Τι ψηφίζει στην πραγματικότητα ο Φαπαζίτης;;
Re: Τι ψηφίζει στην πραγματικότητα ο Φαπαζίτης;;
Το χαρισματικό άτομο θα φτιάξει το επόμενο ενιαίο κόμμα των Νεοδημοκρατοσυριζοπασοκων+AOC έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 16:36Η αλήθεια είναι ότι τα ακραία κόμματα στερούνται ηγετικών φυσιογνωμιών. Τι σχέση έχει ο ταβερνιάρης ο Κουτσουμπας με τον Λένιν και τον Κάστρο ;
Τι σχέση έχει ο πωλητής των επιστολών του Ιησού με τον Τραμπ η τον Ορμπαν έστω ;
Μόλις βρεθεί ένα άτομο χαρισματικό θα πάει το σκατο στην καλτσα στο ενιαίο κόμμα των Νεοδημοκρατοσυριζοπασοκων.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ο κορέκτοράς μου είναι "εγερθητικός"
Άσε που ο Ο ΓΓ του ΚΚΕ θα βρίσκεται στην Πελασγία…

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Θα τοποθεητηθώ. Όχι δεν είμαι συνειδητοποιημένος κομμουνιστής. Κατ'αρχάς δεν είμαι άθεος. Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος.GoBzi έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 16:13Αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα; Γιατί πέρα απο τον pylothess οι υπόλοιποι είναι κομμουνιστές όταν τους συμφέρει (εσύ δεν είσαι κομμουνιστής, σε παρέσυραν οι κακιές παρέες και πρέπει κάποιος να σε ξεματιάσειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 16:08Με την υποσημείωση βέβαια ότι ως Ρωσοφιλος μπορεί να κατηγορηθεί οποιαδήποτε δεν επαναλαμβάνει το επίσημο αφήγημα και δεν υιοθετεί τη ρητορική περί Πουτλερ κλπ. Αυτό σημαίνει "το βλέπουμε κι ας λένε άλλα οι ανακοινώσεις", είναι η σύγχρονη μορφή του ή μαζί μας ή με τους τρομοκράτες του Μπους.).
Έχω ασκήσει στο παρελθόν δριμύτατη κριτική στον Μαρξισμό σε ιδεολογικό επίπεδο όσον αφορά το θέμα του ολοκληρωτισμού.
Επίσης προβληματίζομαι σχετικα΄με το κατά πόσο αποτελεσματικά μπορεί να δουλέψει μια οικονομία όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Απλά συσπειρώνομαι με το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ γιατί θέλω να εκφράσω την οργή μου.
Δεν ξέρω αν μπορώ να θεωρηθώ κομμουνιστής και ναι ,σίγουρα είμαι πολύ κακός κομμουνιστής. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου.
Παλαιότερα θυμάμαι είχατε αναφέρει το όνομά επειδή είχαμε διαμάχη με τον Fluffy και ότι δεν είμαι πραγματικά κομμουνιστής.
Τώρα με θεωρείτε πραγματικά κομμουνιστή;
Υπάρχουν στιγμές που ακόμη και αν θέλεις να γίνεις το καλό παιδί , να πας με τα νερά του συστήματος, να σκύψεις το κεφάλι , να κάνει τον μαλάκα και να υιοθετήσεις άκριτα το λίμπεραλ αφήγημα το ίδιο το σύστημα θα σε ξεράσει και δεν θα σε αναγκάσει να στραφείς προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Το ίδιο το σύστημα αδυνατεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τις κοινωνίας.
Για κομουνιστή δεν ξέρω, εγώ σε θεωρώ συνειδητοποιημενο και σκεπτόμενο ψηφοφόρο του ΚΚΕ. O Fluffy ήταν 2-3 φελλοί που έγραφαν από το ίδιο account, οπότε δεν έχει σημασία τι λέγανε.pylothess έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 17:05Θα τοποθεητηθώ. Όχι δεν είμαι συνειδητοποιημένος κομμουνιστής. Κατ'αρχάς δεν είμαι άθεος. Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος.GoBzi έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 16:13Αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα; Γιατί πέρα απο τον pylothess οι υπόλοιποι είναι κομμουνιστές όταν τους συμφέρει (εσύ δεν είσαι κομμουνιστής, σε παρέσυραν οι κακιές παρέες και πρέπει κάποιος να σε ξεματιάσειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 16:08Με την υποσημείωση βέβαια ότι ως Ρωσοφιλος μπορεί να κατηγορηθεί οποιαδήποτε δεν επαναλαμβάνει το επίσημο αφήγημα και δεν υιοθετεί τη ρητορική περί Πουτλερ κλπ. Αυτό σημαίνει "το βλέπουμε κι ας λένε άλλα οι ανακοινώσεις", είναι η σύγχρονη μορφή του ή μαζί μας ή με τους τρομοκράτες του Μπους.).
Έχω ασκήσει στο παρελθόν δριμύτατη κριτική στον Μαρξισμό σε ιδεολογικό επίπεδο όσον αφορά το θέμα του ολοκληρωτισμού.
Επίσης προβληματίζομαι σχετικα΄με το κατά πόσο αποτελεσματικά μπορεί να δουλέψει μια οικονομία όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Απλά συσπειρώνομαι με το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ γιατί θέλω να εκφράσω την οργή μου.
Δεν ξέρω αν μπορώ να θεωρηθώ κομμουνιστής και ναι ,σίγουρα είμαι πολύ κακός κομμουνιστής. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου.
Παλαιότερα θυμάμαι είχατε αναφέρει το όνομά επειδή είχαμε διαμάχη με τον Fluffy και ότι δεν είμαι πραγματικά κομμουνιστής.
Τώρα με θεωρείτε πραγματικά κομμουνιστή;
Υπάρχουν στιγμές που ακόμη και αν θέλεις να γίνεις το καλό παιδί , να πας με τα νερά του συστήματος, να σκύψεις το κεφάλι , να κάνει τον μαλάκα και να υιοθετήσεις άκριτα το λίμπεραλ αφήγημα το ίδιο το σύστημα θα σε ξεράσει και δεν θα σε αναγκάσει να στραφείς προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Το ίδιο το σύστημα αδυνατεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τις κοινωνίας.

- Libre arbitre
Είναι και κατά των γκέι ο Φαπαζίτης; Θα τον στενοχωρήσω λίγο
https://verso.gr/sarotika-yper-tou-gamo ... n-oi-neoi/
...
...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Ναι, εκτός από το πύλο, γω είμαι γνωστός πουτινικός κόμμι εξάλλου. Το μόνο που θέλω ρε κουφάλες είναι να με πείτε τιστομπούτσο πίνετε, για όσους δεν είναι νουδουλικά αυτό (σαν εσένανε πχ), τα νουδουλικά με εμετούς, χύσια και ροχάλες την βγάζουν έτσι κι αλλιώς.GoBzi έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 16:13Αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα; Γιατί πέρα απο τον pylothess οι υπόλοιποι είναι κομμουνιστές όταν τους συμφέρει (εσύ δεν είσαι κομμουνιστής, σε παρέσυραν οι κακιές παρέες και πρέπει κάποιος να σε ξεματιάσειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 16:08Με την υποσημείωση βέβαια ότι ως Ρωσοφιλος μπορεί να κατηγορηθεί οποιαδήποτε δεν επαναλαμβάνει το επίσημο αφήγημα και δεν υιοθετεί τη ρητορική περί Πουτλερ κλπ. Αυτό σημαίνει "το βλέπουμε κι ας λένε άλλα οι ανακοινώσεις", είναι η σύγχρονη μορφή του ή μαζί μας ή με τους τρομοκράτες του Μπους.).

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κατά των γκει; Λέει να τους κλείσουμε σε κλουβια;Libre arbitre έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 17:16Είναι και κατά των γκέι ο Φαπαζίτης; Θα τον στενοχωρήσω λίγο
...
goBzi δεν δουλεψε το εχτενσιον ε; 

Την τελευταία φορά που κατεβήκαν δικοί μου για επανάσταση με το κόμμα δεν είχε καλη κατάληξη (για τους δικούς μου). Προσωπικά περιμένω απο τον Φαπ και τον κάθε Φαπ που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους 24/7 να μπουν μπροστά και μετά εγώ ακολουθώ. Κάτι σαν τον talaipwros που λέει οτι θα γυρίσει Ελλάδα οταν η ΝΔ θα πάρει 70% (δηλαδή ποτέ). Εαν ψάχνουν πάλι για μαλάκες να φάνε ξύλο και να καταστρέψουν τις ζωές τους ας στείλουν τα παιδία τους.sys3x έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 19:14Ναι, εκτός από το πύλο, γω είμαι γνωστός πουτινικός κόμμι εξάλλου. Το μόνο που θέλω ρε κουφάλες είναι να με πείτε τιστομπούτσο πίνετε, για όσους δεν είναι νουδουλικά αυτό (σαν εσένανε πχ), τα νουδουλικά με εμετούς, χύσια και ροχάλες την βγάζουν έτσι κι αλλιώς.GoBzi έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 16:13Αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα; Γιατί πέρα απο τον pylothess οι υπόλοιποι είναι κομμουνιστές όταν τους συμφέρει (εσύ δεν είσαι κομμουνιστής, σε παρέσυραν οι κακιές παρέες και πρέπει κάποιος να σε ξεματιάσειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 16:08Με την υποσημείωση βέβαια ότι ως Ρωσοφιλος μπορεί να κατηγορηθεί οποιαδήποτε δεν επαναλαμβάνει το επίσημο αφήγημα και δεν υιοθετεί τη ρητορική περί Πουτλερ κλπ. Αυτό σημαίνει "το βλέπουμε κι ας λένε άλλα οι ανακοινώσεις", είναι η σύγχρονη μορφή του ή μαζί μας ή με τους τρομοκράτες του Μπους.).
Κατάλαβα, μπύρα κι αυτή με το ζόρι, κομθούνθι κανονικό.GoBzi έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 20:14Την τελευταία φορά που κατεβήκαν δικοί μου για επανάσταση με το κόμμα δεν είχε καλη κατάληξη (για τους δικούς μου). Προσωπικά περιμένω απο τον Φαπ και τον κάθε Φαπ που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους 24/7 να μπουν μπροστά και μετά εγώ ακολουθώ. Κάτι σαν τον talaipwros που λέει οτι θα γυρίσει Ελλάδα οταν η ΝΔ θα πάρει 70% (δηλαδή ποτέ). Εαν ψάχνουν πάλι για μαλάκες να φάνε ξύλο και να καταστρέψουν τις ζωές τους ας στείλουν τα παιδία τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Libre arbitre
Όταν δεν εκφράζεται καθόλου...nyxtovios έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 19:17Κατά των γκει; Λέει να τους κλείσουμε σε κλουβια;Libre arbitre έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 17:16Είναι και κατά των γκέι ο Φαπαζίτης; Θα τον στενοχωρήσω λίγο
...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παράξενη γενοκτονία στη Γάζα όπου ο πληθυσμός στην πραγματικότητα αυξάνεται
από Unique » 17 Μάιος 2024, 13:54 » σε Διεθνής πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
29 Σεπ 2024, 12:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Κογκρέσο ψηφίζει Ελλάδα - Ο Τσίπρας τουρκικό προξενείο
από Libre arbitre » 23 Ιουν 2023, 08:44 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
23 Ιουν 2023, 08:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να μωρε εδω ο Σαμαρας ψηφιζει το κομμα το οποιο ειχε στο προγραμμα του τους γαμους χομο
από SeaHawk » 27 Νοέμ 2024, 15:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
28 Νοέμ 2024, 00:55
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
01 Απρ 2024, 13:47