Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 19:07
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 18:43
Συνέχισε να γελοιοποιείσαι. Ότι γκόμενα και καλά λέει σε έναν να βγούμε την Δευτέρα, σε άλλον προτείνειε δική της πρωτοβουλία για Τρίτη, σε άλλον για Τετάρτη κλπ. Μπομπούλα, άστο, ρούφα το πατριαρχικό αυγό σου.
Βρε μπομπο, σου λέει η Αλεξία θες να βγούμε για καφέ; ναι βέβαια. Πότε μπορείς;τη Δευτέρα. Τσεκ. Έκλεισε το ρνβ.
Σου λέει η Μαρία, θες να βγούμε για σουμάδα; ναι φυσικά. Θέλεις τη Δευτέρα; όχι έχω κάτι άλλο να κάνω, Τρίτη ομως μπορώ. Οκ τσεκ εκλεισε το ρνβ.
Σου λέει η Μαρθετα, ποτε μπορείς να βγούμε για ένα ποτάκι μωρό μου; Πέμπτη εχω χρόνο. Οκ τσεκ έκλεισε το ρνβ.
Πόσα ραντεβού έχουμε Τοτέ; 3 κυρία, πόσα πρότεινε ο άνδρας Τοτέ; κανένα κυρία. Πόσα θα πληρώσει ο άνδρας Τοτέ,κανένα κυρία τον προσκάλεσαν.
Πέρνα έξω Τοτέ.
Δεν πείθεις κανέναν, μπεμπούλα. Ιδίως σε αυτές τις εφαρμογές, δεν προτείνει η γυνή παρά σπανιότατες φορές έξοδο. Εδώ η μία στις είκοσι μιλάει πρώτη, η μια στις δέκα απαντάει άμεσα (λόγω υφιστάμενης ουράς καλησπεράκηδων), όλες δεν βιάζονται καν να βγούνε αλλά στήνουν τους κανόνες του πλειστηριασμού και εσένα η φιλενάδα σου (άρα παρόμοια ελληνιόλικα μυαλά) προτείνει και έξοδο. Δηλαδή για να λες "μου δείχνει τα ραντεβού τις εβδομάδας" και "δεν παθαίνεις κάτι να κεράσεις ένα ποτό ξέρεις" (λόγια σου, αμφότερα), αυτή δίνει έξω την εβδομάδα 3 (αλλιώς θα έλεγες 1-2 ραντεβού, άρα μίνιμουμ λέω 3) επί 2 (αφού κερνάει η έξω ψυχή που πρότεινε) επί 8 (μέση τιμή ποτού και δεν βάζω καν κοκτέιλ) η φίλη σου λοιπόν σκάει ένα 50αρικο την βδομάδα για να γνωρίσει κόσμο στο επιφυλακτικό και με πολλές πιθανότητες μη συνέχειας πρώτο ραντεβού . Τώρα επειδή εγώ δεν είμαι ναιδα να τα γυρίζω όπως θέλω, συνεχίζω τον συλλογισμό και δεν λέω ότι βγαίνει 12 ραντεβού τον μήνα (αν και το θεωρώ ρεαλιστικό νούμερο για την φάρα σου), ούτε ότι κερνάει σε όλα (όπως εσύ τραβάς τον συλλογισμό του άλλου πάντα να ξεχειλίσει) ούτε ότι παίζει και δεύτερο """ποτάκι"""". Λέω ότι σύμφωνα με όπως τα λες και τα μπαλώνεις ύστερα, η φίλη σου δίνει ένα 70αρι τον μήνα σε μη σταθερή σχέση, επειδή είναι έτσι έξω καρδιά και ενήλικη όπως είπες "ένας ενήλικας τα καταλαβαίνει αυτά". Γυναίκα. Το 2022. Σε τέτοιες εφαρμογές. Λοιπόν λέω ότι λες πίπες. Ότι αν πλήρωσε η φίλη σου το μισό ξενοδοχείο με έναν που είχαν γνωριστεί καλά και την πηδούσε πολύ καλά, είναι παντελώς άσχετο με το θέμα. Και δεν είσαι ένας συνομιλητής που ξεκινάει απλά να λέει πίπες αλλά η περιπτωσάρα που καλύπτει με πίπες επί 10, την αρχική παπαριά. Αυτή είναι η γνώμη μου. Βασισμένη σε στατιστικά προσωπικά μου από τέτοιες εφαρμογές και 5 ακόμα φίλων μου. Μην με ξανά παραθέσεις. Προκαλείς την υπομονή μου. Ορκίζομαι ότι αν δενε παραθέσεις, δεν θα σε ξανά παραθέσω και γω