Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Antares
- Phorum.gr user: Ακταία
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Antares » 07 Αύγ 2023, 19:49
Κάποτε νοσταλγούσα την εποχή 1910-1950 περίπου σαν να είχα ζήσει μια ζωή σε αυτή την εποχή. Τα αντικείμενα, τα χειρόγραφα, τα μαθηματικά και φυσική της περιόδου. Με έκανε να αισθάνομαι καλά. Διάβαζα βιβλία της εποχής, έβλεπα σειρές εποχής.
Τώρα έχει χαθεί αυτή η νοσταλγία εν μέρει. Νοσταλγώ κάτι άλλο, δεν ξέρω πόσες εκατονταχιλιετίες σε σχέση με εμάς εξελιγμένο.
-
aLiCat
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από aLiCat » 08 Αύγ 2023, 01:49
Τα παγωτά Παπαφιλίππου.
Κι αναρωτιέμαι αν έχουν την ίδια γεύση όπως τότε, ή έχουν αλλάξει.
Ή μήπως άλλαξαν οι γευστικοί μου κάλυκες και πια δεν μου αρέσουν τόσο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
-
- 51 Απαντήσεις
- 1006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
23 Μαρ 2025, 22:25
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.