Όταν ο Μαργαρίτης πήρε για μία και μόνη φορά τη θέση του μακαρίτη Ian Curtis
Re: Όταν ο Μαργαρίτης πήρε για μία και μόνη φορά τη θέση του μακαρίτη Ian Curtis

@nakismavroudis3833
4 weeks ago
Αυτό παιδιά είναι μιξαρισμένο, αλλού είναι ο Μαργαρίτης...!* Αν δείτε στο βίντεο ο Έλληνας τραγουδιστής κρατάει στα χέρια του λουλούδια και στις αργές φάσεις φαίνεται ότι είναι από αλλού...!!* Δηλαδή είναι μαζί δύο βίντεο και στα στούντιο έχει γίνει η μίξη...!* Ελάτε τώρα ήταν δυνατόν ποτέ να βρεθούν αυτοί οι δύο και με εγγλέζικη προφορά...?* Έχω όλη τη δισκογραφία αυτής της εγγλέζικης πανκ new wave μπάντας και τα live και δεν μπορείτε να μας ξεγελάτε εδώ έτσι...!!* Άλλωστε ένα άλλο στοιχείο ατράνταχτο, ότι μετά την αυτοκτονία του Ian Curtis η εγγλέζικη μπάντα θρύλος ΄΄Joy Division΄΄ άλλαξε τελείως όνομα σε ΄΄New Order΄΄ με μεγάλη επιτυχία στα κομμάτια που έβγαλε, γιατί ήταν κι΄ άλλης μουσικής φιλοσοφίας από τους προκατόχους της...!!* Κι΄ όλα αυτά έγιναν στα 1980 που ο Μαργαρίτης ποτέ δεν βρέθηκε μ΄ αυτούς και φαίνεται κι΄ από τη φωνή του, που είναι μιξαρισμένη...!* Έχω και μουσική του Μαργαρίτη...!!*
Re: Όταν ο Μαργαρίτης πήρε για μία και μόνη φορά τη θέση του μακαρίτη Ian Curtis
Διότι τον γνώστη δεν τον ξεγελαςnowhere έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 23:54σχόλιο:
@nakismavroudis3833
4 weeks ago
Αυτό παιδιά είναι μιξαρισμένο, αλλού είναι ο Μαργαρίτης...!* Αν δείτε στο βίντεο ο Έλληνας τραγουδιστής κρατάει στα χέρια του λουλούδια και στις αργές φάσεις φαίνεται ότι είναι από αλλού...!!* Δηλαδή είναι μαζί δύο βίντεο και στα στούντιο έχει γίνει η μίξη...!* Ελάτε τώρα ήταν δυνατόν ποτέ να βρεθούν αυτοί οι δύο και με εγγλέζικη προφορά...?* Έχω όλη τη δισκογραφία αυτής της εγγλέζικης πανκ new wave μπάντας και τα live και δεν μπορείτε να μας ξεγελάτε εδώ έτσι...!!* Άλλωστε ένα άλλο στοιχείο ατράνταχτο, ότι μετά την αυτοκτονία του Ian Curtis η εγγλέζικη μπάντα θρύλος ΄΄Joy Division΄΄ άλλαξε τελείως όνομα σε ΄΄New Order΄΄ με μεγάλη επιτυχία στα κομμάτια που έβγαλε, γιατί ήταν κι΄ άλλης μουσικής φιλοσοφίας από τους προκατόχους της...!!* Κι΄ όλα αυτά έγιναν στα 1980 που ο Μαργαρίτης ποτέ δεν βρέθηκε μ΄ αυτούς και φαίνεται κι΄ από τη φωνή του, που είναι μιξαρισμένη...!* Έχω και μουσική του Μαργαρίτη...!!*
- NoMoreLice
Πολύ καλό. Μου θύμισε αυτό
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

Kι εγω καποτε πιστευα οτι ο Χεντριξ ειχε πει για το Χιωτη οτι ηταν ο καλυτερος οργανοπαιχτης εγχορδου στον κοσμο. 
Σημερα ξερω οτι ηταν fake news.
Aνεξαρτητα αν ο Χιωτης ηταν ενας Χεντριξ του μπουζουκιου και το αντιστροφο.
.

Σημερα ξερω οτι ηταν fake news.
Aνεξαρτητα αν ο Χιωτης ηταν ενας Χεντριξ του μπουζουκιου και το αντιστροφο.
.
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Το βίντεο είναι πραγματικό και ο Γιώργος σκληρός NAZBOL
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τζιτζικώστας, πιστεύετε πως πήρε την θέση για λόγους ασφαλείας;
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Νοέμ 2024, 10:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Μαρ 2025, 17:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαργαρίτης: Καλά έκανε ο Σαμαράς και έδωσε εντολή στον παναθηναικάκια
από Αγχίαλος » 13 Δεκ 2024, 19:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
14 Δεκ 2024, 00:04
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
05 Ιουν 2023, 22:08