ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Re: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Ψάχνω να βρω τα κομμάτια από το περσινό ρόδι για να τα κολλήσω. Με τη λογική ότι πήγε σκατά το 20 που το έσπασα.Να αντιστρέψω τη διαδικασία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ζώο. Σε πήγαμε Κρήτη να αναρωσεις με τα λεφτά της επέμβασης μου.
Βραχύς αιών.
Red
_προειδοποιητικες λυχνίες_
Red
-
Κακώς εφόσον τα χρήματα ήταν για λοβοτομή... το μετάνιωσα. Έπρεπε να την είχες κάνει.
the end
- ΜπλεΜπουμπυς
Επιτέλους μια ανοιχτή παραδοχή πως είστε ΠΑΣΟΚ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Όχι προφανώς. Αλλά είναι και θέμα ευγενιαςΖενίθεδρος έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 20:55Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Υ.Γ χρόνια πολλά σε ολους
Kαι το 2021 θα είναι έτι χειρότερον και δε θα φταίει ούτε ο Κούλης ούτε ο Στύγιος

Πάω για λίγο κρασί με καλή παρέα.
Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και ευημερία!
Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και ευημερία!
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Και δεν του φαινεται οτι ειναι τοσο αιμοβοροςZappa έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 21:54Δεν έμαθε ο κόσμος πως χτύπησες άτομα, δεν έμαθε ο κόσμος πως απειλησες να σκοτώσεις ανθρώπους, δεν έμαθε ο κόσμος πως προσπάθησες να την βγάλεις καθαρή με άλλων χρήματα, δεν έμαθε ο κόσμος πως έφαγες τα χρήματα γυναίκας που σε στήριξε να αναρωσεις με διακοπές στην Κρήτη όταν αυτή σε πλήρωνε με χρήματα που είχε για να κάνει επέμβαση. Αλήτη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ίσως ήρθε νομοτελειακά η ώρα να μάθει ο κόσμος πως σε στηρίξαμε, Καραγκούνη, με το δικό μας αίμα. Ήμουν εγχειρισμενη, με φόβο κακοήθειας, και όλα μας τα χρήματα τα ρίξαμε σε εσένα για να γίνεις καλά, όταν η πληγή στο στήθος μου ήταν ανοιχτή.
Βραχύς αιών.
Red
Red
Εγώ δεν θέλω. Μπορείς σε παρακαλώ να κάνει μια τροπολογία;Gewponos90 έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 22:09Όχι προφανώς. Αλλά είναι και θέμα ευγενιαςΖενίθεδρος έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 20:55Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Υ.Γ χρόνια πολλά σε ολους
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ομολογώ ότι δεν υπολόγιζα τέτοιο plot twist όταν άνοιγα αυτό το νήμα 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Kαλα εξελιχθηκε αλλα σαν κατι να λειπει ακομαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 22:22Ομολογώ ότι δεν υπολόγιζα τέτοιο plot twist όταν άνοιγα αυτό το νήμα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
01 Ιαν 2024, 00:26
-
- 57 Απαντήσεις
- 2028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
19 Απρ 2024, 19:17
-
- 48 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
02 Ιαν 2025, 11:43
-
-
Νέα δημοσίευση Χρόνια πολλά Καλή Παναγία
από Machine ghost » 15 Αύγ 2024, 10:56 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 8 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
15 Αύγ 2024, 11:24
-