Τρώει τις σοκολάτες ο κούριερ.
ΕΛΤΑ κούριερ
Re: ΕΛΤΑ κούριερ
Εγω πάντως εάν ήμουν ο γκόμενος θα γελούσα.Naranjita έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 08:54αν σε παρηγορεί, όλοι έχουμε γίνει ρόμπα για της αγάπης τους καημούς λίγο ή πολύ.
στο πρώτο ραντεβού, μια συνάδερφος στην επιστροφή ανακάλυψε ότι κατουριόταν, σε σημείο που να μην μπορεί να κρατηθεί. μια λακούβα και τα άφησε μέσα στο αμάξι του έξω από το σπίτι της. πάει και ο έρως, πάει και ο γκόμενος που τον ονειρευόταν καιρό, πήγε και το αμάξι για βιολογικό, έγινε και ρόμπα σε όλη την παρέα.
οπότε, τι να πάθεις με μια καρτούλα που έφτασε σε λάθος ώρα? τίποτα. προχώρει μπροστά.

- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Αν ποτέ φτάσουν, τύπε, να τις βάλει στον πάτο της. Αν πάλι δεν φτάσουν και σου τις γυρίσουν πίσω τα ΕΛΤΑ, τότε... ξες εσύ.
- Οργισμένος
Με τα ελτα δεν βγαζεις ακρη. Παιξτο αφυψηλου και καταπιε το.Kappa έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 01:26Ναι, αλλά δεν μου απαντάτε. Από τη στιγμή που τις έστειλα στο γραφείο της και το γραφείο θα είναι κλειστό για πασχα, αν δεν τη βρει ο κουριερας εκεί και δεν είναι ανοιχτά για να το αφήσει σε κάποια συναδελφο, την παίρνει τηλ να συνεννοηθουν για την παραδοση; Στέλνουν ειδοποίηση και πάει και το παίρνει εκεινη;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Στο tracking γράφει "απουσία παραλήπτη. Επικοινωνία με το κατάστημα "
Τι ακριβώς εννοούν; Αυτά δεν είναι ορθές, συντακτικώς, προτάσεις. Εννοούν ότι επικοινωνησε αυτή με το κατάστημα; Ότι την προτρέπουν να επικοινωνήσει με το καταστημα; Ότι το κατάστημα επικοινωνησε μαζί της;
Τι ακριβώς εννοούν; Αυτά δεν είναι ορθές, συντακτικώς, προτάσεις. Εννοούν ότι επικοινωνησε αυτή με το κατάστημα; Ότι την προτρέπουν να επικοινωνήσει με το καταστημα; Ότι το κατάστημα επικοινωνησε μαζί της;
Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ της περιοχής του γραφείου της και είπαν ότι μπορώ αν θέλω να αλλάξω τη διεύθυνση αλλά θα παραδοθεί εντός των επόμενων ημερών και όχι σήμερα. Άρα τους είπα να το αφήσουν όπως έχει γιατί δεν ξέρω αν θα είναι σπίτι της και μέχρι πότε έχει άδεια. Είπαν ότι άφησαν ειδοποίηση στο γραφειο και οτι αν θελει μπορει να παει να το παραλαβει εκει απο το καταστημα (σιγα μην παει)
Το μέιλ μου δεν το άνοιξε. Ισως κάνει συνέχεια σεξ.
Όχι ίσως. ΣιγουραKappa έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 09:44Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ της περιοχής του γραφείου της και είπαν ότι μπορώ αν θέλω να αλλάξω τη διεύθυνση αλλά θα παραδοθεί εντός των επόμενων ημερών και όχι σήμερα. Άρα τους είπα να το αφήσουν όπως έχει γιατί δεν ξέρω αν θα είναι σπίτι της και μέχρι πότε έχει άδεια. Είπαν ότι άφησαν ειδοποίηση στο γραφειο και οτι αν θελει μπορει να παει να το παραλαβει εκει απο το καταστημα (σιγα μην παει)
Έλα, τσέκαρα τώρα την αποστολή στο track & trace των ΕΛΤΑ. Αδυναμίας πληρωμής, επιστροφή στον αποστολέα λέει. Καλά ρε ματζίρη, με αντικαταβολή την έστειλες τη σοκολάτα;Kappa έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 08:48Στο tracking γράφει "απουσία παραλήπτη. Επικοινωνία με το κατάστημα "
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Μερακλής!Isildur έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 14:43Έλα, τσέκαρα τώρα την αποστολή στο track & trace των ΕΛΤΑ. Αδυναμίας πληρωμής, επιστροφή στον αποστολέα λέει. Καλά ρε ματζίρη, με αντικαταβολή την έστειλες τη σοκολάτα;Kappa έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 08:48Στο tracking γράφει "απουσία παραλήπτη. Επικοινωνία με το κατάστημα "
Έχω ξοδέψει ένα κάρο λεφτά για πάρτι της, λέτε να μην πλήρωνα την αποστολή;
Παιδιά, συνέβη ανατροπαρα. Κοίταξα τώρα το tracking και λέει παραδόθηκε και μάλιστα στο κατάστημα που είναι κοντά στη δουλειά της. Wtf? Για να πάει εκεί πρέπει να πάρει δύο λεωφορεία. Δεν οδηγάει. Περίεργα πράγματα. Τώρα μετάνιωσα που δεν έβαλα κάτι παραπάνω, γιατι θεωρουσα αμφιβολο να το δεχτει. Έστω ένα βιβλιάκι. Μόνο τις καρτ ποστάλ και μια ξερή σοκολάτα (την αγαπημένη της) Ίσως της στείλω στα γενέθλια της και τις καρτ ποστάλ από το μουσείο Μπενάκη μαζί με κάποιο βιβλίο.
Παιδιά, συνέβη ανατροπαρα. Κοίταξα τώρα το tracking και λέει παραδόθηκε και μάλιστα στο κατάστημα που είναι κοντά στη δουλειά της. Wtf? Για να πάει εκεί πρέπει να πάρει δύο λεωφορεία. Δεν οδηγάει. Περίεργα πράγματα. Τώρα μετάνιωσα που δεν έβαλα κάτι παραπάνω, γιατι θεωρουσα αμφιβολο να το δεχτει. Έστω ένα βιβλιάκι. Μόνο τις καρτ ποστάλ και μια ξερή σοκολάτα (την αγαπημένη της) Ίσως της στείλω στα γενέθλια της και τις καρτ ποστάλ από το μουσείο Μπενάκη μαζί με κάποιο βιβλίο.
Γιατί λέτε να το παρελαβε;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πόσων χρονών είσαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-