ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..
..για τις γεναιες αυξήσεις που έκανε σε εμάς τους απόστρατους συνταξιούχους με το νέο νομοσχέδιο για τις συντάξεις σε αντιπαράθεση με το νομοσχέδιο έκτρωμα του συντρόφου Κατρουγκαλου..
Ιζα
Μπορεί να δηλώνω ΣΥΡΙΖΑ για λόγους δημόσιων σχέσεων αλλά ..όταν ψηφιζω στην κάλπη είναι μόνος μου μέσα στο παραβάν...και κανείς δεν ξέρει το εδώ ψηφίσει.
Δεν μπορώ σαν κοματοσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνω απευθείας κοματοσκυλο της Νέας Δημοκρατίας γιατί ασφαλώς δεν θα μπορώ να ανταγωνιστώ κάποιο παλαιό οργανωμένο στην Νέα Δημοκρατία το οποίο θα έχει το προβάδισμα στα προνόμια στα ρουσφέτια και στην προνομιακή κομματική εύνοια και κατά δεύτερο λόγο ..δεν γνωρίζουμε το μέλλον πως έρχεται..
Ενώ ΤΏΡΑ ειμαι ευχαριστημένος από την κυβέρνηση Μητσοτακη στο μέλλον μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα..
Ιζα
Μπορεί να δηλώνω ΣΥΡΙΖΑ για λόγους δημόσιων σχέσεων αλλά ..όταν ψηφιζω στην κάλπη είναι μόνος μου μέσα στο παραβάν...και κανείς δεν ξέρει το εδώ ψηφίσει.
Δεν μπορώ σαν κοματοσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνω απευθείας κοματοσκυλο της Νέας Δημοκρατίας γιατί ασφαλώς δεν θα μπορώ να ανταγωνιστώ κάποιο παλαιό οργανωμένο στην Νέα Δημοκρατία το οποίο θα έχει το προβάδισμα στα προνόμια στα ρουσφέτια και στην προνομιακή κομματική εύνοια και κατά δεύτερο λόγο ..δεν γνωρίζουμε το μέλλον πως έρχεται..
Ενώ ΤΏΡΑ ειμαι ευχαριστημένος από την κυβέρνηση Μητσοτακη στο μέλλον μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα..
Re: ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..
Έχεις ευχαριστήσει δημοσίως τους Αμερικανούς επειδή δεν πολέμησες γιά τα ψωρο-Ίμια και μπόρεσες να πιείς τα τσίπουρά σου χωρίς άγχος ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Λέτε "ευχαριστώ"/Σας αρέσει να σας λένε "ευχαριστώ" μετά τη συνουσία;
από Εκτωρ » 08 Οκτ 2023, 11:18 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 17 Απαντήσεις
- 792 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
08 Οκτ 2023, 14:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μαγειρεύει διευθετήσεις στα Ελληνοτουρκικά
από Mitharadir » 26 Φεβ 2024, 13:00 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
26 Φεβ 2024, 13:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιόν θεσμό αγαπάει περισσότερο η κυβέρνηση Μητσοτάκη ;
από έργο_μακέτο » 12 Δεκ 2023, 18:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Δεκ 2023, 20:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μόνο με την κυβέρνηση των αρίστων του Μητσοτάκη, συμβαίνουν αυτά.
από Frappezitis » 07 Ιούλ 2023, 20:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
14 Ιούλ 2023, 06:21
-