Α καλά.

Α καλά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μου κάνει εντύπωση που αναρωτιέστε αν θεωρείται κάποιος που το 2018 λέει για πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και δε θέλει τους πρόσφυγες γιατί "θα αλλοιωθούν οι κοινωνίες και θα καταργηθούν τα έθνη" ακροδεξιός.
Το "πατρίς" για τους ακροδεξιούς σημαίνει 21st of April, για τους αριστερούς το αντίθετο του "πατρίς" σημαίνει Σκόπια.Highlander έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 23:24Μου κάνει εντύπωση που αναρωτιέστε αν θεωρείται κάποιος που το 2018 λέει για πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και δε θέλει τους πρόσφυγες γιατί "θα αλλοιωθούν οι κοινωνίες και θα καταργηθούν τα έθνη" ακροδεξιός.
Είμαι άθεος και αγαπώ την πατρίδα μου (χωρίς να υποτιμώ τους άλλους λαούς).
Πραγματικός λόγος, γιατί δε βολεύει την άποψη που πάνε να επιβάλλουν με το έτσι θέλω.Γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος ακροδεξιος;
Α, παπαπαπαπα...
Κάποια μέρα κάποιος μελλοντικός Σόϊμπλε, κάποιος μελλοντικός Γερούν θα είναι δικά μας παιδιά.
Ποιος αναρωτιέται;Highlander έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 23:24Μου κάνει εντύπωση που αναρωτιέστε αν θεωρείται κάποιος που το 2018 λέει για πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και δε θέλει τους πρόσφυγες γιατί "θα αλλοιωθούν οι κοινωνίες και θα καταργηθούν τα έθνη" ακροδεξιός.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Σωστό!
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.