Στο μυαλό του Φοσίλι αποδεικνύεται μισογυνισμός....Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Ιαν 2020, 19:59Το θρυλικό για ποιο λόγο παίζει ρόλο; γιατίεχει διαφορά να είναι αγοράκι;
είσαι σε ένα δωμάτιο με τον Τζεγκίς Χαν
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: είσαι σε ένα δωμάτιο με τον Τζεγκίς Χαν
-
Ρε συ φίλε φοσιλη πως γίνεται από την μία να μας λες για τις sjw πιπες.για τα τραβελια και από την άλλη να υιοθετείς όλη την βλακεια τους για τον ντεμεκ φεμινισμο;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πρώτη στον κόσμο στις εκτρώσεις είναι η Λατινική Αμερική (44 ετησιως ανά 1000 γυναικες) , δεύτερη η Αφρική, προτελευταία η Ευρώπη με 29/1000 και τελευταία η Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς με 17/1000) . Στην Ελλάδα γίνονται 350 000 κάθε χρόνο. Εάν υπολογίσουμε κιμπαρικα σαν γυναίκες όλα τα θηλυκά της χώρας (5 εκ) πιάνουμε χαλαρά ένα 70αρι. Πρέπει να είμαστε στο βάθρο των ολυμπιονικων μαζί με την Ταϊλάνδη και άλλες τριτοκοσμικες χώρες της πουτσας, δλδ σεξοτουρισμου. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ο νηματοθετης υπερασπιζεται απλά το δικαίωμα των Ελλήνων να είναι και να παραμείνουν εσαει μια χώρα της πουτσας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
λέει πουθενά ότι τα έμβρυα είναι από την ελλάδα?

Αν έβαζες λάθρο άραπς θα ήταν πολύ πιό εύκολο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κανείς δεν τα βάζει με τις γυναίκες.
Πρώτοι είναι οι δήμιοι δήθεν ιατροί που δέχονται να το κάνουν, που το κάνουν εύκολο.
Ωστόσο έχω μιά ένσταση. Γιά ελληνίδες μόνο που θέτουν όλους τους όρους τους στην αγορά των σχέσεων στους αξιολύπητους Ελ, πως γίνεται μόνο στην κρισιμότερη στιγμή να γίνονται υποχείρια του ανδρικού κοκορισμού, γραψαρχιδισμού και μπουλίασης και να μην χρησιμοποιούν την παντοδυναμία τους γιά κάτι πιό εποικοδομητικό.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν είναι, υπάρχουν δύο ακόμη πιο έξυπνοι και για να σε βοηθήσω μπι μου ο ένας από αυτούς σίγουρα δεν είμαι εγώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Αφού δεν είναι εσύ μπορούμε να αποκλείσουμε και τους enaon / Χουργιαρτς.

Εσύ ναι μπορείς, προφανώς.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Δίπλα σου είναι αμφότερα.Alien666 έγραψε: ↑17 Ιαν 2020, 16:16Σώζω ό,τι από τα δύο βρίσκεται πιο κοντά σε μένα.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2020, 16:08Αφού έχεις πρόβλημα με τον τρόπο που τίθεται, να σ'το κάνω πιο εύκολο:
Δεν υπάρχει ο Χαν και υπάρχει ποτάμι. Πέφτουν στο ορμητικό ποτάμι το κοριτσάκι και τα έμβρυα. Ρεαλιστικά είναι αδύνατον να τραβήξεις και τα δυο πάνω. Θα πρέπει να διαλέξεις αν θα σώσεις τα έμβρυα ή το κοριτσάκι.
Ιδού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Παίρνω κάποιο στη τύχη, δίχως να το πολυσκεφτώhellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2020, 23:03Δίπλα σου είναι αμφότερα.Alien666 έγραψε: ↑17 Ιαν 2020, 16:16Σώζω ό,τι από τα δύο βρίσκεται πιο κοντά σε μένα.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2020, 16:08Αφού έχεις πρόβλημα με τον τρόπο που τίθεται, να σ'το κάνω πιο εύκολο:
Δεν υπάρχει ο Χαν και υπάρχει ποτάμι. Πέφτουν στο ορμητικό ποτάμι το κοριτσάκι και τα έμβρυα. Ρεαλιστικά είναι αδύνατον να τραβήξεις και τα δυο πάνω. Θα πρέπει να διαλέξεις αν θα σώσεις τα έμβρυα ή το κοριτσάκι.
Ιδού.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Από τους σπουδαιότερους ηγέτες στην ιστορία. Από το να ασχολούμαστε με σφαγές νηπίων θα τον πήγαινα για καμία μπυρίτσα ακούγοντας τις ιστορίες του....
Είσαι σε ένα δωμάτιο με τον Τζέγκις Χαν
Σου ζητάει να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο πράγματα. Ή να βιάσεις μια αθώα γυναίκα ή να σκοτώσεις τον Τσε Γκεβάρα.
Τι από τα δύο επιλέγεις;
Σου ζητάει να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο πράγματα. Ή να βιάσεις μια αθώα γυναίκα ή να σκοτώσεις τον Τσε Γκεβάρα.
Τι από τα δύο επιλέγεις;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι έχω στο δεύτερο δωμάτιο μου
από Unicex » 04 Ιαν 2025, 14:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex