Επειδη τα ειχα δει αυτα που λες: οταν ανοιγεις νηματα ή γραφεις πολυ, εκτιθεσαι στην κριση των χρηστων. Και αμα δεν αρεσουνε μπορει να σε γιουχαρουνε καποιοι. Ειναι φυσιολογικο. Εσυ ή παρτο αλλιως, ή αγνοησε αυτους που σε γιουχαρουνε και κανε την πλακα σου με τους υπολοιπους.poeta έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 00:01
Α, και δεν το πήρα με κακό μάτι το νέο πχώρουμ, ίσα-ίσα είπα ότι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Αλλά βέβαια πρέπει να πω πως έχω πολύ κακή εμπειρία από το παλιό με τους συντονιστές που άφηναν καταστάσεις ανεξέλεγκτες, επέτρεπαν κάποια άτομα να κάνουν μπούλιγκ σε όσους δεν πήγαιναν κι έκαναν μπαν για ψιλοπράγματα . Θεωρώ αισχρό σε μία κοινότητα, κάποια άτομα με τις ευλογίες μερικών συντονιστών, να κάνουν τραμπουκισμούς.
ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
- Υδράργυρος
Re: ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Re: ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Κοίτα ποια είναι η διαφορά μας. Εχω δει νήματα - σκουπίδια και δεν είπα τίποτα. Αν με γιουχάρει κάποιος, πίστεψέ θα το αντέξω, δεν μπορώ να κάνω χαρακίρι. Κι ας κάνει και πλάκα - το θέμα είναι ποιος γελάει τελευταίος.Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 00:17Επειδη τα ειχα δει αυτα που λες: οταν ανοιγεις νηματα ή γραφεις πολυ, εκτιθεσαι στην κριση των χρηστων. Και αμα δεν αρεσουνε μπορει να σε γιουχαρουνε καποιοι. Ειναι φυσιολογικο. Εσυ ή παρτο αλλιως, ή αγνοησε αυτους που σε γιουχαρουνε και κανε την πλακα σου με τους υπολοιπους.poeta έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 00:01
Α, και δεν το πήρα με κακό μάτι το νέο πχώρουμ, ίσα-ίσα είπα ότι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Αλλά βέβαια πρέπει να πω πως έχω πολύ κακή εμπειρία από το παλιό με τους συντονιστές που άφηναν καταστάσεις ανεξέλεγκτες, επέτρεπαν κάποια άτομα να κάνουν μπούλιγκ σε όσους δεν πήγαιναν κι έκαναν μπαν για ψιλοπράγματα . Θεωρώ αισχρό σε μία κοινότητα, κάποια άτομα με τις ευλογίες μερικών συντονιστών, να κάνουν τραμπουκισμούς.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω είναι ότι βαριέμαι εύκολα κι αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
από Antipnevma » 18 Οκτ 2024, 15:13 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 58 Απαντήσεις
- 1156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
22 Οκτ 2024, 13:12
-