Γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος ακροδεξιος;
Γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος ακροδεξιος;
μονον σοβαρες παρατηρησεις παρακαλω.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Re: Γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος ακροδεξιος;
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Τι ακριβώς εννοείς με τον όρο ακροδεξιός;
ΠΑΤΡΙς θρησκεια οικογενεια και δεν θελω παρανομους λαθρομεταναστες.Τοσο απλα
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν ειναι κακο ,κακο ειναι να εισαι 40 χρονων και να εισαι αριστερος .
Νόμιμους λαθρομετανάστες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Ποια πατρίδα, ποια θρησκεία ποια οικογένεια; Γίνε πιο συγκεκριμένος. Μπορεί ας πούμε να είναι ακροδεξιός ενας άγαμος τριαντάρης που πάει στην εκκλησία Χριστούγεννα και Πάσχα, ενώ έχει υπηρετήσει σε βυσματική θέση;
Αν εισαι αριστερος μετα τα 30 εισαι βλαξ.Εχεις κουβεντιασει με αριστερο; Δεν μπορεις να συνενοηθεις διοτι δεν εχει λογο.Για αυτο οι μη εχοντες μυαλο βολευονται πισω απο αντιναζιστικα συνθηματα ,αντιφασιστικα ,προοδευτικα ,ειρηνιστικα κτλ κτλ κλτλ Φυσικα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ και τα βλεπεις σε μια προχειρη συζητηση μαζι τους
οσο για το αν ειναι φιλανθρωποι; αστα να πανε στον διαβολο ΟΥΤΕ εναν φιλανθρωπο αριστερο δεν ξερω.Αν διαφωνησεις με τις βλακειες του ειναι ετοιμος να σε σκοτωσει.Αν ο αριστερος ειναι γιατρος και του πανε ...φασιστα τραυματια αστο καλυτερα.Πηγαινε αλλου.
.
- wooded glade
Οι αριστεροί είναι άστα να πάνε, όπως και τα αβγά.
Το άλλο αβγό λέει δεν θέλω να κρατάνε οι μαύροι-πακιστανοί τη σημαία, επειδή ... δεν έχουν ωραίο χρώμα.
Αλλά τι θες οι μαύροι-πακιστανοί ; Να βάζουν βόμβες του Μπιν Λάντεν ;
Το ίδιο αβγό όταν γίνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Νέα Υόρκη και φυσικά οι φιλόξενοι σ' αυτά Αμερικάνοι συνεορτάζουν, χειροκροτάει !
Το άλλο αβγό λέει δεν θέλω να κρατάνε οι μαύροι-πακιστανοί τη σημαία, επειδή ... δεν έχουν ωραίο χρώμα.
Αλλά τι θες οι μαύροι-πακιστανοί ; Να βάζουν βόμβες του Μπιν Λάντεν ;
Το ίδιο αβγό όταν γίνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Νέα Υόρκη και φυσικά οι φιλόξενοι σ' αυτά Αμερικάνοι συνεορτάζουν, χειροκροτάει !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αλήθεια τι είναι αυτά; Ξέρεις να μας πεις; Έλα ρε διαφώτα.ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 22:54Αν εισαι αριστερος μετα τα 30 εισαι βλαξ.Εχεις κουβεντιασει με αριστερο; Δεν μπορεις να συνενοηθεις διοτι δεν εχει λογο.Για αυτο οι μη εχοντες μυαλο βολευονται πισω απο αντιναζιστικα συνθηματα ,αντιφασιστικα ,προοδευτικα ,ειρηνιστικα κτλ κτλ κλτλ Φυσικα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ και τα βλεπεις σε μια προχειρη συζητηση μαζι τους
οσο για το αν ειναι φιλανθρωποι; αστα να πανε στον διαβολο ΟΥΤΕ εναν φιλανθρωπο αριστερο δεν ξερω.Αν διαφωνησεις με τις βλακειες του ειναι ετοιμος να σε σκοτωσει.Αν ο αριστερος ειναι γιατρος και του πανε ...φασιστα τραυματια αστο καλυτερα.Πηγαινε αλλου.
.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για τους ίδιους λόγους που είναι κακό να είναι κάποιος ακροαριστερός.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αυτά είναι χαρακτηριστικά ενός απλώς δεξιού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δηλαδη πρεπει να ειναι ακροδεξιος καποιος για να θελει αυτα που γραφεις;
Winter is coming
- Highlander
- wooded glade
Πάντως πως μπορώ εγώ να ξεχωρίσω έναν "παράνομο λαθρομετανάστη" στο δρόμο, στην καφετέρια, στην εξέδρα των επισήμων της Λεωφόρου ;
Μπορεί δε να είναι ο παράνομος λαθρομετανάτης από Νορβηγός μέχρι Γιαπωνέζος.
Αστυνομία δεν είμαι, τάγματα εφόδου δεν είμαι.
Πιστεύω έχω δύο μόνο τρόπους αντίδρασης:
Ο ένας είναι ο νορμάλ, να πω "καλησπέρα σας κύριε Αχμέτ-Μεχμέτ, καφεδάκι ήπιατε, δεν θα πάρετε" όπως ακριβώς θα έλεγα και σε έναν συνέλληνα.
Η άλλη είναι επίθεση τύπου Μπαρμπαρούση στη λαϊκή αγορά του Αγρινίου.
Μπορεί δε να είναι ο παράνομος λαθρομετανάτης από Νορβηγός μέχρι Γιαπωνέζος.
Αστυνομία δεν είμαι, τάγματα εφόδου δεν είμαι.
Πιστεύω έχω δύο μόνο τρόπους αντίδρασης:
Ο ένας είναι ο νορμάλ, να πω "καλησπέρα σας κύριε Αχμέτ-Μεχμέτ, καφεδάκι ήπιατε, δεν θα πάρετε" όπως ακριβώς θα έλεγα και σε έναν συνέλληνα.
Η άλλη είναι επίθεση τύπου Μπαρμπαρούση στη λαϊκή αγορά του Αγρινίου.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι κακό να τεκνοθετούν οι ομοφυλόφιλοι ;
από έργο_μακέτο » 19 Ιαν 2024, 16:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-