Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 27 Νοέμ 2023, 19:07

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
27 Νοέμ 2023, 18:43

Συνέχισε να γελοιοποιείσαι. Ότι γκόμενα και καλά λέει σε έναν να βγούμε την Δευτέρα, σε άλλον προτείνειε δική της πρωτοβουλία για Τρίτη, σε άλλον για Τετάρτη κλπ. Μπομπούλα, άστο, ρούφα το πατριαρχικό αυγό σου.
Βρε μπομπο, σου λέει η Αλεξία θες να βγούμε για καφέ; ναι βέβαια. Πότε μπορείς;τη Δευτέρα. Τσεκ. Έκλεισε το ρνβ.
Σου λέει η Μαρία, θες να βγούμε για σουμάδα; ναι φυσικά. Θέλεις τη Δευτέρα; όχι έχω κάτι άλλο να κάνω, Τρίτη ομως μπορώ. Οκ τσεκ εκλεισε το ρνβ.
Σου λέει η Μαρθετα, ποτε μπορείς να βγούμε για ένα ποτάκι μωρό μου; Πέμπτη εχω χρόνο. Οκ τσεκ έκλεισε το ρνβ.
Πόσα ραντεβού έχουμε Τοτέ; 3 κυρία, πόσα πρότεινε ο άνδρας Τοτέ; κανένα κυρία. Πόσα θα πληρώσει ο άνδρας Τοτέ,κανένα κυρία τον προσκάλεσαν.
Πέρνα έξω Τοτέ.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Νοέμ 2023, 22:07

Fata_Morgana έγραψε:
27 Νοέμ 2023, 19:07
27 Νοέμ 2023, 18:43

Συνέχισε να γελοιοποιείσαι. Ότι γκόμενα και καλά λέει σε έναν να βγούμε την Δευτέρα, σε άλλον προτείνειε δική της πρωτοβουλία για Τρίτη, σε άλλον για Τετάρτη κλπ. Μπομπούλα, άστο, ρούφα το πατριαρχικό αυγό σου.
Βρε μπομπο, σου λέει η Αλεξία θες να βγούμε για καφέ; ναι βέβαια. Πότε μπορείς;τη Δευτέρα. Τσεκ. Έκλεισε το ρνβ.
Σου λέει η Μαρία, θες να βγούμε για σουμάδα; ναι φυσικά. Θέλεις τη Δευτέρα; όχι έχω κάτι άλλο να κάνω, Τρίτη ομως μπορώ. Οκ τσεκ εκλεισε το ρνβ.
Σου λέει η Μαρθετα, ποτε μπορείς να βγούμε για ένα ποτάκι μωρό μου; Πέμπτη εχω χρόνο. Οκ τσεκ έκλεισε το ρνβ.
Πόσα ραντεβού έχουμε Τοτέ; 3 κυρία, πόσα πρότεινε ο άνδρας Τοτέ; κανένα κυρία. Πόσα θα πληρώσει ο άνδρας Τοτέ,κανένα κυρία τον προσκάλεσαν.
Πέρνα έξω Τοτέ.
Δεν πείθεις κανέναν, μπεμπούλα. Ιδίως σε αυτές τις εφαρμογές, δεν προτείνει η γυνή παρά σπανιότατες φορές έξοδο. Εδώ η μία στις είκοσι μιλάει πρώτη, η μια στις δέκα απαντάει άμεσα (λόγω υφιστάμενης ουράς καλησπεράκηδων), όλες δεν βιάζονται καν να βγούνε αλλά στήνουν τους κανόνες του πλειστηριασμού και εσένα η φιλενάδα σου (άρα παρόμοια ελληνιόλικα μυαλά) προτείνει και έξοδο. Δηλαδή για να λες "μου δείχνει τα ραντεβού τις εβδομάδας" και "δεν παθαίνεις κάτι να κεράσεις ένα ποτό ξέρεις" (λόγια σου, αμφότερα), αυτή δίνει έξω την εβδομάδα 3 (αλλιώς θα έλεγες 1-2 ραντεβού, άρα μίνιμουμ λέω 3) επί 2 (αφού κερνάει η έξω ψυχή που πρότεινε) επί 8 (μέση τιμή ποτού και δεν βάζω καν κοκτέιλ) η φίλη σου λοιπόν σκάει ένα 50αρικο την βδομάδα για να γνωρίσει κόσμο στο επιφυλακτικό και με πολλές πιθανότητες μη συνέχειας πρώτο ραντεβού . Τώρα επειδή εγώ δεν είμαι ναιδα να τα γυρίζω όπως θέλω, συνεχίζω τον συλλογισμό και δεν λέω ότι βγαίνει 12 ραντεβού τον μήνα (αν και το θεωρώ ρεαλιστικό νούμερο για την φάρα σου), ούτε ότι κερνάει σε όλα (όπως εσύ τραβάς τον συλλογισμό του άλλου πάντα να ξεχειλίσει) ούτε ότι παίζει και δεύτερο """ποτάκι"""". Λέω ότι σύμφωνα με όπως τα λες και τα μπαλώνεις ύστερα, η φίλη σου δίνει ένα 70αρι τον μήνα σε μη σταθερή σχέση, επειδή είναι έτσι έξω καρδιά και ενήλικη όπως είπες "ένας ενήλικας τα καταλαβαίνει αυτά". Γυναίκα. Το 2022. Σε τέτοιες εφαρμογές. Λοιπόν λέω ότι λες πίπες. Ότι αν πλήρωσε η φίλη σου το μισό ξενοδοχείο με έναν που είχαν γνωριστεί καλά και την πηδούσε πολύ καλά, είναι παντελώς άσχετο με το θέμα. Και δεν είσαι ένας συνομιλητής που ξεκινάει απλά να λέει πίπες αλλά η περιπτωσάρα που καλύπτει με πίπες επί 10, την αρχική παπαριά. Αυτή είναι η γνώμη μου. Βασισμένη σε στατιστικά προσωπικά μου από τέτοιες εφαρμογές και 5 ακόμα φίλων μου. Μην με ξανά παραθέσεις. Προκαλείς την υπομονή μου. Ορκίζομαι ότι αν δενε παραθέσεις, δεν θα σε ξανά παραθέσω και γω :smt047

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 27 Νοέμ 2023, 22:22

40τακατο δεν κατάλαβες καν το παράδειγμα μου :smt005: το οποίο αναφερόταν σε αυτό που ειπες ότι δεν γίνεται να έχει προγραμματισμένα ρνβ και να μη τους προσκαλεί η ίδια. Όπως σου ξαναείπα βγες από τα κουτάκια σου για ότι αφορά τις γυναίκες. Εχεις πάρει λάθος δρόμο και μεγαλώνεις. Και όσο μεγαλώνεις θα παραξενεύεις και θα αποξενώνεσαι πιο πολύ και θα κλείνεσαι.
Πρώτος εσύ τις απαξιώνεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι για το γυναικείο φύλο και τις Ελληνίδες. Μιλάς για ελληνιολες και τρόπο σκέψης και μαλακίες. Λες και τόσες καθημερινές κοπέλες γύρω σου που συναναστρεφεσαι, είναι αρπακτικά και σε περιμένουν στη γωνία να σε κοροϊδέψουν να τις κεράσεις. Χαζε.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 02 Δεκ 2023, 23:59

26 Νοέμ 2023, 08:50
Fata_Morgana έγραψε:
26 Νοέμ 2023, 08:46
[. Ποιο είναι το κακό;
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα @ Highlights της ημερας μας
Μην με ξαναπαραθεσεις, το εξαντλήσαμε το θέμα. Καλή συνέχεια.
Μπρο, θα σου πω την δική μου ιστορία με την μανούλα μου, να μην λες ότι βρίζω την δική σου. Αν βρεις κοινά σημεία έχει καλώς, αλλιώς αγνόησέ με.

Αν η μάνα μου είχε δίκιο για το πόσο γαμάτος είμαι, τώρα θα είχα να επιλέξω ανάμεσα σε Σκάρλετ Γιόχανσον και Μάργκο Ρόμπι. Αν όμως την είχα πιστέψει και πόνταρα μόνο σε τέτοια ύψη, τώρα θα ήμουν ακόμη παρθένος. Όταν προσεγγίσω την όποια Μοργκάνα το κάνω ξέροντας ότι κι αυτηνής ο μπαμπάς θα της έχει πει παρόμοιες μαλακίες με αυτές που μου έχει πει η μάνα μου. Κι εκεί χρειάζεται να αντιληφθεί κάποιος ότι δουλειά των γονιών είναι να λένε μαλακίες κι ότι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμβιβάσεις τις μαλακίες των γονιών σου με αυτές των δικών της. Έχε πάντα στο μυαλό σου ότι όλοι μας πιστεύουμε ότι αξίζουμε περισσότερο απ όσο αξίζουμε. Κι αυτές κι εμείς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 03 Δεκ 2023, 00:53

Βλήμα έγραψε:
02 Δεκ 2023, 23:59
26 Νοέμ 2023, 08:50
Fata_Morgana έγραψε:
26 Νοέμ 2023, 08:46
[. Ποιο είναι το κακό;
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα @ Highlights της ημερας μας
Μην με ξαναπαραθεσεις, το εξαντλήσαμε το θέμα. Καλή συνέχεια.
Μπρο, θα σου πω την δική μου ιστορία με την μανούλα μου, να μην λες ότι βρίζω την δική σου. Αν βρεις κοινά σημεία έχει καλώς, αλλιώς αγνόησέ με.

Αν η μάνα μου είχε δίκιο για το πόσο γαμάτος είμαι, τώρα θα είχα να επιλέξω ανάμεσα σε Σκάρλετ Γιόχανσον και Μάργκο Ρόμπι. Αν όμως την είχα πιστέψει και πόνταρα μόνο σε τέτοια ύψη, τώρα θα ήμουν ακόμη παρθένος. Όταν προσεγγίσω την όποια Μοργκάνα το κάνω ξέροντας ότι κι αυτηνής ο μπαμπάς θα της έχει πει παρόμοιες μαλακίες με αυτές που μου έχει πει η μάνα μου. Κι εκεί χρειάζεται να αντιληφθεί κάποιος ότι δουλειά των γονιών είναι να λένε μαλακίες κι ότι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμβιβάσεις τις μαλακίες των γονιών σου με αυτές των δικών της. Έχε πάντα στο μυαλό σου ότι όλοι μας πιστεύουμε ότι αξίζουμε περισσότερο απ όσο αξίζουμε. Κι αυτές κι εμείς
Καλά όλα αυτά (χωρις ειρωνεία, το εννοώ) αλλά παραδεξου ότι τα πράγματα είναι όπως τα αφηγήθηκα. Μετά χαράς να δώσεις λινκ για το αρχικό αστείο που σου είχα κάνει αν θεωρείς ότι ήταν τόσο ακραίο που άξιζε την απάντηση σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 03 Δεκ 2023, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 03 Δεκ 2023, 00:55

Η Μοργκάνα εικάζω ότι έχει βαθύτερα του μέσου όρου νταντυ ισσιους. Βασικό έτσι;

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Δεκ 2023, 12:17

Μου εφεραν εργολαβους- αγαπημενο μου γλυκο - απο του Λωνη - γνωστος για τα μακαρον του αλλα οι εργολαβοι του ειναι θεικοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 04 Δεκ 2023, 20:26

03 Δεκ 2023, 00:53
Καλά όλα αυτά (χωρις ειρωνεία, το εννοώ) αλλά παραδεξου ότι τα πράγματα είναι όπως τα αφηγήθηκα. Μετά χαράς να δώσεις λινκ για το αρχικό αστείο που σου είχα κάνει αν θεωρείς ότι ήταν τόσο ακραίο που άξιζε την απάντηση σου
Τι σε πρόσβαλε πάλι;

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 04 Δεκ 2023, 20:33

Βλήμα!!! :romance-hearteyes: που είχες χαθεί; καλώς ξανάρθες!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 04 Δεκ 2023, 20:40

Yochanan έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:33
Βλήμα!!! :romance-hearteyes: που είχες χαθεί; καλώς ξανάρθες!
Καλώς σας βρήκα.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 04 Δεκ 2023, 20:49

Αγις έγραψε:
04 Δεκ 2023, 12:17
Μου εφεραν εργολαβους- αγαπημενο μου γλυκο - απο του Λωνη - γνωστος για τα μακαρον του αλλα οι εργολαβοι του ειναι θεικοι
Φρονώ πως η μεγαλύτερη απογοήτευση που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στη Ζωή, είναι να ανοίξει δώρο κουτί με γλυκά και να βρει εργολάβους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Δεκ 2023, 12:37

Βλήμα έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:26

Τι σε πρόσβαλε πάλι;
Τίποτα καινούργιο μωρέ. Είσαι λίγο αφηρημένος τελευταία; :smt129

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 10 Δεκ 2023, 20:25

Εικόνα

Αυτό. Επίσης έζησα κάτι μαγικό-φοβηχτικό με μια κεραία κινητής και τον ουρανό. Αλλά θέλω να το ξαναζήσω. Επίσης πήγε γμιωντας στις στροφές και γούσταρα. Και ότι έφαγα τρελό κρύο και μπριζολάρα τεράστια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 10 Δεκ 2023, 23:50

Fata_Morgana έγραψε:
10 Δεκ 2023, 20:25
Επίσης έζησα κάτι μαγικό-φοβηχτικό με μια κεραία κινητής και τον ουρανό. Αλλά θέλω να το ξαναζήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών