ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 'ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ' (ως ορος ..)
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Re: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 'ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ' (ως ορος ..)
Ας σημειώσω από μέρους μου ότι πολύ μεγάλη εντύπωση δεν κάνουν τόσο οι απόψεις του ενός ή του άλλου ,τουλάχιστον στη συνείδησή μου ,αλλά η αυτοπεποίθηση με την οποία τις στηρίζει και μπροστά στη αυτοπεποίθηση υποκλίνεσαι ...δύο τσαμπουκάδες και δυο βεβαιότητες μπορεί να συγκρούονται να υποχωρεί καμία και να της θαυμάζεις και τις δύο εξίσου ...το λέω γιατί ειμαι δηλαδη εξελιχθηκα χωρίς να το θέλω κακέκτυπο του Αινιάν και δεν έχω το θάρρος να υποστηρίξω ανάλογες απόψεις σαν του Αινειάν με την ίδια αυτοπεποίθηση όπως αυτός,πάντως στο χώρο εργασίας τα λέω είμαστε υπάλληλοι του κράτους δεν μπορεί να μιλάς ενάντιον του κράτους, το κράτος άμα θέλει σε πετάει ,άμα θες να κάνεις αντίσταση μπες στη διαθεσιμότητα και από τον ελεύθερο τομέα τον ιδιωτικό φωναζε όσο θέλεις εναντίον του κράτους...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Όταν λες σε πετάει, εννοείς σε απολύει ή σου κάνει άλλα, ανάλογα με αυτά που γίνονταν στην πρώην ΕΣΣΔ; Αν σου κάνει άλλα δεν νομίζω να γλυτώσεις στον ιδιωτικό τομέα. Επίσης από πότε δεν έχουμε δημοκρατία, ελευθερία του λόγου, ελευθερία γενικά; Ποιος το επέβαλε αυτό;
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Εννοώ διαθεσιμότητα ή άλλη πειθαρχική δίωξη λόγω αναξιοπρεπούς διαγωγής εκτός υπηρεσίας η άλλο πειθαρχικό παράπτωμα,παράβαση καθήκοντος κλπ να μην ξεχνάμε και το νόμο Μανιτακη που ταλαιπωρησε πολλούς δ.υ. λόγου χάριν γνωστη μου διορισμένη καθηγήτρια ΚΚΕσσα προ ετών είχε εκφράσει φόβους ότι θα πάει σπίτι της οταν οξυνθεί η ταξική πάληAntares έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 10:12Όταν λες σε πετάει, εννοείς σε απολύει ή σου κάνει άλλα, ανάλογα με αυτά που γίνονταν στην πρώην ΕΣΣΔ; Αν σου κάνει άλλα δεν νομίζω να γλυτώσεις στον ιδιωτικό τομέα. Επίσης από πότε δεν έχουμε δημοκρατία, ελευθερία του λόγου, ελευθερία γενικά; Ποιος το επέβαλε αυτό;
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Εργοδότης μου είναι η ελληνική κρατική εξουσία στην οποία πληρωνεις υποχρεωτικά τους φόρους σουhellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 06:31
Εργοδότης σου είμαι, με όλες τις έννοιες του όρου.
Εσύ, σαν υπάλληλός μου, δεν κάνεις την δουλειά για την οποία σε πληρώνω.
Σημ
Αποφεύγω να εμπλέκομαι σε προσωπικές κόντρες και επιθέσεις
Ειχες βεβαιωμενες οφειλες 18 χρονια και δεν επαθες τιποτα;
Δε νομιζω baby.
Not exactly, στην οθωμανικη αυτοκρατορια δεν υπηρχε λαϊκη κυριαρχια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 04:56Κατ αρχήν δεν είσαι εργοδότης μου αλλά φόρου υποτελής πληβείος που πληρώνει φόρους στον Αφέντη μου δηλαδή την κρατική εξουσία , για να πληρώνει αυτή εμένα τον αυλικό κρατικό υπάλληλο τηςhellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 04:17, για έναν ζημιογόνο για το σύστημα υπάλληλο, που νιώθει περήφανος που ζημιώνει τον εργοδότη του, δηλαδή ΕΜΕΝΑ, μη κάνοντας αυτό για το οποίο πληρώνεται.
Το να ισχυρίζεσαι οτι είσαι υπάλληλος μου είναι σαν να ισχυρίζεται ο υποδουλος Ρωμιός οτι οι γενίτσαροι είναι υπάλληλοι τοτ γιατί πληρώνονται απο τους φόρους που πληρώνει αυτός στον Σουλτάνο !!!!
Απο την αλλη λαϊκη κυριαρχια σημαινει οτι ο λαος οριζει τη διοικηση του κρατους, δε σημαινει οτι ο τελευταιος μαλακας θα ερθει να σε διαταξει. Μια καλη αντιστοιχια με το λαο ειναι οι μικρομετοχοι σε μια πολυεθνικη, το οτι εχω 3 μετοχες Κοσμοτε δε σημαινει οτι ειμαι αφεντικο των υπαλληλων στο Γερμανο της γωνιας. (σημαινει ωστοσο οτι εχουμε αντικρουομενα συμφεροντα).
- Οργισμένος
Βολικα ψεμματα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 20:30..αλλα υπαρχουν τα συμφεροντα της χωρας ετσι οπως αυτα οριζονται απο το εκαστοτε κυριαρχο πολιτικο της κατεστημενο . Και που με αυτα τα συυμφεροντα ταυτιζεται καποιο ποσοστο (μικρο η μεγαλο) των κατοικων αυτης της χωρας σε μικρο η μεγαλο βαθμο αναλογα με την εκαστοτε περισταση
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Συμφωνούμε σε αυτό , πάντως ένας δημόσιος υπάλληλος πληρώνεται και δέχεται εντολές απο την κρατική εξουσία , το που στηριζεται αυτή η εξουσία για να ανέλθει και να συντηρείται ως εξουσία είναι άλλο ζήτημα , όπως άσχετο είναι το τι πολιτικη ακολουθείfoscilis έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 12:38Απο την αλλη λαϊκη κυριαρχια σημαινει οτι ο λαος οριζει τη διοικηση του κρατους, δε σημαινει οτι ο τελευταιος μαλακας θα ερθει να σε διαταξει. Μια καλη αντιστοιχια με το λαο ειναι οι μικρομετοχοι σε μια πολυεθνικη, το οτι εχω 3 μετοχες Κοσμοτε δε σημαινει οτι ειμαι αφεντικο των υπαλληλων στο Γερμανο της γωνιας. (σημαινει ωστοσο οτι εχουμε αντικρουομενα συμφεροντα).
- hellegennes
Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καταρχήν , γνωρίζω πολεμικές τεχνες ακριβως γι αυτό τον λογο , να αντιμετώπιζω τέτοιες περιπτώσεις και κατα δεύτερον σε πιο αυταρχικό λολοκληρωτθκο καθεστώς , εσύ που θα τολμουσες να τα βάλεις με εμας τους δημόσιους υπαλλήλους , οι οποίοι είμαστε οι φορείς υπηρέτες και εκφραστές της επίσημης κρατικής εξουσίας θα πηγαινες φυλακη γιατί τα εβαζες με την πατρίδα
Γιατί πατρίδα ισον κρατος και κράτος ίσον δημόσιοι υπάλληλοι
Αρα οποιος τα βάζει με εμας τους δημόσιους υπαλλήλους τα βάζει με την πατρίδα αρα είναι άπατρις εθνοπροδοτης !!!

- Northern Spirit
ΔΥ ειναι οι σκλαβοι που σηκωνουνε την εξουσια των κρατιστων που κυβερνουνε..Σας ταιζουνε βεβαια καλα γιατι ειναι βαρυ το κουβαλημα στους ωμους του κρατιστη ηγετη και των αλλων ανωτατων παρασιτων του κρατισμου..Ειναι σαν τον γαιδαρο που τον ταιζεις καλα για να μπορεσει να συνεχισει να σε κουβαλαει..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 20:08Καταρχήν , γνωρίζω πολεμικές τεχνες ακριβως γι αυτό τον λογο , να αντιμετώπιζω τέτοιες περιπτώσεις και κατα δεύτερον σε πιο αυταρχικό λολοκληρωτθκο καθεστώς , εσύ που θα τολμουσες να τα βάλεις με εμας τους δημόσιους υπαλλήλους , οι οποίοι είμαστε οι φορείς υπηρέτες και εκφραστές της επίσημης κρατικής εξουσίας θα πηγαινες φυλακη γιατί τα εβαζες με την πατρίδα
Αρα οποιος τα βάζει με εμας τους δημόσιους υπαλλήλους τα βάζει με την πατρίδα αρα είναι άπατρις εθνοπροδοτης !!!
Ο ρολος του γαιδαρου δεν ειναι ιδιαιτερα τιμητικος αλλα ορισμενοι οσφυοκαμπτες το θεωρουνε τιμη τους και καμαρι τους...Δικο τους προβλημα βεβαιως...
Εγω αυτο που ευχομαι ειναι καλο κουβαλημα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και γω ξέρω ΒΑΡΑΤΕ τέχνες!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 20:08Καταρχήν , γνωρίζω πολεμικές τεχνες ακριβως γι αυτό τον λογο , να αντιμετώπιζω τέτοιες περιπτώσεις και κατα δεύτερον σε πιο αυταρχικό λολοκληρωτθκο καθεστώς , εσύ που θα τολμουσες να τα βάλεις με εμας τους δημόσιους υπαλλήλους , οι οποίοι είμαστε οι φορείς υπηρέτες και εκφραστές της επίσημης κρατικής εξουσίας θα πηγαινες φυλακη γιατί τα εβαζες με την πατρίδα
Δυστυχώς για σένα χουντολάγνε, η χούντα ψόφησε, εδώ και κάτι χρόνια, και οι τεμπέληδες και καρεκλοκένταυροι σαν ελόγου σου θα μου/μας αερίσετε τα μέζεα.
Τις υπόλοιπες παπαρολογίες δεν τις σχολιάζω. Είπαμε πίσω από την ανωνυμία βγαίνει η χυδαιότητα της προσωπικότητας του καθενός.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ειναι απιστευτο ποσο τελεια τα λεει ο εκλεκτος συμφορουμιτης ΑΙΝΕΙΑΝ.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Νομίζω πως παρεξήγησες τον Αινείαν, ο οποίος ειναι ενας παραξενος συνδιασμος μπεντζαμιν τακερ με κυρ παντελή.Northern Spirit έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 20:27ΔΥ ειναι οι σκλαβοι που σηκωνουνε την εξουσια των κρατιστων που κυβερνουνε..Σας ταιζουνε βεβαια καλα γιατι ειναι βαρυ το κουβαλημα στους ωμους του κρατιστη ηγετη και των αλλων ανωτατων παρασιτων του κρατισμου..Ειναι σαν τον γαιδαρο που τον ταιζεις καλα για να μπορεσει να συνεχισει να σε κουβαλαει..
Ο ρολος του γαιδαρου δεν ειναι ιδιαιτερα τιμητικος αλλα ορισμενοι οσφυοκαμπτες το θεωρουνε τιμη τους και καμαρι τους...Δικο τους προβλημα βεβαιως...
Εγω αυτο που ευχομαι ειναι καλο κουβαλημα..
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Είμαι πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ γιατί κρινω οτι τα συμφέροντα μου ως Βαθύ Δημοισιουπαλληλικο Κράτος εξυπηρετούνται απο αυτόν τον πολιτικο χώρο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Λαθος ο ορος Υπερκερδη,υπαρχουν.....Aπροσμενα κερδη!!!
από Frappezitis » 07 Ιουν 2023, 21:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Ιουν 2023, 11:53
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Απρ 2024, 00:43
-
-
Νέα δημοσίευση Εθνικά επικίνδυνος ο τουιτεράς Κυρανάκης.
από Kauldron » 16 Ιουν 2023, 15:37 » σε Εθνικά Θέματα - 47 Απαντήσεις
- 1399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Ιουν 2023, 20:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τριπλό Βατερλό στα εθνικά θέματα
από Αρίστος » 10 Μάιος 2024, 14:34 » σε Εθνικά Θέματα - 10 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-