Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος, υπάρχουν άλλα νήματα που μπορούν να συζητηθούν όλα αυτά. Στο συγκεκριμένο νήμα καλό είναι να συζητάνε για τον καιρό. Ψάξε να δεις πόσες σελίδες τώρα συζητάνε τα πιο άκυρα πράγματα. Σκέφτομαι και Γράφω του Taliban κατάντησε. Επίσης πες σε παρακαλώ την φίλη σου να σταματήσει να ασχολείται μαζί μου, η εμμονή της καταντά κουραστική.Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 15:44δικαιο.xioni έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 00:40Ρε συ, εντάξει. Απλά να μην μας ζαλίζουν τ αρχίδια. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά από τα ακτινίδια του γιαννόπουλου. Εδώ λέμε τι καιρό κάνει εκεί που είναι ο καθένας. Εμένα που είμαι καιρόφιλος με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα μελίσσια ούτε οι σαλιάρηδες που εκφράζουν την συμπάθεια τους. Απλά πράματα.
αλλα και οσους τους ενδιαφερουν μελισσια και σαλιαρισμα, δεν τους ενδιαφερει αν σε ενοχλουν.
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
μπηκες να παραπονεθεις για οφτοπικ, γραφοντας οφτοπικ.xioni έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 18:41Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος, υπάρχουν άλλα νήματα που μπορούν να συζητηθούν όλα αυτά. Στο συγκεκριμένο νήμα καλό είναι να συζητάνε για τον καιρό. Ψάξε να δεις πόσες σελίδες τώρα συζητάνε τα πιο άκυρα πράγματα. Σκέφτομαι και Γράφω του Taliban κατάντησε. Επίσης πες σε παρακαλώ την φίλη σου να σταματήσει να ασχολείται μαζί μου, η εμμονή της καταντά κουραστική.Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 15:44δικαιο.xioni έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 00:40
Ρε συ, εντάξει. Απλά να μην μας ζαλίζουν τ αρχίδια. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά από τα ακτινίδια του γιαννόπουλου. Εδώ λέμε τι καιρό κάνει εκεί που είναι ο καθένας. Εμένα που είμαι καιρόφιλος με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα μελίσσια ούτε οι σαλιάρηδες που εκφράζουν την συμπάθεια τους. Απλά πράματα.
αλλα και οσους τους ενδιαφερουν μελισσια και σαλιαρισμα, δεν τους ενδιαφερει αν σε ενοχλουν.
αμα ηταν να της λεω τι να κανει και να το κανει, δε θα ηταν φιλη μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ρε Γιάννη, βρέθηκε ένας δεξιός να συμπεριφερθεί σαν αλληλέγγυος με προσφορά μεγαλύτερη από όλης της ΟΝΝΕΔ και αποφάσισες σε αυτή την περίπτωση να του την πεις για οφ τόπικ;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μα αυτό είναι που τον ενοχλεί, οτι:
α) ο άλλος βοηθάει ενώ αυτός όχι
β) και σαν να μην έφτανε αυτό, είναι και δεξιός
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις, τουλάχιστον εμείς εδώ πάνω αφήσαμε τα κομματικά, μαζευτήκαμε ανεξαρτητου πολιτικής κατεύθυνσης όσοι νέοι...εγκλωβιστηκαμε και κάναμε ότι κάναμε.
Εγώ τις γεννήτριες.
Άλλος τα φάρμακα.
Άλλος τα νερά και τα φαγητά.
Τα κομματοσκυλα ούτε απ έξω δεν πέρασαν για συγκεκριμένους λόγους...
Εγώ τις γεννήτριες.
Άλλος τα φάρμακα.

Προεκλογική περίοδο έχουμε, δεν ήθελαν ψηφαλάκια;taliban έγραψε: ↑14 Σεπ 2023, 19:25Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις, τουλάχιστον εμείς εδώ πάνω αφήσαμε τα κομματικά, μαζευτήκαμε ανεξαρτητου πολιτικής κατεύθυνσης όσοι νέοι...εγκλωβιστηκαμε και κάναμε ότι κάναμε.
Εγώ τις γεννήτριες.
Άλλος τα φάρμακα.

Occasio facit furem
- taliban
Θέλουν αλλά δεν ασχολούνται με λίγα ψηφαλακια.vagabondo έγραψε: ↑14 Σεπ 2023, 19:27Προεκλογική περίοδο έχουμε, δεν ήθελαν ψηφαλάκια;taliban έγραψε: ↑14 Σεπ 2023, 19:25Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις, τουλάχιστον εμείς εδώ πάνω αφήσαμε τα κομματικά, μαζευτήκαμε ανεξαρτητου πολιτικής κατεύθυνσης όσοι νέοι...εγκλωβιστηκαμε και κάναμε ότι κάναμε.
Εγώ τις γεννήτριες.
Άλλος τα φάρμακα.
Κοιτάνε στον κάμπο που είναι οι πολλοί ψήφοι.
Εμάς γραμμένους μας έχουν απ τον Δήμο.
Ότι κάνει η περιφέρεια.
- taliban
Σε 6 με 7 μέρες έχουμε νέο βαρομετρικό χαμηλό από τα δυτικά.αΑκόμη δεν είναι γνωστή η ακριβης θέση του αλλά το μειονέκτημα είναι πάλι ότι θα έχουν προηγηθεί πάλι ζεστές μέρες.
Οπότε υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργηθούν ξανά προβλήματα.
Οπότε υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργηθούν ξανά προβλήματα.
Δείχνει να πηγαίνει προς Αφρική, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε πώς θα κινηθεί τελικά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Βλέπω να γράφουν αρκετές ομάδες ότι κλείδωσε και η κακοκαιρία θα περάσει από εδώ.
Ελπίζω πραγματικά να μη χτυπήσει την ταλαιπωρημένη Θεσσαλία αν και φαίνεται πως θα περάσει και από εκεί. Υπάρχει ελάχιστος χρόνος αλλά πρέπει να αξιοποιηθεί. Δεν μπορεί το κράτος και οι υπηρεσίες να δηλώσουν άγνοια και τα ύψη βροχής δεν θα είναι ιστορικά για να αποτελέσουν δικαιολογία.
Το προηγούμενο πάθημα πρέπει να έβαλε μυαλό σε όλους. Για να δούμε.
Ελπίζω πραγματικά να μη χτυπήσει την ταλαιπωρημένη Θεσσαλία αν και φαίνεται πως θα περάσει και από εκεί. Υπάρχει ελάχιστος χρόνος αλλά πρέπει να αξιοποιηθεί. Δεν μπορεί το κράτος και οι υπηρεσίες να δηλώσουν άγνοια και τα ύψη βροχής δεν θα είναι ιστορικά για να αποτελέσουν δικαιολογία.
Το προηγούμενο πάθημα πρέπει να έβαλε μυαλό σε όλους. Για να δούμε.
- taliban
Εν συντομία τι έχει γίνει στα ορεινά χωρια όσο γνωρίζω:
- Μπάζωμα σε κομμένους δρόμους για να υπάρχει κυκλοφορία. Με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές θα υπάρξει πρόβλημα.
- Αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος με νέες τοποθετήσεις στυλων της ΔΕΗ αλλά σε μέρη που ενδεχομένως πάλι θα υπάρξουν κατολίσθησεις/ καθιζήσεις με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνουμε πάλι χωρίς ρεύμα.
- Αποκατάσταση του δυκτιου ύδρευσης σε πολλά χωριά αλλά σε κάποια ακόμη το νερό είναι ακατάλληλο.
- Έχουν μπει τεράστιες τσάπες μέσα στα ποτάμια για να καταφέρουν να εκτρεψουν το νερό στο κέντρο και όχι να πάει δεξιά και αριστερά. Θέμα χρόνου να ξανακατεβάσουν πάλι νερό με τις επερχόμενες βροχές.
Τα χωριά στα ορεινά δεν πρόκειται να ξαναφτιαχτουν.
Έτσι με τα μπαλώματα θα μας έχουν και ότι βγει.
Σε πολλά σημεία είναι αναγκαία να γίνει επαχαραξη του οδικού δικτύου, αναχώματα κλπ.
Το πότε και αν γίνει άλλο κεφάλαιο.
Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος αφού το έδαφος δεν αντέχει πολλά.
Χωριά θα αποκλειστούν και θα αναγκαστούν να επαναφέρουν άλλους τρόπους μετακίνησης ως κάποια σημεία.
- Μπάζωμα σε κομμένους δρόμους για να υπάρχει κυκλοφορία. Με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές θα υπάρξει πρόβλημα.
- Αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος με νέες τοποθετήσεις στυλων της ΔΕΗ αλλά σε μέρη που ενδεχομένως πάλι θα υπάρξουν κατολίσθησεις/ καθιζήσεις με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνουμε πάλι χωρίς ρεύμα.
- Αποκατάσταση του δυκτιου ύδρευσης σε πολλά χωριά αλλά σε κάποια ακόμη το νερό είναι ακατάλληλο.
- Έχουν μπει τεράστιες τσάπες μέσα στα ποτάμια για να καταφέρουν να εκτρεψουν το νερό στο κέντρο και όχι να πάει δεξιά και αριστερά. Θέμα χρόνου να ξανακατεβάσουν πάλι νερό με τις επερχόμενες βροχές.
Τα χωριά στα ορεινά δεν πρόκειται να ξαναφτιαχτουν.
Έτσι με τα μπαλώματα θα μας έχουν και ότι βγει.
Σε πολλά σημεία είναι αναγκαία να γίνει επαχαραξη του οδικού δικτύου, αναχώματα κλπ.
Το πότε και αν γίνει άλλο κεφάλαιο.
Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος αφού το έδαφος δεν αντέχει πολλά.
Χωριά θα αποκλειστούν και θα αναγκαστούν να επαναφέρουν άλλους τρόπους μετακίνησης ως κάποια σημεία.
Ίσως να ήμουν υπερβολικός. Mea culpa.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ζέστη και υγρασία.
Βασικά θέλω μια βροχή. Όχι να ξεκωλωθει όπως προ 2 εβδομάδων. Μια απλή μικρή δροσιστική βροχή με την κατάλληλη θερμοκρασία.
Βασικά θέλω μια βροχή. Όχι να ξεκωλωθει όπως προ 2 εβδομάδων. Μια απλή μικρή δροσιστική βροχή με την κατάλληλη θερμοκρασία.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taliban
Με τα σημερινά στοιχεία είδα ότι θα πέσει αρκετό νερό στη Δ. Θεσσαλία.
Αν και μεσολαβούν μέρες ακόμη...ελπίζω να αλλάξει.
Αν και μεσολαβούν μέρες ακόμη...ελπίζω να αλλάξει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πατατούλες ή ρυζάκι να βάλουμε για γαρνιτούρα? Να σας την τυλίξομεν πακέτο ή την θέλετε στο χέρι?
Δεν ερχονται κατά παραγγελία οι βροχές, πύτε μου, δυστυχως.

Μακάρι κι εμεις που γουστάρουμε ζέστη, να μπορουσαμε να παραγγείλουμε τετοιον καιρο (σαν το σημερινο) για τα μεσα Ιουλίου αντί για 45άρια που σκάνε συνηθως τότε.
Αλλά δυστυχως την παίρνεις πακέτο τη φάση. You pray for rain, you gotta deal with the mud too, το εγραψα και σε προηγούμενες σελιδες.
Ασε που το μετά της βροχής ειναι ο,τι χειρότερο. Οσο βρέχει μπορεί να ειναι ωραια και δροσερά, αλλά τετοια εποχη δημιουργείται τραγική υγρασία και μετα κολλάς ολόκληρος.
Και το χειμώνα δηλαδή, η μεταβροχική φάση πάλι δημιουργεί εκνευριστικη υγρασία.
Για αυτό άσε, μην ευχεσαι τίποτα σε κακοκαιρία. Δεν μπορουν να το διαχειριστούν οι ελληνιόλοι, θα πεθανει κοσμος. Μονο ζεστη και καυσωνας ειναι ο πιο ασφαλής καιρός για τους ελ, οσο κι αν τον απεχθάνονται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκεί στο ΣΤΕ πρέπει να είστε τελείως μ@λακες και ανθέλληνες.
από Vardos » 23 Μαρ 2025, 00:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
23 Μαρ 2025, 09:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είστε περήφανοι που είστε Ελληνες;
από Unicex » 13 Δεκ 2024, 06:19 » σε Εθνικά Θέματα - 148 Απαντήσεις
- 4183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
29 Μαρ 2025, 03:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν πολυκαυλώνω τον τελευταίο καιρό.
από Εκτωρ » 20 Οκτ 2023, 17:19 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
21 Οκτ 2023, 10:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια φορά κι έναν καιρό
από hellegennes » 31 Αύγ 2023, 14:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 967 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
31 Αύγ 2023, 16:13
-