Έλα να προσφέρεις κ σε μένα υπηρεσία για 1 χρονο τσαμπα αφου εισαι τοσο κουβαρντας αδερφε. Είμαστε ελεύθεροι πολίτες που υπηρετούμε τη θητεία μας για την άμυνα της χώρας όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Δεν ειναι κανενας υποχρεωμένος να δουλεύει τσαμπα σε κάποιον φορέα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 22:30
Σωστά. Καλύτερα να μην προσφέρεις ούτε κοινωνική υπηρεσία και να σου δίνουν και 30.000 ευρω και μια εσπρεσιέρα.
Ποια η γνώμη των γυναικών για τους άνδρες....
- EKPLIKTIKOS
Re: Ποια η γνώμη των γυναικών για τους άνδρες....
Τους ξύπνιους τους προτιμάνε οι ξύπνιες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 22:29Και γι αυτο πολλες γυναίκες θα τον προτιμήσουν μη σου πω. Οι πονηροί πανε μπροστά σ αυτή τη χώρα κορόιδα. Εκτός αν όλα τα λαμόγια είναι αστεφανωτα κ δεν το είχα προσέξει
Τα λαμόγια, ναι, πάντα έχουν πέραση στα λαμόγια του αντίθετου φύλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 22:31Έλα να προσφέρεις κ σε μένα υπηρεσία για 1 χρονο τσαμπα αφου εισαι τοσο κουβαρντας αδερφε. Είμαστε ελεύθεροι πολίτες που υπηρετούμε τη θητεία μας για την άμυνα της χώρας όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Δεν ειναι κανενας υποχρεωμένος να δουλεύει τσαμπα σε κάποιον φορέα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 22:30
Σωστά. Καλύτερα να μην προσφέρεις ούτε κοινωνική υπηρεσία και να σου δίνουν και 30.000 ευρω και μια εσπρεσιέρα.
η κουβέντα είναι για αυτούς που δεν πάνε στρατό. όχι για αυτούς που πήγαν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
εγώ όσο πήγα, δεν είδα να τους ενδιαφέρει και τόσο η άμυνα της χώρας. δεν έμαθα και τίποτα σπουδαίο. όλο μαλακίες κάναμε.ksk έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 22:23Δεν μιλάμε για τον μέσο φαντάρο αλλα για τον στρατό και τον σκοπό του.the comet the course the tail έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 22:07θεωρητικά και υπό προϋποθέσεις έχει ένα σκοπό.
στην πράξη, για τον μέσο φαντάρο είναι χάσιμο χρόνου, σταδιοδρομίας, χρημάτων, φίλων, ζωής γενικότερα, και μια ευκαιρία να συναναστραφεί στρατιωτικούς* και μαλάκες.
*από τους πιο σάπιους και γελοίους ΔΥ
αν το δούμε και πολιτικά το θέμα, έχουμε πολλά να προσθέσουμε ακόμα.
Θεωρητικά και υπό προϋποθέσεις;
Η αμυνα της χώρας ειναι θεωρία υπό προϋποθέσεις;

μόνο κάτι βολές θυμάμαι με g3, όλες σχεδόν κέντρο. παιχνιδάκι, και ο λοχαγός με κοίταζε καχύποπτα.

η σοβαρή εκπαίδευση έχει άλλα πράγματα και θα πρέπει να σου κάνουν και κάποιο τεστ εθνικοφροσύνης.

Δεν είναι δολιόητα να το παίξεις πρεζόνι ή τρελός. Είναι καθήκον στον εαυτό σου όταν πραγματικά σου κάθεται στο σβέρκο αυτή η σιχαμάρα. Δεν θα έλεγα δόλιο κάποιον που το έκανε όταν εγώ δεν μπορούσα να το κάνω ενώ το ήθελα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
που αν πας στρατό, αυτό ακριβώς θα βιώσεις (κάποιους να βάζουν κατώτερους ή "κορόιδα" να κάνουν την βρώμικη δουλειά), αλλά οκ, θα είσαι αξιοπρεπής κατά τα άλλα και όχι υπόλογος στο έθνος. 

Μαλακία είπε και συμφωνείς. Μάθε ότι δεν συμφωνούμε πάντα επειδή μας άρεσε. Συμφωνούμε αφού το ψάξουμε λίγο πρώτα.
the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 00:05που αν πας στρατό, αυτό ακριβώς θα βιώσεις (κάποιους να βάζουν κατώτερους ή "κορόιδα" να κάνουν την βρώμικη δουλειά), αλλά οκ, θα είσαι αξιοπρεπής κατά τα άλλα και όχι υπόλογος στο έθνος.
Ψιλά γράμματα κουμπάρε. Πολύ ψηλά γράμματα.

Μιλάς για τους Ι5;
Υπάρχουν άνθρωποι με ευάλωτο ψυχισμό που αυτοκτόνησαν στον στρατό. Γνωρίζω έναν δυστυχώς.
Είναι ίσως το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που θα συμφωνούσα να το έκαναν για να το αποφύγουν. Αν είναι να χάσεις την αξιοπρέπειά σου για μια στιγμή, χίλιες φορές προτιμότερο από το να την χάνεις, μαζί με τον χρόνο σου, για μήνες (παλιά στην Κύπρο ήτανε 2 ολόκληρα χρόνια).
Αντε ρε λακηδες καντε το καθηκον προς την πατριδα και αφηστε τις νασκες . λουκρητιες .

- Sid Vicious
Να πω την αληθεια μια μαλακια και μιση ηταν αλλα δεν εχει σημασια αυτο. Ειχα την δυνατοτητα να κανω εξαμηνο αλλα απο επιλογη εκανα ολοκληρη θητεια.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 00:52Να πω την αληθεια μια μαλακια και μιση ηταν αλλα δεν εχει σημασια αυτο. Ειχα την δυνατοτητα να κανω εξαμηνο αλλα απο επιλογη εκανα ολοκληρη θητεια.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
29 Μάιος 2024, 23:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
17 Μαρ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα φαύλα ή τα κρείττονα; Τι πηγάζει εκ των γυναικών;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 24 Μαρ 2025, 22:40 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
24 Μαρ 2025, 22:51
-