Προφανώς.blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 10:18με κοβεις για κανα ηλιθιοCecily Anne έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:36Τι γελάς βρε παπαρούνα εσύ; Που όποτε σου λέμε να δώσεις στοιχεία εξαφανίζεσαι 3 μερόνυχτα μπας και ξεχαστεί το ποστ.
Ο πιο μυθομανής χρήστης.
- Cecily Anne
Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Μερικούς μήνες. Αν και τυπικά εγώ την χώρισα, γιατί την διαολοέστειλα στο τελευταίο τηλεφώνημα και το έκλεισα.Ερμής έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:18Τελικα πήγες και είπες και ένα τραγούδι(σχεδον)hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 00:46Εκείνην την μέρα όντως δεν γκάμησε, γιατί η φίλη της την είδε να κάνει γλέντι μετά την βάφτιση α λα μπουζούκια φουλ πανσιόν και παίζει να ήπια δυο μπουκάλια κρασί, για να ξεχάσω ότι το μισό βράδυ έπαιζε εκείνον τον πεθαμένο στο αυτοκινητιστικό και το άλλο μισό έπαιζε ποντιακά. Επίσης η γκρίνια της δικιάς μου, όλο το απόγευμα, ήταν μπέικιν πάουντερ για τ' αρχίδια μου.
Πόσο καιρό σε αντεξε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Εεεεεεμαθα. Κάλλιο αργα παρα ποτε!alekhine έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 10:38Cecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 00:51Κοίτα. Δεν ξέρω αυτά είναι περίεργα. Κάποτε στη σχολή μου τα έριξε ένας, γιατί απήγγειλαν το είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, εγώ δεν είχα ακούσει τι έπαιζε και τον ρώτησα αν έχει διάρροια.αγνωσται αι βουλαί του κυρίου
μιλαμε για μεγαλη σκηνη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πραγματικός Ιώβ.hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 12:38Μερικούς μήνες. Αν και τυπικά εγώ την χώρισα, γιατί την διαολοέστειλα στο τελευταίο τηλεφώνημα και το έκλεισα.Ερμής έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:18Τελικα πήγες και είπες και ένα τραγούδι(σχεδον)hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 00:46
Εκείνην την μέρα όντως δεν γκάμησε, γιατί η φίλη της την είδε να κάνει γλέντι μετά την βάφτιση α λα μπουζούκια φουλ πανσιόν και παίζει να ήπια δυο μπουκάλια κρασί, για να ξεχάσω ότι το μισό βράδυ έπαιζε εκείνον τον πεθαμένο στο αυτοκινητιστικό και το άλλο μισό έπαιζε ποντιακά. Επίσης η γκρίνια της δικιάς μου, όλο το απόγευμα, ήταν μπέικιν πάουντερ για τ' αρχίδια μου.
Πόσο καιρό σε αντεξε;
Προφανώς εξιλεωθήκε για πιθανές πρότερες αμαρτιες της ούτως ώστε να το περάσει όλο αυτό και πλέον μπορεί να ατενίσει με αισιοδοξία και μεγαλύτερη τύχη τη ζωή. Ερωτική και μη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Ερωτικά δεν ξέρω αν θα είναι πιο αισιόδοξη η ζωή της, τουλάχιστον στο σημαντικό κομμάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
αν ημουν, θα ειμασταν φιλοι, αν και παλι δυσκολα γιατι σε βρισκω ιδιαιτερως αντιπαθητικη και ο χαρακτηρας σου μου ειναι αποκρουστικος. Λυπαμαι οσους ειναι υποχρεωμενοι να σε ανεχονται στην αληθινη ζωη, και πιστευω πως πρεπει να ειναι ελαχιστοι.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 12:01Προφανώς.blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 10:18με κοβεις για κανα ηλιθιοCecily Anne έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:36
Τι γελάς βρε παπαρούνα εσύ; Που όποτε σου λέμε να δώσεις στοιχεία εξαφανίζεσαι 3 μερόνυχτα μπας και ξεχαστεί το ποστ.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- hellegennes
Είπε το άτομο που παρότι έχει μια άκρως συναρπαστική ζωή, πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει, με ανώτερο εισόδημα, μόρφωση και επίπεδο, συνεχίζει να επιστρέφει σε έναν χώρο που τον θεωρούν μυθομανή, παιδαριώδη και αξιολύπητο, από όπου έχει φάει 139 μπαν.blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 15:36αν ημουν, θα ειμασταν φιλοι, αν και παλι δυσκολα γιατι σε βρισκω ιδιαιτερως αντιπαθητικη και ο χαρακτηρας σου μου ειναι αποκρουστικος. Λυπαμαι οσους ειναι υποχρεωμενοι να σε ανεχονται στην αληθινη ζωη, και πιστευω πως πρεπει να ειναι ελαχιστοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Ωχ παλι τον πλήγωσα!blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 15:36αν ημουν, θα ειμασταν φιλοι, αν και παλι δυσκολα γιατι σε βρισκω ιδιαιτερως αντιπαθητικη και ο χαρακτηρας σου μου ειναι αποκρουστικος. Λυπαμαι οσους ειναι υποχρεωμενοι να σε ανεχονται στην αληθινη ζωη, και πιστευω πως πρεπει να ειναι ελαχιστοι.
Δεν μπορω να λεω ψεματα,τι να κανω.
Ο βεζυρης... Καπως κάπου κάποτε.
Ας κρατήσουμε ένα σοβαρό επίπεδο διαλόγου τουλάχιστον ρε μαλακισμένα.
Πάνε αυτήν την σελίδα μέχρι κάτω και βλέπεις δύο μάνι-μάνι.
Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
Μα κανείς δεν θέλει να σε γνωρίσει. Όταν η Cecily λέει στοιχεία, εννοεί αποδείξεις για τους δεινόσαυρους που γράφεις κάθε φορά για πραγματικά γεγονότα, όχι δικά σου προσωπικά στοιχεία. Αυτά κράτα τα για εσένα και πιες τσάι από τις άπλυτες κάλτσες σου.blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 10:18με κοβεις για κανα ηλιθιο σαν τον φιλο σου τον μπακαλολογοτεχνη; η μηπως νομιζεις πως θελω να κοινωνικοποιηθω με ολες τις ακροδεξιες τρυπιες καποτες που ανεχεστε εδω μεσα; Οσοι ελαχιστοι εκτιμω εδω μεσα με γνωριζουν, οι υπολοιποι μπορουν να πιουν ενα τσαι απο τις βρωμικες καλτσες μου. Μετσυγειες σας.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:36Τι γελάς βρε παπαρούνα εσύ; Που όποτε σου λέμε να δώσεις στοιχεία εξαφανίζεσαι 3 μερόνυχτα μπας και ξεχαστεί το ποστ.
Ανεπανόρθωτα τα τραύματα που δέχτηκε η καημένη και σε αυτο τον τομέα;hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 13:08Ερωτικά δεν ξέρω αν θα είναι πιο αισιόδοξη η ζωή της, τουλάχιστον στο σημαντικό κομμάτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπα, όχι. Πιο πολύ τον κόβω για νάρκισσο που αντιδρά όταν τον ακυρώνουμε. Συνήθως έτσι αντιδρά ένας τυπικός νάρκισσος: στην αρχή με μεγάλη επίθεση και μετά, όταν καταλαβαίνει πως δεν θα κερδίσει την εκτίμηση των άλλων, πείθει τον εαυτό του πως δεν αξίζει να ασχολείται μαζί τους και τους αγνοεί.
Δηλαδή αν πει 2-3 ιστορίες ακόμα σαν αυτήν με το ροτβάιλερ ή το κατεβατό με τα πράγματα που "έχει κάνει", η αντίδραση του κοινού θα τον κάνει να αποχωρήσει από το πχώρουμ. Αν μας πρήζει ακόμα, είναι εξαιτίας της Νάιδας που του δίνει ελπίδα με την συμπεριφορά της.