Πρωινο ξυπνημα με τουιστ.
Re: Πρωινο ξυπνημα με τουιστ.
μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο,να ξυπνάω σε ένα άγνωστο μέρος στο μέλλον χωρίς να έχω ιδέα που ειναι ο καφές.το λέω και ανατριχιάζω
- hellegennes
Ενώ αν είχες πυρίτιδα θα μπορούσες να κατασκευάσεις πυροβόλα όπλα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 19:41Ε τι ράντομ, το πρώτο που θα δω λοιπόν είναι που διάολο spawnαρα, εξαρτώνται πολλά. Θα υποθέσω ότι είμαι πάλι Μεσόγειο.
Γίνομαι early adopter/ evangelist του Χριστιανισμού προκειμένου να γίνω ο πρώτος ελέω Θεού μονάρχης και να εγκαταστήσω μια πεφωτισμένη τεχνοκρατική θεοκρατία. Για το σκοπό αυτό θα οπλίσω τους οπαδούς μου με πυροβόλα όπλα που θα κατασκευάσω. Μετά θυμάμαι ότι δεν έχω ιδέα που διάολο θα βρω πυρίτιδα, δεν την πουλάνε στα παζάρια και είναι πολύ αργά για να γκουγλάρω. Τελικά απλά τρέχω το cult μου τρώγοντας από δωρεές και πηδώντας groupies κορασίδες μέχρι που με σταυρώνουν οι Ρωμαίοι. Still worth it.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Sid Vicious
Ξυπνημα με τουιστ καλα ακουγεται, ειχα παει σχετικα προσφατα και σε ενα παρτι που παιζαν τουιστ τελεια ηταν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Και που ήταν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Γιατί όχι, σιδεράς είμαι.hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 20:31Ενώ αν είχες πυρίτιδα θα μπορούσες να κατασκευάσεις πυροβόλα όπλα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 19:41Ε τι ράντομ, το πρώτο που θα δω λοιπόν είναι που διάολο spawnαρα, εξαρτώνται πολλά. Θα υποθέσω ότι είμαι πάλι Μεσόγειο.
Γίνομαι early adopter/ evangelist του Χριστιανισμού προκειμένου να γίνω ο πρώτος ελέω Θεού μονάρχης και να εγκαταστήσω μια πεφωτισμένη τεχνοκρατική θεοκρατία. Για το σκοπό αυτό θα οπλίσω τους οπαδούς μου με πυροβόλα όπλα που θα κατασκευάσω. Μετά θυμάμαι ότι δεν έχω ιδέα που διάολο θα βρω πυρίτιδα, δεν την πουλάνε στα παζάρια και είναι πολύ αργά για να γκουγλάρω. Τελικά απλά τρέχω το cult μου τρώγοντας από δωρεές και πηδώντας groupies κορασίδες μέχρι που με σταυρώνουν οι Ρωμαίοι. Still worth it.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eνας σιδεράς εβγαζε κατα μεσο ορο 50 Δηνάρια ημερησιως τον 3ο αιωνα μ.Χ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 20:39Γιατί όχι, σιδεράς είμαι.hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 20:31Ενώ αν είχες πυρίτιδα θα μπορούσες να κατασκευάσεις πυροβόλα όπλα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 19:41Ε τι ράντομ, το πρώτο που θα δω λοιπόν είναι που διάολο spawnαρα, εξαρτώνται πολλά. Θα υποθέσω ότι είμαι πάλι Μεσόγειο.
Δεν το λες και ασχημα. Αλλα δε σε κανει και πλουσιο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
11 Απρ 2024, 22:17
-
-
Νέα δημοσίευση Το χορεύει ο Τζέρι το τουίστ; (ακρόαση με ακουστικά)
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 26 Σεπ 2023, 23:30 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Σεπ 2023, 23:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
από Otto Weininger » 08 Οκτ 2024, 00:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 97 Απαντήσεις
- 2768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
11 Οκτ 2024, 17:47
-