που μέχρι και στην Αμερική πολλοί δεν το γνωρίζουν. Πολλά, εάν όχι όλα τα άρθρα του αμερικανικού Συντάγματος προστατεύουν τον πολίτη/ιδιώτη από το κράτος.
Δεν υπάρχει καμία συνταγματική ελευθερία μεταξύ 2 ιδιωτών. Το Starbucks είναι ελεύθερο να δέχεται πατάτες αντί χρημάτων. Εσύ ως ελεύθερος πολίτης μπορείς να δώσεις πατάτες για ένα καφέ η να πας αλλού. Αντίστοιχα, το Twitter/Facebook κτλπ ως ιδιώτης μπορεί να σε μπλοκάρει χωρίς λόγο, δεν υπάρχει συνταγματική ελευθερία (free speech).
- vantono
Εδω και χρονια προτιμώ το epass, αλλά το μπασκετάκι με τα ψιλά ειναι οντως μια καλη επιλογή, τόσο γιατι την κανεις πιο γρηγορα απο το ταμείο, όσο και για να ξεφορτωθεις τυχον ψιλά που βρέθηκαν πανω σου.Awesomatic έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 12:11Έχω τέσσερις μήνες να πάω σε ATM. Στο σπίτι από μετρητά να έχω 4-5€ σε κέρματα; Κάπου εκεί. Τόσους μήνες δε μου έλειψαν καθόλου. Μόνο στα διόδια τα δίνω γιατι περνάω λίγο πιο γρήγορα από όταν πληρώνω με κάρτα.
ψηφιζουμε ουλοι κουλη και θα φαμε ακρίδες με χρυσα χαρτινα κουταλια.
και μαλιστα πρωτοι πρωτοι.
αλλα δεν ειστε για τιποτα, παλι μαδουρους θα ψηφισετε...
και μαλιστα πρωτοι πρωτοι.
αλλα δεν ειστε για τιποτα, παλι μαδουρους θα ψηφισετε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 30 Αύγ 2022, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπα, το χρήμα δεν έχει βρώμα, είναι καθαγιασμένο, είτε φυσικό, είτε ηλεκτρονικό, για τον περισσότερο κόσμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
22 Ιούλ 2023, 21:19