YOUTUBE ρυθμίσεις κανονισμοί
Re: YOUTUBE ρυθμίσεις κανονισμοί
Φιλε κουραστηκα και να τα διαβασω,αν ηταν να κανω διαδικασια απλα θα αλλαζα broswer και adblock μεχρι να πετυχω το συνδυασμο,εδω λεμε να ξεμπερδευουμε τον πρηξαρχιδισμο αλλα να μη μας πιασουν και μαλακες.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Το VPN δεν είναι πρόβλημα, ο νέος λογαριασμός είναι, χωρίς αυτό το γκουγκλ ακκαου φοβάμαι ότι δεν θα ανοίγει ούτε η πόρτα του WC.

πάντως αν έβγαζαν αλήθεια την google toilet τώρα θα την ήθελα, οκ τελικά δεν είναι και τόσο κακό που παρακολουθούν τα πάντα, σιγα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 23:05Το VPN δεν είναι πρόβλημα, ο νέος λογαριασμός είναι, χωρίς αυτό το γκουγκλ ακκαου φοβάμαι ότι δεν θα ανοίγει ούτε η πόρτα του WC.
ξέρει κανεις αν το έχουν κανει και στα gsuite ή μονο στα gmail ;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Μαλλον το παρατησαν πλεον δεν βγαζει καθολου μηνυμα,βεβαια ο αλγοριθμος ρεταρει λιγο,τι σχεση εχω εγω με την κεραμικη και μου προτεινει τετοια βιντεο;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 477 Απαντήσεις
- 7975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Απρ 2024, 06:32
-